Bende tokluk hissi kayboldu sanırım .aklım yemekte .istikrar ve azim yok81,60 dım 82,20 olmusum:18:acil motivasyon .ayda bu cayla 10 kilo verenler nasıl verdi ?neler yedi neler yaptı destek istiyorum
bayanlar ben kullanıyorum çayı tadıda gayet gzel hergün içiyorum diyet ve yüryüşte yapyorm şuanda 1 ayda 6 klo verdim darsı zayıflamk isteyen herkse :)
geçenlerde bir diyetisyen söylemişti her gün her dakika tartılmayın o psikolojiyle tartıya çıkınca böbrek üstü bezleri çlışıp su topluyomuş buda kilo kaybını ortadan kaldıryo hiç vermemşsin gibi gösteriyomuş bilmiyorum araştırın yinede isterseniz ama ben diyetisyenin yalancısıyım
İlk gün 800 gr vermiştim ama sonra tık yok 6.günümdeyim yediklerimi azalttım harekette ediyorum ama devam edeceğim yolu yok diyorum Vermeye başlasam da mtivasyonum artsa yarın sabah bi 500 gr versem keşkilim yaaaaaaaaaa
bn 22 tl ye aldım cnm aktardan.Bu karışım için az önce aktara gittim. Bana tüm malzemeleri karıştırarak toz haline getirdi, bu şekilde daha pratik oldu. Ama tüm karışıma 40 tl ödedim, karıştırdığı içinde almak zorunda kaldım. Acaba kazık mı yedim size bi sorayım dedim
Busracım çok sevindim demek sende ilk hafta az verdin iyi bari yaaa müthiş terliyorum ben oturduğum yerde bakalım inşallahCanım moralini bozma.Ben ilk hafta 600 gr verebilmştim:)Sonraki haftalar daha çabuk gitmeye başladı kilolar.Belkide ilk hafta bünye alışmaya çalışıyordur.
Çok iyi yapmışsın çektirmekle ben poşet aldım acaba içinde yazdıkları var mı diye geçiyor içimden miiktarları bilmiyoruz ki kazık yedinmi karşılaştıralım canım ben 40 poşet çaya15 tl verdim.Poşetlerdeki miktarda 1.5 çay kaşığı kadardır.Bu karışım için az önce aktara gittim. Bana tüm malzemeleri karıştırarak toz haline getirdi, bu şekilde daha pratik oldu. Ama tüm karışıma 40 tl ödedim, karıştırdığı içinde almak zorunda kaldım. Acaba kazık mı yedim size bi sorayım dedim
bnde 500 gr verdm daha yeni bnmde 5.günüm.adet oluyum bi bitsn o zmn herşey bellii olacak.inş veririzİlk gün 800 gr vermiştim ama sonra tık yok 6.günümdeyim yediklerimi azalttım harekette ediyorum ama devam edeceğim yolu yok diyorum Vermeye başlasam da mtivasyonum artsa yarın sabah bi 500 gr versem keşkilim yaaaaaaaaaa
bn 22 tl ye aldım cnm aktardan.
Busracım çok sevindim demek sende ilk hafta az verdin iyi bari yaaa müthiş terliyorum ben oturduğum yerde bakalım inşallah
Çok iyi yapmışsın çektirmekle ben poşet aldım acaba içinde yazdıkları var mı diye geçiyor içimden miiktarları bilmiyoruz ki kazık yedinmi karşılaştıralım canım ben 40 poşet çaya15 tl verdim.Poşetlerdeki miktarda 1.5 çay kaşığı kadardır.
Busracım çok sevindim demek sende ilk hafta az verdin iyi bari yaaa müthiş terliyorum ben oturduğum yerde bakalım inşallah
Çok iyi yapmışsın çektirmekle ben poşet aldım acaba içinde yazdıkları var mı diye geçiyor içimden miiktarları bilmiyoruz ki kazık yedinmi karşılaştıralım canım ben 40 poşet çaya15 tl verdim.Poşetlerdeki miktarda 1.5 çay kaşığı kadardır.
Kızlar tuvalete çıkacağım zaman karnım fena sancılanıyor sizdede var mı bu durum günde 3 kez büyük abdeste çıkıyorum ben sizde durumlar nasıl
Çayı içtikten yarım saat sonra yemek yedim. Öyle aşırı yemedim hatta her zamankinden az yedim ama karnım patlicakmış gibi hissediyorum sanki dünyaları yemiş gibiyim şiştimmm
arkadaşım sen nerden aldın çayı?15 tl çok iyi..istanbuldamısın?
Kızlar fiyat gramına göre değişiyor.Mesela ben her bitkiden 50şer gr aldım 24 lira tuttu.40 tl veren arkadaşıma belki 100er gram vermiştir aktar.
40 poşet çaya 15 lira veren arkadaşımınkide normal çünkü onların toplam gramajı düşük.
kızlar, çayı demlemeye bıraktım .uyanınca yarım ltre su içiyorum.etrafı topluyum dedm.kafamdan alnıma inen terleri anlatamam kafam küçülecek diye korkuyrm:):):)