Teşekkürler canım.Hoşgeldin aramızaİnşallah ideal kilona ulaşırsın ve hepimiz ulaşırız:)
bende denedim tavuk salata olayını 3 kilo verdim sonra durdu hep aynı kiloda kaldım ...simdi bunu deniyorum 12 gün oldu içiyorum çayımı... 72.200 den 71.100düştüm ..ama iki gündür tatıldım kaldım ...lahana kürüne mi geçsem cabaBen kendimi biliyor um aslında karbonhidratı sıfırladığım anda kilo veriyorum ben burda bi diyet var onu denemiştim tavuklu salata 3 öğün bi ara yapmıştım sabah kahvaltı ve iki öğün salata veriliyor tabii onada başlasam ben yaaaaaaaaaaaaa bu yaz artık vereyim 9 kilo vermem lazım benim inşallah sağlıkla dur bakalım
selam arkadaşlar ben bu çaya başlayalı tam 1hafta oldu toplamda 1,800gr verdim gerçekten etkili oluyor. 70.9 dan 69.1 e inmiş bulunmaktayım.
Ben dün başladım dün sabah tartılmıştım 68.9 kg idim bu sabah 68.1 kg 800 gr vermişim motive oldum yani ama hergün tartılmam lazım vermeyince motivasyonum kaçar fakat buna engel olmakta çok zor şimdi ikinci çayımı içiyorum zeytinyağlı barbunya yiycem akşamada tavuk salata dikkat edicem işte biraz biraz
Yaaa kızlar inşallah veririz sağlıkla şu kilolardan kurtulalım.Ben öğretmenim yaz tatili sonunda okula forma girmiş dönmek istiyorum benim okulumda arkadaşlar genelde zayıf benden kilolu 3 5 kişi var buda insanı kilolu hissettiriyor haftaya yazlığa geöicem sülalemde yazlıkta hepsi benden çok kilolu emin olun senin neyin var ki diyecekler onların arasında zayıf hissediyorum kendimi ama tartı yalan söylemiyor işte.Okul döneminde koşturmaktan kendime yoğunlaşamıyorum 2 ayda halletmem lazım inşallah
Ben dün başladım dün sabah tartılmıştım 68.9 kg idim bu sabah 68.1 kg 800 gr vermişim motive oldum yani ama hergün tartılmam lazım vermeyince motivasyonum kaçar fakat buna engel olmakta çok zor şimdi ikinci çayımı içiyorum zeytinyağlı barbunya yiycem akşamada tavuk salata dikkat edicem işte biraz biraz
Yaaa kızlar inşallah veririz sağlıkla şu kilolardan kurtulalım.Ben öğretmenim yaz tatili sonunda okula forma girmiş dönmek istiyorum benim okulumda arkadaşlar genelde zayıf benden kilolu 3 5 kişi var buda insanı kilolu hissettiriyor haftaya yazlığa geöicem sülalemde yazlıkta hepsi benden çok kilolu emin olun senin neyin var ki diyecekler onların arasında zayıf hissediyorum kendimi ama tartı yalan söylemiyor işte.Okul döneminde koşturmaktan kendime yoğunlaşamıyorum 2 ayda halletmem lazım inşallah
aeben cim montinin temel prensiplerine göre besleniyorum şu sıra ama direk montide yapıyorum diyemem glisemik endeksi yğksek şeyleri yemiyorum aslında ama ben onu yaptığımda acayip sıkı yapmıştım şimdi o dirayet yok işte yok yok .Sen nasılsın fıstık kilo durumların nasılselam laram..
neden tekrar monti denemiyorsun sende çok etkili madem evdesinde . 2 ayda hedefini bile geçersinmonti sende çok etkili biliyorsun .
İnşallah tatlım spor yapıyorum yürüyorum bide 1 saat kadar kayışa giriyorum inşallah sürdürürümAşırı kilon yokki canım.10 kilo versen fit olursun.İnşallah 2 aydada bu çayla 10 kilo rahat verirsin.Spor yap ama.
fıyatı ne kadar canım merak ettım, ben kıştan berı 17 kılo kadar verdım 87 yı gördum en son dur dedım
sımdı 69 la 70 arası dıdıp gelıyorum ama veremıyorum artık
cayın tum içerıgı aktarlardan bulunuyor mu?