Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr çayın etkisini gördüm ay çok mutluyum 63 kilo civarındaydım dün tartıldım 59 kiloyum yuppiiiii
Yalnız bu çay beni aşırı derecede susatıyo günde 2-3 litre rahat içiyorum bol suyla beraber kilolarım da gitti nasıl sevindirik oldum anlatamam
Harika kutlarım arkadaşım çayla birlikte başka ne yaptın diyet spor v.s. bize ışık olKızlarrr çayın etkisini gördüm ay çok mutluyum 63 kilo civarındaydım dün tartıldım 59 kiloyum yuppiiiii ,
Yalnız bu çay beni aşırı derecede susatıyo günde 2-3 litre rahat içiyorum bol suyla beraber kilolarım da gitti nasıl sevindirik oldum anlatamam
yok canım doğru vermişler,tarçına benziyo ama aynısı değil,bi ağacın kabuğumuş zaten rahat ol
kızlar ben de başlamak istiyorumm kaç günde kaç kilo verdiniz
Kızlarrr çayın etkisini gördüm ay çok mutluyum 63 kilo civarındaydım dün tartıldım 59 kiloyum yuppiiiii
Harika kutlarım arkadaşım çayla birlikte başka ne yaptın diyet spor v.s. bize ışık ol
elzemcim kaç öğün içtin diyette varmı benim önümüzdeki cuma 1 ay olcak cuma günü yine tartılcam 15 günde 2 veya 2.5 gibi bişey verdim 3 öğün içtm
Yok tatlım ya benim diyet deneyimlerimin sonu hep hüsran oluyo çünkü ben aşırı yemek yiyen biri değilim yani yemek yediğim için kilo almıyorum ama metabolizmam çok yavaş şöyle bi kaç gün fazla kaçırsam ne yapsam yapayım gitmiyo.Bende metabolizma hızlandırıcı şeyler deniyorum bitki çayları içiyorum e tabi 2-3 litre su içmeyi hiç saymıyorum bile çünkü ezberledik artık.Çözümü ben böyle buldum sizin anlıcağınız çok şükürde işe yaradı :)
Ben de aldım bu sabah başlıycam içmeye bugün iki tane içerim yan etkisini gören var mı arkadaşlar? Poşetlerde hazırını kullanıcam 9 çeşit biraz ondan biraz bundandan daha kolay geldi aktar alanlar çok memnun 3. 4.yü alıyolar dedi motive oldum belki satıcı çenesidir ama her zaman alışveriş yaptığım yer benim kinin markası DO......RİN bunu kullanan var mı aranızda acaba tam markayı yazsak yasak olur mu ki
10 kg vermem lazım benim kimine göre az 20 kg vermeye çalışan var 30 kg veren var 5 senede aldım bu 10 kg yi ama diyete bir türlü başlayamadım 2 senedir vermem lazım diy,p duruyorum bu yaz bericem bu çayda katkı sağlar umarım hızlı bir 3 kg versem motive olucam inşallah 70 kg yim 60 yeterli bana hatta harika olur inşallah maşallah
Ben de hazırını aldım. Ismi 9'u bir yerde diyet yapmıyorum. Gunde 2 kere ictim bazen de 3 kere. yemeklerden once iciyorum. istahımı cok kesti. 2 kg vermisim. 1 ay deneyecegim bakalım. Yalnız cok terleme yapıyor bende. Dun gece sıkıntıdan dondurma ve cekirdek yedim eger yemeseydim belki bir 500 gr vermis olurdum. Su an kabızlık problemim yok. Normalde kavızlık problemim olurdu. 1 ay tam kullanılınca ise yarayıp yaramadıgı anlasılır sanırım.
bu çay o kadar etkili mi ya bi de hazırı derken poşet çay şeklinde mi :44:
hangi markanın
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza... şuan bende 9 bitkinin çayını yudumlarken yorumları okuyorum. tadı kötü ama ne yapalım bi umut zayıflama yolunda ilerliyorum. bi ara sürekli içiyordum sonra bıraktım ama o zmnlar bile gram gram kilo vermiştim. bugün yine başladım. umarım bu sefer tuttururum. bol şans kızlar :)