Canım çok sağol amin inşallah sanırım senin de bebişin var Allah ona da uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah ,ben de emzirme dönemini bitirdikten sonra içerim artık napalım :)
Canım Allah söyletti herhalde:)Ben daha yeni evliyim bebiş istiyoruz ama henüz yok:)
kızlar merhaba,
yazılanları biraz okudum da bişeyler sormak istiyorum...
ben 9 aydır diyet ve spor yapıyorum ve toplamda 29 kilo verdim. şu an 60-61 arası gidip geliyorum ve 55 olmak istiyorum....
sorum şu: bu çay bende işe yarar mı? bu kadar çok kiloyu verdikten sonra vücudum durdu.. bu kiloda kalmak istemiyorum. veriyorum ama çok yavaş gidiyo... bıkkınlık geldi artık... hızlandırcak bişeylere ihtiyacım var... hala istediğim şeyleri yiyemiyorum ve çok yoruldum... 55e düşüp vücuduma biraz musade vermek istiyorum... ama önce 55i görmem gerekk...
amanın inşallah içime doğmuştur inşallah bir an önce hamile kalırsın duacınım ,ama bence bebiş istiyosan bu çayı içme derim bazı bitkiler etkileyebilir öyle sanki duymuştum
kızlar bu çayı içerken diyet yapıyor musunuz?
slm kızlar bende aranıza yenı katılanlardanım bıraz once gıttım aldım bu bıtkılerı sabahta baslıycm ıns faydası olurrrr hepimizeee
Hepinize kolay gelsin, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. benim bir sorum olacak acaba aranızda bu çayı içen ve süt veren anneler de var mı?
ben sadece geceleri süt veriyorum bu yüzden doktorum diyet ve spora başlayabilirsin dedi. çok sıkı olmasada düzenli bir diyet programım var ve günde yarım saate yakın kardiyo yapıyorum 12 gündür de günlük 4 kupa bu karışımdan içiyorum ama malesef 1 kilo bile veremedim.( şaka gibi ibre en fazla yarım kilo oynasa da saat farkıyla eski yerini buluyor. acaba tartı mı bozuk dedim yok o da sağlam. diyetisyen de iddia ediyor diyeti bozmuşsundur diye öyle bişey de yok zira bu çay hakikaten 5-7 saat benim gibi emziren birini bile tok tutuyor. bitkiler de sağlam hani bahane üretecek hiç bir şey kalmadı. merak ettim içinizde böyle bir durum yaşayanlar var mı. umarım yoktur zira gerçekten sinir bozucu bir durum. yada herhangi bir öneriniz var mı? şimdiden teşekkürler...
bushra arkadaşım topikte en aktif olarak seni gördüm o yüzden sana sorucam.
sen kaç kilosun şimdi? ve bu çayla ne kadar zamanda kaç kilo gitti? anladığım kadarıyla sıkı bi diyet yapmıyosun... spor yapıyo musun peki?
Hepinize kolay gelsin, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. benim bir sorum olacak acaba aranızda bu çayı içen ve süt veren anneler de var mı?
ben sadece geceleri süt veriyorum bu yüzden doktorum diyet ve spora başlayabilirsin dedi. çok sıkı olmasada düzenli bir diyet programım var ve günde yarım saate yakın kardiyo yapıyorum 12 gündür de günlük 4 kupa bu karışımdan içiyorum ama malesef 1 kilo bile veremedim.( şaka gibi ibre en fazla yarım kilo oynasa da saat farkıyla eski yerini buluyor. acaba tartı mı bozuk dedim yok o da sağlam. diyetisyen de iddia ediyor diyeti bozmuşsundur diye öyle bişey de yok zira bu çay hakikaten 5-7 saat benim gibi emziren birini bile tok tutuyor. bitkiler de sağlam hani bahane üretecek hiç bir şey kalmadı. merak ettim içinizde böyle bir durum yaşayanlar var mı. umarım yoktur zira gerçekten sinir bozucu bir durum. yada herhangi bir öneriniz var mı? şimdiden teşekkürler...
selam millet bende bütün bitkileri aldım ....kabuğu yokmuş yarın gelicekmiş,şimdilik kabuksuz deniycem,,8lira tuttu paket paket ayrı ayrı aldım hepsini,evde yeşil çay ve biberiyem vardı almadım,hadi herkeze bol zayıflamalar
Hayırlı olsun canım.İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.Bizlerde istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah.Amin.
sağol canım,,bişey sorucam bilye kekik yerine normal kekik verdiler bende top kekik olucaktı ama diyince bu öğütülmüş ezilmiş hali bu yani dedi,,bunu katsam aynı etki yapar dimii
Canım diyetisyenden önce muhakkak insülin direnci testi ve hormon testi yaptırman gerekiyor.Diyetisyenler test falan yapmadan direk liste veriyorlar.Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Aeben arkadaşımızında dediği gibi sadece çayla kilo vermek imkansız ya da çok zor.Spor olmadan kilo verilmiyor.