5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Merhaba,konuyu ben açmıştım ve bu yüzden açıklama yapma ihtiyacı hissettim.Açıklamalarınıza katılıyorum.Bu çayla 5 ayda 36 kilo veren adamda zaten ağır bir diyet uygulayarak ve spor yaparak zayıfladı.Yani size açıklamalarda bulunan kişiler doğru söylemiş.Bende bu çayla 2 ayda 10 kilo kadar verdim ama hergün düzenli spor yaptım ve yediklerime dikkat ettim.Sağlıklı günler dilerim:)

Merhabalar kusura bakmayın, gerçekten konuyu yermek yada hayallerinizi çöpe atın demek gibi bir amacım yoktu sadece bilgilerim bu şekildeydi ve diğer konulardaki gibi aktardım.. Bu çoğu çay tüketiminde öyledir zaten.. Dediğiniz gibi tv ye çıkan çoğu insan şu şu şekilde spor yaptım şu şekille kullandım şu diyeti uyguladım diyor benim bahsetmek istediğim buydu.
Teşekkür ederim açıklama ile aydınlattığınız için konuyu, ve maşallah da.. İnşallah daha çok verirsiniz. Bende 5 i bir arada çayı ile iki ayda 12-13 kilo kadar vermiştim 5-6 yıl kadar önce.
Dilerim devam edip üstelik yılmadan da istediğiniz kiloya kısa sürede ulaşabilirsiniz..
Kolay gelsin iyi forumlar diliyorum =)

Son düzenleme:
canım haber ver etkilerini :)

canım ben çayı içmeye devam ediyorum. yediklerime dikkat ettiğim zaman spor yapmadan haftada 1,5 kilo verdiriyor. ama tatil dolayısıyla düzen kuramadım bi türlü :26:
çayımı aksatmıyorum. geç yatıp geç kalktığım için iki ana öğün yiyorum. yemeklerden önce 2şer bardak çayımı içiyorum. zaten anında mideyi dolduruyor az yemeni sağlıyor. bu hafta tekrar kalori sayımıma dönüyorum we spora da başlayacağım. 10 gün kadar sonra tekrar dönerim ama bu çayı artık sizler de deneyin lütfen azimli güzellerrr

kolay gelsin canım bende epey bi zaman önce aldım ama bi türlü başlayamadım.haberlerini bekliyoruz

kızlar ben hepsini tek tek alıp da demlemeye üşenirim... bu sitede novtarın 9lu çayının reklamı var görmüşsünüzdür... onu kullanan var mı acaba?

kızlar daha önce bu beşi bi yerdeyi denedim onda da bu itkiler vardı bunda extralarda var.. ama benim midemi çok ağrıttı kullanamadım acaba bu da öyle olur mu hiç bir kür kullanamıyorum ağır gelio mideme ağrıyo

Cayi alip kullanmak istiyorum 30 kilo fazlam var. Hazir olarak mi almaliyim yoksa kendi yaotigim daha faydali mi olur

hemde öyle bi yararki.şayet ben 4 ay kadarsürede düzenli içmmediklerimde oldu 15 kilo verdim.tavsiye ederim.çokta güzel oldu :) hayatımda ilk defa bu kadar zayıfladım hatta...başarılar

Merhabalar. Konu çok uzun hepsini okuyamadım elbette ama genel olarak herkes bu otların ayrı ayrı mı yoksa aktarların yaptığı karışımı almak lazım onu merak etmiş. Lütfen bu konuda bizi aydınlatın.
Bu çay sayesinde zayıflamış olanlardan cevap bekliyorum

bende bu çaydan kullandım 2012 baharda çok faydasını gördüm tabi yediklerime dikkat ettim çok su da içtim ilk bir haftada 3 kilo verdim çok sevinmiştim sonrada devam ettim 1 ayda 7 kilo vermiştim tabi sonra bıraktım dikkat etmedim geri aldım tabi biraqz ilaç falanda kullandım onlarda aldırdı şimdide elmasireksi bal su ve çörek otu kullanıyorum bide arada yeşil çay limon ve soda karışımı yapıyorum 1 haftadır bunları kullanıyorum bakalım daha 1kilo anca verebildim bunlar işe yaramaz yine 9 caya başlıcam:18:

slm canım ben ayrı ayrı kapalı paket içinde aldım sonra hepsinde birer tutam aldım kaynamış suyu karışımın üstüne döktüm 3 öğün yemeklerden önce içtim birazda yediklerime dikkat ederek çok güzel kilo verdim ilk hafta 3 kilo verince beni motive etti devam ettim 1 ayda 7 kilo verdim şimdide başka karışımlar kullanıyorum şimdilik tık yok kiloda bakalım artık birAZ DAHA DENİMDE OLMAZSA YİNE 9 çaya gececem bende cok faydası olmuştu

merhaba arkadaslar dün aktardan bu zayıflama bitkilerinden aldım tertemiz küçük paketler içinde hazırlanmış eve getirdim bir güzel karıstırıp harmanladım içinde gümüş rengi bir sey vardı cıkardım ıyy böcekmiş ölü zor belli oluyordu daha önce hiç görmediğim bir böcek demekki bu otlarda oluyo dikkat edin ne olur iyi bakın bitkilerinize böcegide kaynatıp içmek istemeyiz demi

Kızlar bu akşam bende almayı düşünüyorum bakalım inşallah bende de bir işe yarar kilo verenler biraz bilgi verebilirlermi kaç ayda kaç kilo verdiğiniz gibi yani...

Bende başlıycam bu çaya son zamanlarda kullananlar ne kadar kilo verdiklerini ve ek olarak birşeyler yapıp yapmadıklarını yazabilirler mi?

Merhaba kızlar. Ben bu 9'lu çayın hazır olanından aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. Aktarım kendisi önerdi zaten aynı bitkiler sizin için karıştırılıp o şekilde yapıldı diye. Hazır poşet çay şeklinde. Bu şekilde kullanan var mı?

slm bende öyle aldım aktaran kullanmaya bu gün başladım bakalım hayırlısı....

arkadaşlar, dün akşam bi arkadaşımla konuşurken , üzerinize afiyet 2 gündür kabız olduğumu söyledim...bir de hamilelikten( ölü doğum yaptım) kalan hediye bonus kilolarım olduğu için hemen diyete başladım , 2 haftada 7 kilom gitti ama bu hafta tık yok neyse arkadaşım , kabızsan kesinlikle 9 lu çay iç dedi, bende hadi canım o kadar bitki çayı içiyorum etki etmezz yaaa hepsi palavra dedim ama yinede içtim bi tane, 1 saat sonra etkisini gösterdi. bu sabah da eski düzenime kavuştum çok şükür :) ay inşallahh işe yarar kilo konusunda da. tabi yediklerime dikkat ediyorum aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…