- 19 Haziran 2017
- 8
- 2
- 36
- 40
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Merhaba arkadaslar biraz uzun yazicam.2 gebelik yasadim ikisinde de kalp 10 haftada durdu ve kurete oldum.Yine hamileyim 7+2 yim.Bchgm bastan beri cok duzgun artmiyor.Kesemi 5 haftalikken gordum fakat 2 haftadir embryoyu goremiyoruz.Tam bos kese icin kuretaj karari verilmisken baska bi doktora gittim ve bhcg her zaman cok da onemli olmaz ne zaman yumurtaladigini bilmiyoruz.Bizim icin kese boyutu onemli daha kesen 9 mm dedi carsamba gunu.Bu sekilde olup dogum yaptirdigi hastalarinin oldugunu,tıp olarak her zaman herseyin sayisal verilere dayanmadigini beklememiz gerektigini soyledi.Akintim,kanamam,agrim hicbirseyim yok.Boyle bir durumla karsilasan var mi? Ikinci kez gorundugum hoca Turkiyedeki onemli perinotologlardan.
İnşallah duyarsin cnm kalbini ferah tut
Değerim adetten 4 gün gecince 170 ti 2 gün sonra 522 keseyi gördük daha hcg baktırmadık dr istemedi canım..senin 5 haftalık mı olması gerek"yodu?Canim ya bende 4 haftalik gozukuyorum ulturasanda senin deger kac çıktı
2 hafta oldu hcg bakıtmayalı yaniCanim ya bende 4 haftalik gozukuyorum ulturasanda senin deger kac çıktı
Benim son adetime gore 5 haftalik gozukucekti ama 4 haftalik gozukuyor ulturasondaDeğerim adetten 4 gün gecince 170 ti 2 gün sonra 522 keseyi gördük daha hcg baktırmadık dr istemedi canım..senin 5 haftalık mı olması gerek"yodu?
Yok bakitiyorum cuma gunu dun yani baktirdim 6457 cikti.2 hafta oldu hcg bakıtmayalı yani
Canim doktorlar bazi degerlere gore yorum yapiyorlar ama bazen isler oyle gitmeyebiliyor.Ilk gebeligimde 2000 iken ikinci gebeligimde 1050 iken simdikinde ise 350 iken keseyi gordum.Hatta 2 gebeligimde embroyuyu 8+2 haftalikken gordum.Simdiki gebeligimde ise sadece kese var embryo yok2 dusugum var bunun nolcagi belli degil yuksek ihtimal bos kese dediler ama doktorum herzaman mucize vardir dedi.Diyecegim o ki gercekten dusunmekle bitmiyor.Gorursun insaAllaah.Duan sadece keseyi gormek degil de sagliklica embryoyu gormek olsun insaAllaahGünaydın kızlar çok, benimde en son adet tarihim 22 Mayıs. 16 Haziran beta 72 çıktı 18 Haziran 212 çıktı. Cuma günü adetin gecikmesi in 4 günü doktora gittim. Ama keseyi göremedik. O gün tekrar beta istedi.1926 çıktı. Yani bu değerde vajinal usg ile görülmesi lazım dedi doktor ama yine gözükmedi. Şimdi Çarşamba günü gidecem. İnşallah görürüm, sizle ne zaman gördünüz keseleri. Bana da dua edin kızlar hayırlısı ile göreyim. Çok stres yaptım
Günaydın kızlar çok, benimde en son adet tarihim 22 Mayıs. 16 Haziran beta 72 çıktı 18 Haziran 212 çıktı. Cuma günü adetin gecikmesi in 4 günü doktora gittim. Ama keseyi göremedik. O gün tekrar beta istedi.1926 çıktı. Yani bu değerde vajinal usg ile görülmesi lazım dedi doktor ama yine gözükmedi. Şimdi Çarşamba günü gidecem. İnşallah görürüm, sizle ne zaman gördünüz keseleri. Bana da dua edin kızlar hayırlısı ile göreyim. Çok stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?