5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Benide carsambaa:)) ozaman 7 haftalik olucam ama dayanamayip yarin ozelemi gitsem bilmiyorum yaa napsam E efulim_61
Yarın gitsen duyabilirmisin ki canım ben 5+2 oldum bugün haftaya gittiğimde bile dr belki duyamayabiliriz demişti özele gittim ben buarada kesen ne kadar benim 7mm hemen hemen aynı sanırım haftalığımız

Yarın gitsen duyabilirmisin ki canım ben 5+2 oldum bugün haftaya gittiğimde bile dr belki duyamayabiliriz demişti özele gittim ben buarada kesen ne kadar benim 7mm hemen hemen aynı sanırım haftalığımız
Ay hic bilmiyorum kese nekdar doktora sormadim o heyecanla salak gibii bilmiyomki nezaman gideyim bazilari erken duyuyor bazilari gec iste belli olmuyor

Ay hic bilmiyorum kese nekdar doktora sormadim o heyecanla salak gibii bilmiyomki nezaman gideyim bazilari erken duyuyor bazilari gec iste belli olmuyor
Aynen canım keseyi görebilcekmiyim diye panik yaparken şimdi kalp atışı çıktı inşallah duyarız

Merhaba kızlar.

Ben 5+5 günlük hamileyim. Buyrun sohbet edelim meraklarimizi giderelim
Ya benimde ilk gebeliğim bişi sorucam biraz acayip ama ha bu haftalar nasıl hesaplanıyor benim kagidimda 6 hafta 6 günlük 7 haftalık olması için bir haftaki geçiyor 7 gün yani bir hesap edemiyorum

Ultrason kağıdında nerede yazoyor kese capi

Eklentiler

• 20171026_221925.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 70
Hepinize hayırlı evlatlar dilerim öncelikle. 9 haftalık hamileyim bebğim dört gün geriden geliyor. Gecen kontrolde 2 ydi, 4 olmuş. Sorun var mıdır acaba?

Hepinize hayırlı evlatlar dilerim öncelikle. 9 haftalık hamileyim bebğim dört gün geriden geliyor. Gecen kontrolde 2 ydi, 4 olmuş. Sorun var mıdır acaba?
Ilk baslarda olcumlerden kaynaklı olabiliyor ilerleyen zamanlarda onden yada geriden gelmesi hakkinda dr gorusebilirsiniz erken yada gec dollenmeylede alakali olabiliyor saglikli hamilelik dilerim

Merhaba ultrasona göre 5 haftalık hamileyim ama çok tedirginim biraz biraz ağrılarım var bu normal mi sizdede oluyor mu acaba cvp verirseniz çok sevinirim
Vücut alışmaya çalışıyor gayet normal. Ama ağrılar çoğalırsa doktora gorunmeniz iyi olur. Hem içiniz rahat eder

Benimde dün dayanılmaz bir sancı ile ayaga kalkınca suyla karışık kanama gerçekleşti 5+3 günlüğüm. Acil doktora gittim kese arkasında kanlanma varmış progestan kullanıyorum hep yatıyorum. Korkuyorum yaa ayaga kalkınca az az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…