- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Biz daha o aşamalara gelemedik canım da, kese görme aşamasındayız. İnşalllah en yakın zamanda duyarsan dünyanın en güzel sesini. RabbimisteyeherkesenasipetsinMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza ben şu anda 8+3 haftalık hamileyim ama hala kalp atışını duyamadık sizlerden böyle olan varmı
Biz daha o aşamalara gelemedik canım da, kese görme aşamasındayız. İnşalllah en yakın zamanda duyarsan dünyanın en güzel sesini. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Batma ve sıkışma şeklinde ağrı bende de oluyor normal bir şey. Gurultu da bağırsak sesindir bebekle ilişkili değildirKızlar iyi akşamlar 6 haftalık hamileyim. Kasıklarımda ara ara çok az ağrım oluyor ama asıl değişik gelen şey şu, kasıklarımın olduğu bölgede sanki midem gurulduyor gibi bir guruldama oluyor ve beraberinde hafif titreşimler oluyor gibi. Normal mi bu ? Bunu yaşayan var mı aranızda?
Çok teşekkür ederim canım sağol.Batma ve sıkışma şeklinde ağrı bende de oluyor normal bir şey. Gurultu da bağırsak sesindir bebekle ilişkili değildir
Gözünüz aydın , biz de keseyi gördüğümüzde beşinci haftadaymışız. Doktorum Progestan verip iki hafta sonra yine çağırdı. Bebeğin tutunması içinmiş. Düşüğe karşı önlem olarak.Bugün kesemizi gördük doktor daha iki üç haftalık dedi iki hafta sonra gel dedi progestran yazdı
benden bugün pıhtı gelince doktora gittik şükür ki gördüm keseyi yatıp dinlen dediGözünüz aydın , biz de keseyi gördüğümüzde beşinci haftadaymışız. Doktorum Progestan verip iki hafta sonra yine çağırdı. Bebeğin tutunması içinmiş. Düşüğe karşı önlem olarak.
Protestan niye yazdı, kanaman falan mı varBugün kesemizi gördük doktor daha iki üç haftalık dedi iki hafta sonra gel dedi progestran yazdı
evet kanamam oldu iğnede vuruldum şimdi beta hcg az artmışProtestan niye yazdı, kanaman falan mı var
Çok şükür keseyi görmüşsünüz. İlk üç ayki lekelenmeler normalmiş. İnşallah bir daha olmaz insan ister istemez tedirgin oluyor. Progestanı düzenli kullan. Güzel beslen ve dinlen canım. Allah'ın izniyle bişeycik olmaz.benden bugün pıhtı gelince doktora gittik şükür ki gördüm keseyi yatıp dinlen dedi
Anladım canım, ilk gebeliğimde bende kullandım. Baya bi kanamam olmuşru. Doktor çok umutsuz konuşmuştu hatta. Çünkü kanama olunca ben hemen gitmedim doktora çok korktum, kimseye diyemedim falan cahillik işte. Ama çok şükür doğdu bebeğim. Progeston iç, tçyat dinlen ve korkma.evet kanamam oldu iğnede vuruldum şimdi beta hcg az artmış
Ben başlarda hamile olduğumu bilmiyordum ama günde 12 saatten fazla uyuyordum yine yetmiyordu hep oruca bağlamıştım. Şimdi de erkenden uyuyup erken uyanıyorum ama mayışığım. Herkeste bulantı ya da uyku olmayabilir. Bulantı olursa bebek sağlıklıdır filan bunların bilimsel dayanağı yok, sıfır bulantılı insanların da gayet sağlıklı hamilelikleri olur.nasıl ki bir spirali rahime yerleştirince herkesin bünyesi farklı tepki veriyor kimisinin vücudu kabul etmiyor kimisi kabul ediyor.bebek de başlangıçta vücut için yabancı bir şey vücut bir süre atmaya da çalışıyor bu süreçte kanama, bulantı kusma vs olabiliyor. Zamanla vücut itaat ediyor alışıyor kabulleniyor bu etkiler büyük çoğunlukta azalıyor. Kimisinde 9 ay devam ediyor. Her bünye farklıKızlar merhaba benım son adetım 8 mayıs telefondakı programa gore 8 haftalıgım ama gecen hafta doktor gec döllenme daha 4.5 haftalık dedı keseyı gorduk 6.5 mmdı gecen hafta sımdı haftaya salı kalp atısına gıdıcem ama gogus hassasıyetı ve karnımdakı şişlik harici ( sanırım o progeatandan yada vıtamınden bılmıyorum ) hiç bir belirtim yok halsızlık uykısuzluk bulantı ne bıleyım hiçbirşey yok sadece arada kasıklarımda bıraey oluyor o kadar normalmi acaba haftaya kadar nasıl beklıcem hanı karnım şiş olmasa hıc aklıma gelmıyo hamılelıgım ama goguslerım fena gece yatakta saga sola donerken bıle agrısından uyanıyorjm ama baska hıcbırsey yok varmı boyle olan
Valla bılmıyorum insanlar su varmı bu varmı doye soruyor ben yok deyınce alla alla dıyolar bende sankı olmalıymıs moduna gırdımBen başlarda hamile olduğumu bilmiyordum ama günde 12 saatten fazla uyuyordum yine yetmiyordu hep oruca bağlamıştım. Şimdi de erkenden uyuyup erken uyanıyorum ama mayışığım. Herkeste bulantı ya da uyku olmayabilir. Bulantı olursa bebek sağlıklıdır filan bunların bilimsel dayanağı yok, sıfır bulantılı insanların da gayet sağlıklı hamilelikleri olur.nasıl ki bir spirali rahime yerleştirince herkesin bünyesi farklı tepki veriyor kimisinin vücudu kabul etmiyor kimisi kabul ediyor.bebek de başlangıçta vücut için yabancı bir şey vücut bir süre atmaya da çalışıyor bu süreçte kanama, bulantı kusma vs olabiliyor. Zamanla vücut itaat ediyor alışıyor kabulleniyor bu etkiler büyük çoğunlukta azalıyor. Kimisinde 9 ay devam ediyor. Her bünye farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?