• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Benide carsambaa:)) ozaman 7 haftalik olucam ama dayanamayip yarin ozelemi gitsem bilmiyorum yaa napsam E efulim_61
Yarın gitsen duyabilirmisin ki canım :KK51: ben 5+2 oldum bugün haftaya gittiğimde bile dr belki duyamayabiliriz demişti özele gittim ben buarada kesen ne kadar benim 7mm hemen hemen aynı sanırım haftalığımız :KK48:

Yarın gitsen duyabilirmisin ki canım :KK51: ben 5+2 oldum bugün haftaya gittiğimde bile dr belki duyamayabiliriz demişti özele gittim ben buarada kesen ne kadar benim 7mm hemen hemen aynı sanırım haftalığımız :KK48:
Ay hic bilmiyorum kese nekdar doktora sormadim o heyecanla salak gibii:110: bilmiyomki nezaman gideyim bazilari erken duyuyor bazilari gec iste belli olmuyor

Merhaba kızlar.:KK52:

Ben 5+5 günlük hamileyim. Buyrun sohbet edelim meraklarimizi giderelim:anneadayı:
Ya benimde ilk gebeliğim bişi sorucam biraz acayip ama ha bu haftalar nasıl hesaplanıyor benim kagidimda 6 hafta 6 günlük 7 haftalık olması için bir haftaki geçiyor 7 gün yani bir hesap edemiyorum :-)

Ultrason kağıdında nerede yazoyor kese capi

Eklentiler

• 20171026_221925.jpg
    20171026_221925.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 69
Hepinize hayırlı evlatlar dilerim öncelikle. 9 haftalık hamileyim bebğim dört gün geriden geliyor. Gecen kontrolde 2 ydi, 4 olmuş. Sorun var mıdır acaba?

Hepinize hayırlı evlatlar dilerim öncelikle. 9 haftalık hamileyim bebğim dört gün geriden geliyor. Gecen kontrolde 2 ydi, 4 olmuş. Sorun var mıdır acaba?
Ilk baslarda olcumlerden kaynaklı olabiliyor ilerleyen zamanlarda onden yada geriden gelmesi hakkinda dr gorusebilirsiniz erken yada gec dollenmeylede alakali olabiliyor saglikli hamilelik dilerim

Merhaba ultrasona göre 5 haftalık hamileyim ama çok tedirginim biraz biraz ağrılarım var bu normal mi sizdede oluyor mu acaba cvp verirseniz çok sevinirim🙏
Vücut alışmaya çalışıyor gayet normal. Ama ağrılar çoğalırsa doktora gorunmeniz iyi olur. Hem içiniz rahat eder

Benimde dün dayanılmaz bir sancı ile ayaga kalkınca suyla karışık kanama gerçekleşti 5+3 günlüğüm. Acil doktora gittim kese arkasında kanlanma varmış progestan kullanıyorum hep yatıyorum. Korkuyorum yaa ayaga kalkınca az az geliyor

Back