- Konu Sahibi 1Minikhatun
Anladım canum bende göremem diye düşündüm ama bildiğin gördük yani neden öyle oldu ki bilemedimBen 5 haftalikken karindan gozukmedide alttan bakildi ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canum bende göremem diye düşündüm ama bildiğin gördük yani neden öyle oldu ki bilemedimBen 5 haftalikken karindan gozukmedide alttan bakildi ondan sordum
Kalp atisi icin nezaman gidicen pekiAnladım canum bende göremem diye düşündüm ama bildiğin gördük yani neden öyle oldu ki bilemedim
Bi hafta sonra yani çarşambaya çağırdı canım inşallah duyarım bakalım. Doktor haftaya gel dedi duymazsak endişelenme geçte duyabilirz dedi ama inşallahd uyarız. Sizi ne zaman çağırdılarKalp atisi icin nezaman gidicen peki
Yarın gitsen duyabilirmisin ki canım ben 5+2 oldum bugün haftaya gittiğimde bile dr belki duyamayabiliriz demişti özele gittim ben buarada kesen ne kadar benim 7mm hemen hemen aynı sanırım haftalığımız
Ay hic bilmiyorum kese nekdar doktora sormadim o heyecanla salak gibii bilmiyomki nezaman gideyim bazilari erken duyuyor bazilari gec iste belli olmuyorYarın gitsen duyabilirmisin ki canım ben 5+2 oldum bugün haftaya gittiğimde bile dr belki duyamayabiliriz demişti özele gittim ben buarada kesen ne kadar benim 7mm hemen hemen aynı sanırım haftalığımız
Aynen canım keseyi görebilcekmiyim diye panik yaparken şimdi kalp atışı çıktı inşallah duyarızAy hic bilmiyorum kese nekdar doktora sormadim o heyecanla salak gibii bilmiyomki nezaman gideyim bazilari erken duyuyor bazilari gec iste belli olmuyor
Ya benimde ilk gebeliğim bişi sorucam biraz acayip ama ha bu haftalar nasıl hesaplanıyor benim kagidimda 6 hafta 6 günlük 7 haftalık olması için bir haftaki geçiyor 7 gün yani bir hesap edemiyorumMerhaba kızlar.
Ben 5+5 günlük hamileyim. Buyrun sohbet edelim meraklarimizi giderelim
Ilk baslarda olcumlerden kaynaklı olabiliyor ilerleyen zamanlarda onden yada geriden gelmesi hakkinda dr gorusebilirsiniz erken yada gec dollenmeylede alakali olabiliyor saglikli hamilelik dilerimHepinize hayırlı evlatlar dilerim öncelikle. 9 haftalık hamileyim bebğim dört gün geriden geliyor. Gecen kontrolde 2 ydi, 4 olmuş. Sorun var mıdır acaba?
Merhaba ultrasona göre 5 haftalık hamileyim ama çok tedirginim biraz biraz ağrılarım var bu normal mi sizdede oluyor mu acaba cvp verirseniz çok sevinirimAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Vücut alışmaya çalışıyor gayet normal. Ama ağrılar çoğalırsa doktora gorunmeniz iyi olur. Hem içiniz rahat ederMerhaba ultrasona göre 5 haftalık hamileyim ama çok tedirginim biraz biraz ağrılarım var bu normal mi sizdede oluyor mu acaba cvp verirseniz çok sevinirim