- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 39
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
1Minikhatun ne yapiyosun canım nası gidiyor
Merhabalar bende 6+2 yim süt pastorize olarak mi iciyorsunuz yoksa çiğ olarak mi şuan tatildeyim bi süredir süt icemiyorum kutu sutlerde içime sinmiyo
Merhaba ben de bu konuda çok tereddütteydim çiğ süt alıp kaynatıyordum fakat birkaç uzmana danıştım pastörize sütü tavsiye ettiler. O nedenle çiğ süt tüketmeyi bıraktım.Merhabalar bende 6+2 yim süt pastorize olarak mi iciyorsunuz yoksa çiğ olarak mi şuan tatildeyim bi süredir süt icemiyorum kutu sutlerde içime sinmiyo
Bende ayni şekilde çiğ sütü kaynatıp iciyordum şimdi tatilde oldugumdan o imkanım yok süt tuketemiyorum yarin günlük süte bakicam artikMerhaba ben de bu konuda çok tereddütteydim çiğ süt alıp kaynatıyordum fakat birkaç uzmana danıştım pastörize sütü tavsiye ettiler. O nedenle çiğ süt tüketmeyi bıraktım.
Kızlar iyi akşamlar 6 haftalık hamileyim. Kasıklarımda ara ara çok az ağrım oluyor ama asıl değişik gelen şey şu, kasıklarımın olduğu bölgede sanki midem gurulduyor gibi bir guruldama oluyor ve beraberinde hafif titreşimler oluyor gibi. Normal mi bu ? Bunu yaşayan var mı aranızda?
Mide haricinde bende iyiyim canım. Temmuzun 14 gitcem bende ense ölçümü için gün aldım.10 haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Haftamız ayni ya belki bende öğrenirim cinsiyeti gösterirseİyi gidiyor canm herşey yolunda şükür
2 hafta sonra cinsiyet için gideceğiz
Sen de nasıl durumlar
Canım hersey yolundaydı nasıl oldu yaa üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekten baska bıraey gelmıyor eldenKızlar ben düşük yaptım ardındanda kürtaja girdim
birden oldu sabah kalktım çok az bir leke gelmişti sonra hastaneye gittim ilaç falan istirahat dedi sonra kanama çoğaldı gün boyu ertesi gün yine gittik hastaneye kese duruyordu doktor beklicez belki düşükle sonuçlanmayabilir dedi akşama kadar bekledik ama sancım arttı kan çoğaldı tuvalete gittim ki anladım düştüğünü doktorda içimi temizledi sonra ilaç verdiCanım hersey yolundaydı nasıl oldu yaa üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekten baska bıraey gelmıyor elden
Çok çok üzüldüm canım, Rabb'im hayırlısını nasip etsin. Dilerim bir daha böyle bişey yaşamazsın. En kısa zamanda bize bebek müjdesi verirsin yine. Güzelce dinlen beslenmene dikkat et. Seni üzecek şeylerden uzak dur canım. Çok geçmiş olsun.birden oldu sabah kalktım çok az bir leke gelmişti sonra hastaneye gittim ilaç falan istirahat dedi sonra kanama çoğaldı gün boyu ertesi gün yine gittik hastaneye kese duruyordu doktor beklicez belki düşükle sonuçlanmayabilir dedi akşama kadar bekledik ama sancım arttı kan çoğaldı tuvalete gittim ki anladım düştüğünü doktorda içimi temizledi sonra ilaç verdi
Sanırım gazdı , kesildi birkaç gündür canım. Sende durumlar nasıl kaçıncı haftadasın?Büyük ihtimalle gazdir canim ilk haftalarda cok oluyor
Hayırlı olsun öncelikle, bir dahaki kontrolde görünür kese canım. Merak etme. Ben hamile olduğumu bilmediğim günlerde bana da her şey kokuyordu. Ev mutfak tuhaf ağır bir koku var gibi geliyordu. Çok şükür geçti. Senin de geçer , temiz hava al evi havalandır sürekli.Günaydın kızlarr topiği gördüm hemen geldim biz de 6+2 olduk Allahın izniyle
4+6 da dra gittim minicik birşey gördü ama kesin kesedir diyemiyorum çok yeni olduğu için dedi. Haftaya gel dedi bakalım ptesi gideceğim. Artık görünür değil mi? Arada şiddetli kasık ağrılarım oluyo 5 dakka sonra geçiyo. Bir de koku hassasiyetim başladı. Tuz kokuyo bi de dün tırnaklarımı törpülerken tırnak koktu
Ev kokuyor herşey yani anlıcanız
Mide haricinde bende iyiyim canım. Temmuzun 14 gitcem bende ense ölçümü için gün aldım.10 haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Haftamız ayni ya belki bende öğrenirim cinsiyeti gösterirse.şu süt olayını iyiki dedin bende İnternetten baktım bir sürü şey yazıyordu korkuma icememistim bende içerim artik
Kızlar ben düşük yaptım ardındanda kürtaja girdim
Çok çok üzüldüm canım, Rabb'im hayırlısını nasip etsin. Dilerim bir daha böyle bişey yaşamazsın. En kısa zamanda bize bebek müjdesi verirsin yine. Güzelce dinlen beslenmene dikkat et. Seni üzecek şeylerden uzak dur canım. Çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim kızlar dua edin benim içinn kese zaten düzensiz demişti bide adet tarihinle uyumlu gitmiyor dedi düşen parçayı patolojiye gönderdiÇok çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah daha sağlıkli bir hamilelik gecirirsin. Dr nedenini söyledi mi?
Sanırım gazdı , kesildi birkaç gündür canım. Sende durumlar nasıl kaçıncı haftadasın?
Ayy ben de cok korkuyorum bulantidan.ilk hamileligimde 7haftalikken baslamisti.bulanti icin ilac kullanmamistim.sen kullaniyo musun bi faydasi oluyo mu10+5im bugun canim cok bulantim var istifra etmkten cigerlerim patlayacak sanki hersey kokuyor. Bulanti olmayınca cok rahatım. Senin ne kadarlık sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?