5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Kızlar bende Yen'i öğrendim hamile olduğumu adetim 5 gün gecikince idrar testi yaptım pozitif sonra kan verdim 93,5 çıktı sanırım geç döllenme ben ne zaman görebilirim keseyi
Hayırlı uğurlu olsun canım aramıza hoşgeldin:))) benim durum çok ilginç başına böle gelen varmı duymadım ama benim hcg adetten 4 gün geçince 170ti ve kese göründü minicik 2 gün sonra 522 oldu kese daha net göründü..hani karından ultrasonda kese 5000 felan olmalı diye kanı varya ben çürüttüm onu sanırım :d sen yine de bü hafta sonra muayene ol canım inşallah görürsün ilk muayenede :)

teşekkür ederim canım Umut oldun şuan bana inşallah bende görebilirim keseyi su içip sıkıştığında gittin mi görülüyormuş doktor iki gün sonra yine geldi

teşekkür ederim canım Umut oldun şuan bana inşallah bende görebilirim keseyi su içip sıkıştığında gittin mi görülüyormuş doktor iki gün sonra yine geldi
Belkide benim ondan erken göründü acayip sıkışık gittim ben canım Allah gönlüne göre versin birbirimize dua edelim ve tüm isteyenlere inşallah .. :) hiç bi şekilde moral bozmayın hiçbişeye yediğinize içtiğinize dikkat edin bol su içip dinlenin hamiş arkadaşlarım :)

ben herkese dua ediyorum banada bol bol dua edinn inşallah sağlıklı olur

Kızlar bide ben devlette beta hcg yaptırdım 93,5 çıktı özelde yaptırdım 91,5 çıktı bir sorun mu var acaba

içime kurt düştü şimdiden alıştım korkuyorum işte dualar ediyorum Evlat ne güzel birşey onu kaybetmek istemiyorum
cnm bnm dua et rabbme ondan iste herseyi bnde 1 dsuk yptm dye kotkuyorm ama allhm 4 ay snra bna tekrr nasp etti sukurler olsn herzmn allha dua et hcbrsey olmsn dye saglkli br seklde kcgna almk nasp olsn

cnm bnm dua et rabbme ondan iste herseyi bnde 1 dsuk yptm dye kotkuyorm ama allhm 4 ay snra bna tekrr nasp etti sukurler olsn herzmn allha dua et hcbrsey olmsn dye saglkli br seklde kcgna almk nasp olsn
Allahım kimseye yaşatmasın canım sende sağlıkla kucağına al kalkim de meryem süresi okiyim yarında kan testi verim

Allahım kimseye yaşatmasın canım sende sağlıkla kucağına al kalkim de meryem süresi okiyim yarında kan testi verim
Canım testleri aynı gün mü yaptırdın farklılık olabilr hiç sıkma canını tamam mı? Önemlş olan. 2 günde bir katlamış olması Allahın izniyle bebeğin seninle olacak inşallahh dualarım seninle..:)

aynı gün yaptırdım canım Allah razı olsun Sizde benim dualarımdasınız rabbim inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinn

aynı gün yaptırdım canım Allah razı olsun Sizde benim dualarımdasınız rabbim inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinn
Amin ecmain inşallah canımm o zaman varya hiç korkma Allahn izniyle iki gün sonra yine yaptır katlamışsa daha da yaptırma ben öyle yaptım ikinci testte 522di daha da dr istemedi zaten :) Rabbime tevekkül et bi de sürekli karnını oku üfle El Muhyi , El Habir oku sürekli..

yarın yaptırıcam canım en son cuma günü yaptırmıştım sağol canım iyiki söyledin şimdi okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…