5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Şükür kızlar 572 çıktı
Oyyy canıımm çok sevindim yaaa hadi gözünaydınn hayırlı olsun tekrar bebişin Allah büyüktür biz tevekkül edelimm Rabbim herşeyin güzelini nasip etsin dikkat et iş felan yapma tamam mı bol su iç beslenmene dikkat et folik kullanıyosun di mi? :))

çok teşekkür ederim canım aminn ne dualar okudumm folik asit kullanıyorum canım 10 gün sonra gel dedi

arkadaşlar merhaba. Allah tüm bebek bekleyenlere sıhhatli gebelik ve kolay doğum nasip etsin. bütün evlatları korusun rabbim. ben de 9. haftanın içerisindeyim. ben biraz kaygılıyım. mayıs ayında hamile kaldım fakat bir aydır depresyon tedavisi görüyor iken hamile kaldım. yani 1 ay depresyon ilaçları kullandım hamileliği farkedince bıraktım. acaba zararı olmuş mudur? düşünmeden edemiyorum ve hamileliğime odaklanamıyorum. eşimle de problemlerimiz vardı. ve hala var. bütün bu endişelerimin ve ilaç kullanmış olmamın bebege zararı ne oluyor acaba? çok üzgünüm bu konuda.

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen merak etme bişe olmamıştır :)çünkü öğrendiğinde bırakmışsın sonuçta bi çok kişi ilaç kullanabiliyor misal antibiyotik ama gebeliği öğrenince bırakıyosun içini ferah tut sen canım Allahn izniyle bişe olmaz doktora sordun mu o ne dedi ? Eşinle iyi olursun inşlalllah her evlilikte problemler olabilir önemli olan karşılıklı saygı sevgi..inşallah atlatırsınız bu durumu kaç yıllık evlisiniz ?

sağolasın iyi dileklerin için. 1 buçuk yıllık evliyiz. doktor net bişey söylemedi zararı konusunda. ya hep ya hç durumundan bahsetti. yani erken dönemde kullandığın ilaçlar ya düşük yapar dedi ya da zararı olmaz dedi ama ben ikna olamadım.

Hayırlı olsun cnm. Benim eltimde hamile olduğunu bilmeden antidepresan felan kullanmıştı. Çocugu çok sağlıklı doğdu inşallah sende de bir sorun olmaz

4+6 haftalik bemimde degerim 908 bugün kanamam oldu 2 ay once dusugum olmustu drvdirek buda duser dedi morslim cok bozuk degerim nasil sizce

Bizde 9+1 günlük olduk. Mide bulantılarım devam ediyor akıntım ilk günkü gibi sancılarım daha az arada sırada oluyor 7. Haftaya kadar sancı çektim sürekli yarın Dr kontrolumuz var dua edin bize kızlar

Bizde 9+1 günlük olduk. Mide bulantılarım devam ediyor akıntım ilk günkü gibi sancılarım daha az arada sırada oluyor 7. Haftaya kadar sancı çektim sürekli yarın Dr kontrolumuz var dua edin bize kızlar
Benimde 7+2 olduu canımm inşallah herşey çok güzel olur dualarım seninle Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi:)) ya benim sancılarım bikaç gündür azdı ama bugün ara ara oluyoo korkuttu beni..akıntı da var ama renksiz ya da beyaz üşüttüm mü acaba ? İdrarımda bakteri çıktı böyle başına gelen var mı?

Benimde şuan sancılarım nadir ara ara oluyor. Akıntı hamilelikte çok normal rahmimiz sürekli değişikliğe uğruyor. Her gün biraz daha büyüyor

Görceksin merak etme tatlımm dediğim gibi idrara sıkışık git :) muayeneye girmeden bile su iç:) bu arada akıntı durumlarınız nasıl kızlae ?
inşallah canımm dediğin gibi yapıcam benimde
Sancı ara ara oluyor ama özellikle yürüdüğüm zaman oluyor öyle mide bulantısı yaşamadım ben sadece tiksinti oluyor hemen acaba daha erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…