- 27 Aralık 2015
- 70
- 36
- 18
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Kızlar çok şükür daha leke olmuyoe nazar değmesin..yerleşmedendi sanırım zaten bi damla kadardı.. kalp atışını duyan arkadaşlar ne zaman duydunuz çok heyecanlıyımmm cuma çağırdı doktor 6+3te duyulur mı bebek mi görülür?:)))
Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sağol canm darısı başımaBen 6+4de bebegin kalp atisini duydum ve gordum canim
Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sağol canm darısı başıma
Kızlar çok şükür daha leke olmuyoe nazar değmesin..yerleşmedendi sanırım zaten bi damla kadardı.. kalp atışını duyan arkadaşlar ne zaman duydunuz çok heyecanlıyımmm cuma çağırdı doktor 6+3te duyulur mı bebek mi görülür?:)))
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 6+3 hamileyim haftaya kalp atışlarına bakıcaz zaman bir türlü geçmiyor
İnşallah canım benim gözünaydın seninde Allahım tüm hamilelere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bulantılarınız başladı mı ben yemeklerdeb tiksinmeye başladım ya şimdiden daha 6+3O damla gibi lekeler bende de olmuştu cnm çok şükür korkulcak bişey olmadı ben 7. Haftada duydum gordum inşallah sende görür ve duyarsin
Hoş bulduk. Geçen sene kalp atışları olmadığı için bir kürtajım oldu o yüzden dediğin gibi o muhteşem sesi duymadan içim rahat etmeyecek. Sürekli aklımda. Düşünmekten kendimiHoş geldin hayırlı olsun
Kalp atışını duymadan önce bende oyleydim sürekli günümü bebek konularıyla geçiriyordum ama o muhteşem sesi duyunca rahatladım darısı sana
İnşallah cnm kalbini ferah tutHoş bulduk. Geçen sene kalp atışları olmadığı için bir kürtajım oldu o yüzden dediğin gibi o muhteşem sesi duymadan içim rahat etmeyecek. Sürekli aklımda. Düşünmekten kendimiinş herşey güzel olur
İnşallah canım benim gözünaydın seninde Allahım tüm hamilelere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bulantılarınız başladı mı ben yemeklerdeb tiksinmeye başladım ya şimdiden daha 6+3
Evet oluyor ben de karnım yukarı doğru sanki çekilip yırtılıyor gibi oluyor anlık :)Kızlar hapşırdığınızda gerilme gibi batma gibi oluyo mu rahminizde saniyelk ..
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı ya insan korkuyo ilk hamilelik tecrübe olmayınca en ufak olayı paylaşmak istiyo :) Hayırlı uğurlu olsun bebeğin :) bugün 6+2 de benim kese 17mm çıktı sizin nasıldı bebek 3mm dedi ama kalbi dinleyemedik haftaya dinleriz dedi..dr gelişim gayet iyi dedi geçen hafta 8mm idi kese...Evet oluyor ben de karnım yukarı doğru sanki çekilip yırtılıyor gibi oluyor anlık :)
Tabi sor burada bilgilenmek için varız :) bizde bugün 6+6 olduk yarın 7. Haftamıza giricez 6+2 de doktora gittim keseyi de kalp atışlarını da duyduk şükür boyu 5 mm ydi o gün kesenin boyutunu bilmiyorum ama 1 ay sonraya randevu verdi doktorumuzÇok teşekkür ederim canım içim rahatladı ya insan korkuyo ilk hamilelik tecrübe olmayınca en ufak olayı paylaşmak istiyo :) Hayırlı uğurlu olsun bebeğin :) bugün 6+2 de benim kese 17mm çıktı sizin nasıldı bebek 3mm dedi ama kalbi dinleyemedik haftaya dinleriz dedi..dr gelişim gayet iyi dedi geçen hafta 8mm idi kese...
Özele mi gittiniz acaba makineden farkeder mi ben devlete gittim cihaz baya eskiiiiii...gözünüzaydın inşallah darısı başımaaTabi sor burada bilgilenmek için varız :) bizde bugün 6+6 olduk yarın 7. Haftamıza giricez 6+2 de doktora gittim keseyi de kalp atışlarını da duyduk şükür boyu 5 mm ydi o gün kesenin boyutunu bilmiyorum ama 1 ay sonraya randevu verdi doktorumuz
Benim bildiğim farkediyor makineler.. ben yurtdısındayım canım burada özel hastane Yok ta doktorun kendi muaneyesi var oraya gittim inşallah darısı basına tabiki :) benim doktor vajinal baktı birde ondan erken duymuş olabilirizÖzele mi gittiniz acaba makineden farkeder mi ben devlete gittim cihaz baya eskiiiiii...gözünüzaydın inşallah darısı başımaa
Arkadaşlar meraba bu makaleyle alakası yk ama ben ilk esimde 2 buçuk sene hem doğum kontrol hapı hem de igne kullandım 1 sene kadar kullanmadı şimdi yeni evliyim 5 aylık bebek istiyoruz ama daha bi sonuç alamadik sizce bu doğum kontroller yüzünden mi gecikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?