- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Lekelenme sizdede oluyomu
İnşallah duyarsin cnm kalbini ferah tutBen de yarın kalp atışını dinlemeye gideceğim. Çok heyecanlıyım... Dua edin lütfen....
Benim son adet tarihim 5 mayıs kaçıncı haftanın içinde olmuş oluyorum
Dayanamadım indirdim orda da 6 haftalık diyor.8 hafta civarı galiba hamilelik programı indrsene tlfna ben ordan takip ediyorum
Başka bir programda da 5 diyor. Kafam karıştı iyiceDayanamadım indirdim orda da 6 haftalık diyor.
Canım merhaba benimde son adet tarihim 3 mayıs 5+2 yim Allhın izniyle sağlıkla kucağımıza alalımminşallah8 hafta civarı galiba hamilelik programı indrsene tlfna ben ordan takip ediyorum
Başka bir programda da 5 diyor. Kafam karıştı iyice
Arkadaşlar hafif sancılar devam ediyor mu sizin 5+3 teyim ? Ve acayip uyku basmaları oluyor..iştahım bi gün had safhada bi gün hiç yiyesim yok:) sizde durumlar nasıl
slmlar bnde 9+5im bgn cok sukur dun bbgde gordm kalbnide duydm elini de oyntyodu hatektlnms cok sukur gordgm icn
insllh duyar gorrsn allhn iznyleMaşallah hayırlı olsun darısı bana inşallah bende duyar görürüm
Bende ilk adet gecikmesinde oldu ve 6+5 günlükken olduKızlar lekelenme olan var mı aranızda 4+4 te kahve lekelenme oldu bi damla felan bi de 5+4te oldu bikaç kez çok az ama çok uçuk kahve..başına gelen var mı? İnşallah bişey olmaz nolur dua edin bana..
Minikhatun ne yaptın gittin mi doktora
Çok sevindim canım gözün aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?