- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
aynen benim de dersim çok. nöbet ve daha pek çok konuda anlayışsız bir idareye sahibim. bakalım nasıl ilerleyeceğiz...Benim dersim de çok. Bakalım nasıl geçecek. 2. Dönem başında 32. Haftam oluyor ve izne ayrılabiliyorum. Tek tesellim bu.
Aynı benim idare de öyle. Yemek bile yemiyoruz nöbette. Ders programını dağıtıyor. Her şeye de laf ediyor.aynen benim de dersim çok. nöbet ve daha pek çok konuda anlayışsız bir idareye sahibim. bakalım nasıl ilerleyeceğiz...
İnşallah canım benim de 5 yaşında kızım var. İkinciyi bekliyorum şimdi.Selam arkadaşlar bende geldim 5 yaşında oğlum var buda ikinci bebişim inşallah hepimizin ki sağlıkla doğar
canm bende ilk 6.haftalıkken ultrasona girmiştim sadece kese görünmüştü dr iki hafta sonra tekrar gel dedi gittim hem miniği gördük hemde kalp atışlarını endişelenme daha çok minik hem hızla büyüyorlar inşallah görürsün bidahakineKizlar merhaba.. Bugun kesemizi gorduk cok sukur ama bebisimi daha goremedim 6.haftaya girdik sizce normal midir ne zaman gorurum minnosumu birazcik endiselendim ama siz ne zaman gordunuz?
Doktorum iki hafta sonra gel hem bebegi goruruz hem kalp atislarini dinleriz hersey yolunda stres yapma daha 1-2 mm normal gorunmemesi dedi.. Sizce gereksiz mi bu endisem daha ilk gebeligim cunku pek bilgim de olmadi bugune kadar..
Çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattın.. Sanırım miniğimi boşuna üzüyorum.canm bende ilk 6.haftalıkken ultrasona girmiştim sadece kese görünmüştü dr iki hafta sonra tekrar gel dedi gittim hem miniği gördük hemde kalp atışlarını endişelenme daha çok minik hem hızla büyüyorlar inşallah görürsün bidahakine
benimde ilk gebeliğim canım bende pek birsey bilmiyorum açıkcası ama içini ferah tut her zaman zaten doktorunda söylemiş sıkma canını iki hafta hemen geçerÇok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattın.. Sanırım miniğimi boşuna üzüyorum.
Kizlar merhaba.. Bugun kesemizi gorduk cok sukur ama bebisimi daha goremedim 6.haftaya girdik sizce normal midir ne zaman gorurum minnosumu birazcik endiselendim ama siz ne zaman gordunuz?
Doktorum iki hafta sonra gel hem bebegi goruruz hem kalp atislarini dinleriz hersey yolunda stres yapma daha 1-2 mm normal gorunmemesi dedi.. Sizce gereksiz mi bu endisem daha ilk gebeligim cunku pek bilgim de olmadi bugune kadar..
Canım 7.haftama girdim dün kesemi gördüm ve kesemiz daha 9 mm çok küçük seninki muhtemelen daha küçük olduğu için görünmemistir.. Hem o yuvarlak keseyi andırıyor içini ferah tut bişey olsa söylerdi doktorunGoruntu bu belki bu olabilir dedi. B hcg ye bakilirsa kucuk degilmi. Ne diyosunuz kafayi yicem yardim edin
Haklisin canim sadece b hcg nin yuksek olusu beni tedirgin etti. O yukseklikte normalde gorulmesi gerekirmiş de. Sen beta hcgni hatirliyormusunCanım 7.haftama girdim dün kesemi gördüm ve kesemiz daha 9 mm çok küçük seninki muhtemelen daha küçük olduğu için görünmemistir.. Hem o yuvarlak keseyi andırıyor içini ferah tut bişey olsa söylerdi doktorun
3 eylülde 690dı canım iki günde bir ikiye katlanıyor. 11 eylülde gittim öyle hesapla artık yüksekti benim de senin ki çok küçük daha endişelenme. Dün gece lekelenmem oldu doktorumu çağırdık çok şükür bebeğimin kalbini dinledik gördük. İnşallah annesine sımsıkı tutunur. Bebişlerimize kavuşuruz..Haklisin canim sadece b hcg nin yuksek olusu beni tedirgin etti. O yukseklikte normalde gorulmesi gerekirmiş de. Sen beta hcgni hatirliyormusun
Kesen olusmus cnm. Moralini bozmaGoruntu bu belki bu olabilir dedi. B hcg ye bakilirsa kucuk degilmi. Ne diyosunuz kafayi yicem yardim edin
Canim baktikca icin rahatliyo inaniyorum. Ama su saatler yokmu gecmek bilmiyo :)Kesen olusmus cnm. Moralini bozma
Insallah canim herkes icin en hayislisi olsunn. Ben zaten panik bir insanim. Mahvoldum yani.3 eylülde 690dı canım iki günde bir ikiye katlanıyor. 11 eylülde gittim öyle hesapla artık yüksekti benim de senin ki çok küçük daha endişelenme. Dün gece lekelenmem oldu doktorumu çağırdık çok şükür bebeğimin kalbini dinledik gördük. İnşallah annesine sımsıkı tutunur. Bebişlerimize kavuşuruz..
Yok canım hiç kendini strese sokma bende aynı senin gibiyim tez canlı ve evhamlıyım cok iyi anlıyorum. Önce keseyi görebilir miyim ki sonra ya kesede bebek oluşmazsa ya kalbi atmazsa diye endişelendim hatta doktorum da geldin mi yine pimpirikli hastam der bana.. Ama herşey yoluna giriyor canım sende olumlu düşünmeye çalış bazı aksilikler stresten bile kaynaklanabiliyorInsallah canim herkes icin en hayislisi olsunn. Ben zaten panik bir insanim. Mahvoldum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?