5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Kizlar merhaba.. Bugun kesemizi gorduk cok sukur ama bebisimi daha goremedim 6.haftaya girdik sizce normal midir ne zaman gorurum minnosumu birazcik endiselendim ama siz ne zaman gordunuz?
Doktorum iki hafta sonra gel hem bebegi goruruz hem kalp atislarini dinleriz hersey yolunda stres yapma daha 1-2 mm normal gorunmemesi dedi.. Sizce gereksiz mi bu endisem daha ilk gebeligim cunku pek bilgim de olmadi bugune kadar..

Selam arkadaşlar bende geldim 5 yaşında oğlum var buda ikinci bebişim inşallah hepimizin ki sağlıkla doğar

canm bende ilk 6.haftalıkken ultrasona girmiştim sadece kese görünmüştü dr iki hafta sonra tekrar gel dedi gittim hem miniği gördük hemde kalp atışlarını endişelenme daha çok minik hem hızla büyüyorlar inşallah görürsün bidahakine

Çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattın.. Sanırım miniğimi boşuna üzüyorum.

6+2 deyken karindan sadece kese gorundu. Vajinal ultrasonla hem bebegi hem kalp atisini gorduk. Doktor anca 2 hafta sonra karindan bebegi gorebilecimizi soyledi. Boşuna endise etme canim.

Evet kızlar haklısınız onları çok istediğimizden sanırım pimpirikli olabiliyoruz zaman zaman güzel şeyler düşüneceğim.. Zaten olacaksa önüne geçemeyiz, alacakları nefes varsa da hiçbir şey engel olamaz.. Allaha emanetler artık

Kizlar 4+6 gunluk hamileyim. Beta hcg 1950. Fakat bugun kese gorunmedi. Boyle birsey yasayan yardim edebilir mi

Goruntu bu belki bu olabilir dedi. B hcg ye bakilirsa kucuk degilmi. Ne diyosunuz kafayi yicem yardim edin

Eklentiler

• 20170912_192428.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 69
Goruntu bu belki bu olabilir dedi. B hcg ye bakilirsa kucuk degilmi. Ne diyosunuz kafayi yicem yardim edin
Canım 7.haftama girdim dün kesemi gördüm ve kesemiz daha 9 mm çok küçük seninki muhtemelen daha küçük olduğu için görünmemistir.. Hem o yuvarlak keseyi andırıyor içini ferah tut bişey olsa söylerdi doktorun

Haklisin canim sadece b hcg nin yuksek olusu beni tedirgin etti. O yukseklikte normalde gorulmesi gerekirmiş de. Sen beta hcgni hatirliyormusun

Haklisin canim sadece b hcg nin yuksek olusu beni tedirgin etti. O yukseklikte normalde gorulmesi gerekirmiş de. Sen beta hcgni hatirliyormusun
3 eylülde 690dı canım iki günde bir ikiye katlanıyor. 11 eylülde gittim öyle hesapla artık yüksekti benim de senin ki çok küçük daha endişelenme. Dün gece lekelenmem oldu doktorumu çağırdık çok şükür bebeğimin kalbini dinledik gördük. İnşallah annesine sımsıkı tutunur. Bebişlerimize kavuşuruz..

Insallah canim herkes icin en hayislisi olsunn. Ben zaten panik bir insanim. Mahvoldum yani.

Insallah canim herkes icin en hayislisi olsunn. Ben zaten panik bir insanim. Mahvoldum yani.
Yok canım hiç kendini strese sokma bende aynı senin gibiyim tez canlı ve evhamlıyım cok iyi anlıyorum. Önce keseyi görebilir miyim ki sonra ya kesede bebek oluşmazsa ya kalbi atmazsa diye endişelendim hatta doktorum da geldin mi yine pimpirikli hastam der bana.. Ama herşey yoluna giriyor canım sende olumlu düşünmeye çalış bazı aksilikler stresten bile kaynaklanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…