• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Yok canım hiç kendini strese sokma bende aynı senin gibiyim tez canlı ve evhamlıyım cok iyi anlıyorum. Önce keseyi görebilir miyim ki sonra ya kesede bebek oluşmazsa ya kalbi atmazsa diye endişelendim hatta doktorum da geldin mi yine pimpirikli hastam der bana.. Ama herşey yoluna giriyor canım sende olumlu düşünmeye çalış bazı aksilikler stresten bile kaynaklanabiliyor
Dogru diyosun. Su ilk 10 haftayi hayirlisiyla atlatirim insallah zamanda cabuk geciyo.

Kızlaaaar. Bi pimpirikli daha geldi. Ben 4+2 yim. Yani cok minnakız daha. Bebegimi öğreneli 3 4 gün oldu, öğrendiğimden beri iştahtan kesildim midem herseyden bulandı. Bugun ise tam tersi. Acaba problemlem mi var yoksa psikolojik miydi hepsi? İlk gebeliğim endişeliyim işte :anneadayı::KK200::nazar:

Kızlar merhaba benim sat 3 agustos aşılama tarihim 14 ağustos 5+4 de keseyim gördük 7+0 da gittik kese vardı Dr boş gebelik olabilir dedi Siz ne zaman gördünüz fasulyenizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

6. Haftada dra ilk defa gittim ne keseyi gördü ne bebeği. 2 gün sonra başka dra gittim. Keseyi de bebeği de gördüm. Karından değil ama alttan bakınca gördü. İlk gittiğim dr. Çok moralimi bozmuştu. Hcg 2000den fazlaydı ve hiçbişey göremedi.

Kızlar günaydın çok acil bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim Allah nasip ederse 2018 mayısta anne olacağım lakin şöyle bir durum var 2.5 hafta geriden geliyoruz kese ve yolk kesemiz göründü ayrintili usg de herşey normal dedi ve o akşam pembemsi kanama başladı akıntışeklinde hala devam ediyor. Ve cumagünü adet döngumdu ilk gebelik olacakDr a gitmeyeceğim evde progestan jeli var onu kullanacağım 2 hafta sonra zatenkontrol var. Şayet sağlıksız bebekse düşer sağlıklıysa benimle kalır diyedüşünüyorum ve aynı sorunu yaşayan var mı aranızda Teşekkürler

Daha yeni olan bebek nasil geriden gelir? Gec dollenme mi bahsettiginiz sey acaba?20.haftadan sorna geriden ve ileriden gelme soz konusu olabilir ama bunu anlamadim?

Arkadaslar merhaba. Adim gizem esimle 2 ay once evlendik. Son adet tarihimin ilk gunu 12 agustos idi. eylul ayinda kanamam olmadi. 4 gun once kan testi yaptirdim 12890 cikti. son adet tarihime gore 7+6 haftalik hamileyim. sizce bu deger yedi hafta icin normal mi? yoksa yuksek mi? yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler

Arkadaslar merhaba. Adim gizem esimle 2 ay once evlendik. Son adet tarihimin ilk gunu 12 agustos idi. eylul ayinda kanamam olmadi. 4 gun once kan testi yaptirdim 12890 cikti. son adet tarihime gore 7+6 haftalik hamileyim. sizce bu deger yedi hafta icin normal mi? yoksa yuksek mi? yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler
Bence normal canım 2 gunde bi ikiye katladigini hesapladiginda degerinde bi sıkınti yok 7 haftada 12890 gayet normal hayirlı ugurlu olsun canim

Kızlar bence 5+1 keseyi bugün gördük yalnız tam göbek hizamda ortadaydı böyle birşey yaşayıp sağa veya sola kayan var mı acaba :KK48:

Kizlar meraba bnde 6+2yim 4gun once kontrolde altyan muayeneyle kese gozuktu 10gun sonra kalp atisi icin caqirdilar ozaman 7hafta olucam ama ben ozamana kadar dayanamam gibi nezaman gitsem gozukur acaba kalp atisi.

Back