5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Canım senle ayniyiz bugun 5 haftalik olduk :) nasil hissediyorsun kendini? Bulantim yok benim henuz, sen nasılsın?
Evet ayniymisiz ne güzel
Bende tam dün bulantı felan yok rahat geçecek herhalde derken sabah iki tas çorba içtim bi saat sonra iki kez istifar ettim aksama dogru geçti mide bulantim acaba basladimi yoksa corbadanmi oldu ama çorbadan niye olsunki

Çorbanin yagi filan mi rahatsiz etti acaba? Ya da tiksinmis olabilir misin? Bulanti zor valla ben de cok korkuyorum nolur baslamasin

Benim hiç bulantım olmadı tiksindim sadece 2 hafta hiç bişey yiyemedim ama hiç cikarmadim annemde öyleymiş anneme çekmişim :)

Kasigimdam vajinama doğru şiddetli bıçak batması gibi batma oldu çabuk geçti ama acısı kaldı neden olur acaba

Ayakta çok kalıp kendinizi fazla yormayin hanımlar :) bırakalım beyler bize prensesler gibi davransınlar, malum sayılı gunler bunlar, tadını çıkartalım

Ayakta çok kalıp kendinizi fazla yormayin hanımlar :) bırakalım beyler bize prensesler gibi davransınlar, malum sayılı gunler bunlar, tadını çıkartalım

Erkeklerin büyük çoğunluğunun acımasız vurdumduymaz anlayışsız olduğu şu toplumda ..... zor bir hayal

Hanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur.

Beta hcg nin artmasiyla ilgili bir sıkıntı yasayacaginizi sanmiyorum benim 500 olan beta 5 gun sonra 13000 e cikmisti. Bence artis normal. Mide bulantisi ile ilgili bilmiyorum ama diger hamilelik belirtileriniz devam ediyor zaten. Stres yapmayin kendinize bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Canım benimde

Canım bnmde bebeğim 7 haftalık olması gerekirkn doktor 1 hafta geriden geliyo gelişmemiş dedi şuan 5mm bebek kalp atışınıda duymadk seninde mi böyle olmuştu ?

Benim bulantı ve tiksinme hat safhada. Diamemine diye bi ilaç verdi dr. Ama onu da kaç kere içtiğim gibi çıkardım. Sizde durumlar nasıl kızlar. L Linammmm senin nasıl gidiyor?

bende henüz mide bulantısı yok ama ara ara midemde yanma oluyor. zaten reflü problemim vardı, gebelikte çok kötü olmaz inşallah. onun dışında ara ara kasık ağrısı oluyor. yorgunluğum kronikleşti. sürekli uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…