- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Ben de öğretmenim, lisede çalışıyorum, gerçekten yorucu oluyor, bakalım ne yapacagiz canım, benim de ilk gebeligim, endiseliyim bu konuda
Evet ayniymisiz ne güzelCanım senle ayniyiz bugun 5 haftalik olduk :) nasil hissediyorsun kendini? Bulantim yok benim henuz, sen nasılsın?
Reglim 2 gun geçince yaptirdim 631.48 cikti canım senin?Kizlar ilk kan testini nezmn yaptırdınız ve sonuç ne kadardı?
Amin canım aminAllah yardımcımız olsun. İşin İçinde olmayan bilemez..
Çorbanin yagi filan mi rahatsiz etti acaba? Ya da tiksinmis olabilir misin? Bulanti zor valla ben de cok korkuyorum nolur baslamasinEvet ayniymisiz ne güzel
Bende tam dün bulantı felan yok rahat geçecek herhalde derken sabah iki tas çorba içtim bi saat sonra iki kez istifar ettimaksama dogru geçti mide bulantim acaba basladimi yoksa corbadanmi oldu ama çorbadan niye olsunki
Bilmiyorum vallah gorcez bugun tiksinme değil amaÇorbanin yagi filan mi rahatsiz etti acaba? Ya da tiksinmis olabilir misin? Bulanti zor valla ben de cok korkuyorum nolur baslamasin
Ben reglden bir gün sonra 477.28 cikmistiReglim 2 gun geçince yaptirdim 631.48 cikti canım senin?
Kasigimdam vajinama doğru şiddetli bıçak batması gibi batma oldu çabuk geçti ama acısı kaldı neden olur acaba
Bende çok ayakta kaldım belkide ondanGun icerisinde fazla hareket ettigimde 3 4 saat oturmadigimda falan bana da oluyor ayni sekilde ama acisi kalmadi hic
Ayakta çok kalıp kendinizi fazla yormayin hanımlar :) bırakalım beyler bize prensesler gibi davransınlar, malum sayılı gunler bunlar, tadını çıkartalım
Hanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur.
Canım benimdeArkadaşlar herkese merhaba..benim sat a göre 7 haftalık olan bebegim meğer geç döllenmeymiş 6 haftalıkmış bugün şükürler olsun kalbini dinledik 113 atıyordu öyle mükemmel bir ses ki..dr haftasına göre iyi dedi yalnız bugün kahve lekelenmelerim oldu dr rahimde kanama alanınyok dedi.sol kasıkta 2,5 cm kistim vardı o kahve akıntı yapabilir dedi..progestana başlattı 12. Hafta sonına kadar kullanıcam.. başına gelen var mı? Kalbini duydum meleğiminb bişe olmaz değil mi inşallah Allahn izniyle kızlar..
Arkadaşlar herkese merhaba..benim sat a göre 7 haftalık olan bebegim meğer geç döllenmeymiş 6 haftalıkmış bugün şükürler olsun kalbini dinledik 113 atıyordu öyle mükemmel bir ses ki..dr haftasına göre iyi dedi yalnız bugün kahve lekelenmelerim oldu dr rahimde kanama alanınyok dedi.sol kasıkta 2,5 cm kistim vardı o kahve akıntı yapabilir dedi..progestana başlattı 12. Hafta sonına kadar kullanıcam.. başına gelen var mı? Kalbini duydum meleğiminb bişe olmaz değil mi inşallah Allahn izniyle kızlar..
İLk bebeğim, öğretmenim, 28 yaşındayım. Sene başı çok zor oluyor. Çocuklar tekme tokat saldırabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?