- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Dogru diyosun. Su ilk 10 haftayi hayirlisiyla atlatirim insallah zamanda cabuk geciyo.Yok canım hiç kendini strese sokma bende aynı senin gibiyim tez canlı ve evhamlıyım cok iyi anlıyorum. Önce keseyi görebilir miyim ki sonra ya kesede bebek oluşmazsa ya kalbi atmazsa diye endişelendim hatta doktorum da geldin mi yine pimpirikli hastam der bana.. Ama herşey yoluna giriyor canım sende olumlu düşünmeye çalış bazı aksilikler stresten bile kaynaklanabiliyor
İnsallah zaman cabuk geciyor bi aksilik cikmadan minnoşlarimizi kucagimiza alalimDogru diyosun. Su ilk 10 haftayi hayirlisiyla atlatirim insallah zamanda cabuk geciyo.
benimde gözükmemişti çarşamba günü beta hcg 2016 ydı hatta ama karından baktı.Kizlar 4+6 gunluk hamileyim. Beta hcg 1950. Fakat bugun kese gorunmedi. Boyle birsey yasayan yardim edebilir mi
Bence normal canım 2 gunde bi ikiye katladigini hesapladiginda degerinde bi sıkınti yok 7 haftada 12890 gayet normal hayirlı ugurlu olsun canimArkadaslar merhaba. Adim gizem esimle 2 ay once evlendik. Son adet tarihimin ilk gunu 12 agustos idi. eylul ayinda kanamam olmadi. 4 gun once kan testi yaptirdim 12890 cikti. son adet tarihime gore 7+6 haftalik hamileyim. sizce bu deger yedi hafta icin normal mi? yoksa yuksek mi? yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler
Karindanmi alttanmi bakildi cnmKızlar bence 5+1 keseyi bugün gördük yalnız tam göbek hizamda ortadaydı böyle birşey yaşayıp sağa veya sola kayan var mı acaba
Evet canım karından baktı doktor 7 mm bütüklüğünde minnak keseyi gördükKarindanmi alttanmi bakildi cnm
Ben 5 haftalikken karindan gozukmedide alttan bakildi ondan sordumEvet canım karından baktı doktor 7 mm bütüklüğünde minnak keseyi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?