- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Ben de lisede ogretmenim, 28 yasindayim ve ilk bebegim. Nobet olayi da beni dusunduruyor. Saglikla kucagimiza aliriz ins.
Aynen canım ya ben de dün köy değil ama annemlere gittim. Evdekinden çok daha iyi hissettim. Bizim evde daha çok bulanıyo. Annemin yemekleri hiç rahatsız etmedi. Mutfağımdan tiksiniyorum resmen.Keşke imkan olsa da bikaç ay orda kalabilsem. Ben de öğretmenim salı günü başlıyoruz. Sabah nasıl hazırlanıcaz kara kara düşünüyorum. Çocuk da anasınıfına başlıyor bu sene.Sürekli çıkarıyordum.. başka şehre gittik hatta köye... Bir hafta sürekli açık havadaydım midem bir kere bile bulanmadı. Hamile olduğumu unuttum... neyse tatil bitti eve döndük akşamına çıkardım. Sabah kahvaltıyı zor yedim anında çıktı. Ya şehrin havasından ya da evden ötürü bulanıyorum.
Aynen canım ya ben de dün köy değil ama annemlere gittim. Evdekinden çok daha iyi hissettim. Bizim evde daha çok bulanıyo. Annemin yemekleri hiç rahatsız etmedi. Mutfağımdan tiksiniyorum resmen.Keşke imkan olsa da bikaç ay orda kalabilsem. Ben de öğretmenim salı günü başlıyoruz. Sabah nasıl hazırlanıcaz kara kara düşünüyorum. Çocuk da anasınıfına başlıyor bu sene.
Nöbet sorun değil tutmasınız. İki yıl tutmama hakkınız var diye biliyorum
@Katrina_ benim de midem normalde de rahatsız. O yüzden hamilelikte daha fena. Hem reflüm var hem de geçmeyen bulantılar. 7. Haftada başladı benim. İlk kızımda 20. Hafta civarı geçmişti. Annemin de öyleymiş.
Yine iyisin canım öyleyse idare edilir. Herkesin hamileliği farklı. Ben her şeyden tiksiniyorum resmen.İyi şükür canım hala salcayla yapılmış yemekler yiyemiyorum bide soğandan tiksindim gerisi iyi bakalım şükür
Çorba zaten riskli. Ben ne zamandır yemiyorm. Dr. Bana kuru şeyler ye dedi.Bugün itibariyle her yediğimi çıkarmaya başladım .. normalde sadece akşamları çıkarıyordum. Atak evresi mi yaşıyorum nedir. Çorbadan vE ekmekten tiksindim . Açlıktan ölüyorum 1 kilom gitti
Çorba zaten riskli. Ben ne zamandır yemiyorm. Dr. Bana kuru şeyler ye dedi.
@Katrina_ meslektaşmışız.
Benim dersim de çok. Bakalım nasıl geçecek. 2. Dönem başında 32. Haftam oluyor ve izne ayrılabiliyorum. Tek tesellim bu.Seminer doneminde neyse de, dersler başlayınca nasil.olacak bakalim
Gelişmemiş demesi yanlış olmuş tatlımm nası öyle diyip moral bozar ne hakkı var buna..sadece geç yumurtlandığı zaman geç dölleniyormuş benim son adet 3 mayıs normalde 4 gün geç yumurtlamışım yani hesaplarken 7 mayıs sat olarak hesaplıyorım bunu tabi muayenelerden sonra kesinleştirdik..6. Haftada kalbi dinledik ama herkeste aynı olcak diye bişey yok Allahın izniyle merak etme 2 haftya dinlersin canım inşallah bol su iç beslenmeye dikkat et iş felan yapma dinlen :) :) sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahhhhCanım benimde
Canım bnmde bebeğim 7 haftalık olması gerekirkn doktor 1 hafta geriden geliyo gelişmemiş dedi şuan 5mm bebek kalp atışınıda duymadk seninde mi böyle olmuştu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?