5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Kızlar 8. Haftadaym 2 gündür çok gax sancım var gece tuvalete kalktm peçetede 1 damla kan gördüm sizce nedir çok korktm

Kızlar 8. Haftadaym 2 gündür çok gax sancım var gece tuvalete kalktm peçetede 1 damla kan gördüm sizce nedir çok korktm
Beklemeden doktora git benimde bir hafta önce bir damla baslayan sonrada kesilip iki gün sonra tekrarlanan kanama sonucu düsük yaptim kesinlikle doktoruna danis Allah insallah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Beklemeden doktora git benimde bir hafta önce bir damla baslayan sonrada kesilip iki gün sonra tekrarlanan kanama sonucu düsük yaptim kesinlikle doktoruna danis Allah insallah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Doktora gittim baktı hiç bi sıkıntı görmedi yine iğne verdi nolur nolmaz diye sende iğne olmş muydn

İLk bebeğim, öğretmenim, 28 yaşındayım. Sene başı çok zor oluyor. Çocuklar tekme tokat saldırabiliyor
Ben de öğretmenim, lisede çalışıyorum, gerçekten yorucu oluyor, bakalım ne yapacagiz canım, benim de ilk gebeligim, endiseliyim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…