- 29 Mayıs 2017
- 77
- 49
- 18
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Hayır cihazlar gayet iyi. Ayrıntılı ultrason ama heyecandan mı artık bilemiyorum.Devlete mi gidiyorsun? Devletteki Makineler çok eski olduğu için görüntü anlaşılmıyor.
Makinesi iyi olan Özel hastaneye gidip bir de orda bak istersen.
Bakayım canım gidince ne diyecek ona göre hareket ederiz inşallahCanım hiçbir test derken 2 li test önemli yada vitamin eksikliğin varsa kan testi önemli bebeğinin iyi beslenmesi için
Kızlar 8. Haftadaym 2 gündür çok gax sancım var gece tuvalete kalktm peçetede 1 damla kan gördüm sizce nedir çok korktm
Beklemeden doktora git benimde bir hafta önce bir damla baslayan sonrada kesilip iki gün sonra tekrarlanan kanama sonucu düsük yaptim kesinlikle doktoruna danis Allah insallah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Kızlar 8. Haftadaym 2 gündür çok gax sancım var gece tuvalete kalktm peçetede 1 damla kan gördüm sizce nedir çok korktm
Doktora gittim baktı hiç bi sıkıntı görmedi yine iğne verdi nolur nolmaz diye sende iğne olmş muydnBeklemeden doktora git benimde bir hafta önce bir damla baslayan sonrada kesilip iki gün sonra tekrarlanan kanama sonucu düsük yaptim kesinlikle doktoruna danis Allah insallah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Canım senle ayniyiz bugun 5 haftalik olduk :) nasil hissediyorsun kendini? Bulantim yok benim henuz, sen nasılsın?Ben daha doktora gidemedim kan sonucu ve uygulamaya göre 4+6 yiz bir günümüz kaldı kabul ediyormusunuz bizi
Canım senle ayniyiz bugun 5 haftalik olduk :) nasil hissediyorsun kendini? Bulantim yok benim henuz, sen nasılsın?
Kiyamam ya, ne kadarlik oldunuz peki?İnşallah bulantın olmaz.. eve girmeyen ben 3 haftadır evden çıkamıyorum...... hamilelik bulantısı hastalık bulantısına hiç benzemiyor. 24saat sürüyor mübarek
Rabbim sağ salim hayırlısı ile kucaginiza da almayı nasip etsin insallah10hafta (9+5)
Senle ayniyiz10hafta (9+5)
Senle ayniyiz
Yok canım evdeyim çalışmıyorum sen calisiyo musunEvet aynıyız .. çalışıyor Musun
Yok canım evdeyim çalışmıyorum sen calisiyo musun
Ne iş yapıyosun canım kaç yaşındasın bebeğin ilk miÇalışıyorum ama tatildeyim 2 haftaya başlarım nasıl olacak bilmiyorum
Ne iş yapıyosun canım kaç yaşındasın bebeğin ilk mi
Ben de öğretmenim, lisede çalışıyorum, gerçekten yorucu oluyor, bakalım ne yapacagiz canım, benim de ilk gebeligim, endiseliyim bu konudaİLk bebeğim, öğretmenim, 28 yaşındayım. Sene başı çok zor oluyor. Çocuklar tekme tokat saldırabiliyor
Aman dikkat edin yavrunuza Allah'a emanetİLk bebeğim, öğretmenim, 28 yaşındayım. Sene başı çok zor oluyor. Çocuklar tekme tokat saldırabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?