- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Transfern 10.gunu tüp bebekti10. gün 63 tü derken, adetinin geciktiği 10. gün mü?
Ben adetime 3 gün varken öylesinde idrar testi yaptım. Pozitif çıkınca gece gece hastaneye koştum 365 çıktı. Ertesi sabah kadın doğuma gittim tekrarlandı 486 olmuştu. Adet gelmeden daha bu oran çok yüksek değil mi? Merakımdan yarın yani adet günü tekrar yaptırıcam.
Kan degerleriniz nasıl,çoğul gebelikte beta hcg fazla olurmuş doğru mu?
Kese HCG kaç olduğunda görünüyor? 1500 mü? Ben bugün Bat günüm yeniden kan tahlili yaptırdım. Sayıyı merak ettim.6.haftada kese gördü 7.haftada bebeğin kalp atışınıda dinledim
Benim de 4+4 Hcg 1221 çıktı. Kişiye göre değişiyor, normal aralıkta yani. Önemli olan iki katına çıkmasıymış. Düzgün artması yani.Merhaba bende 4+5 im adet tarihime gore hcg 580'7 sizce degerim nasl bayanlar
Cevabın için çok teşekkür ederim. Yeni gördüm. Minikhatun. Inşallah benim bebeğim de sıhhatli olur. İnşallah Tüm bebekler için aynı şeyi diliyorum AllahtanHayırlı olsun cnm. Benim eltimde hamile olduğunu bilmeden antidepresan felan kullanmıştı. Çocugu çok sağlıklı doğdu inşallah sende de bir sorun olmaz
İlk kan degeriniz bu galiba,nasıl arttı 2 kat mı daha fazla mı 48 saatte?10 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim canım :) kan değerim de 569 galiba
Cevabın için çok teşekkür ederim. Yeni gördüm. Minikhatun. Inşallah benim bebeğim de sıhhatli olur. İnşallah Tüm bebekler için aynı şeyi diliyorum Allahtan
Merhaba tesekkurler ynls yzmsm zaten 4+3 düm dünBenim de 4+4 Hcg 1221 çıktı. Kişiye göre değişiyor, normal aralıkta yani. Önemli olan iki katına çıkmasıymış. Düzgün artması yani.
Kese HCG kaç olduğunda görünüyor? 1500 mü? Ben bugün Bat günüm yeniden kan tahlili yaptırdım. Sayıyı merak ettim.
İlk kan degeriniz bu galiba,nasıl arttı 2 kat mı daha fazla mı 48 saatte?
Benim de Bat'ta 1221 çıktı hcg. Arkadaşlar çok yüksek, acaba ikiz mi diyolardı ama sanırım pek alakası yokmuş. Ahaha çok değişik di mi ikiz haberi almak? Hayırlı olsun. Ailenizde var mıydı ikiz?benim 569 du sanırım tam hatırlamıyorumda sonucu aldıktan 2-3 gün sonra keseyi gördü doktor 1 hafta sonra bebeği gördü kalp atışını dinledik ve diğer keseyi gördü :) tam 1 hafta sonrada ikinci kesede bebeği görüp onunda kalp atışını dinledik
Benim de Bat'ta 1221 çıktı hcg. Arkadaşlar çok yüksek, acaba ikiz mi diyolardı ama sanırım pek alakası yokmuş. Ahaha çok değişik di mi ikiz haberi almak? Hayırlı olsun. Ailenizde var mıydı ikiz?
Yolk sac ta yok muydu ultrason da?Transfern 10.gunu tüp bebekti
Hayır canım boş kese salıdan berı ilaçları bıraktım adet olur atarsın kendı kendıne dedı ama bende tık yok hıc adet olcak gıbıde degılım pazartesı randevum var tekrar bakılcak duruma gore kurtaj dedı doktorYolk sac ta yok muydu ultrason da?
Benim bi arkadaşa da kese boş. Alıcaz dediler. Başka doktora gitti. Bişey yok. Ve bir kızı oldu. Maşallah pek şeker ve de uslu.Hayır canım boş kese salıdan berı ilaçları bıraktım adet olur atarsın kendı kendıne dedı ama bende tık yok hıc adet olcak gıbıde degılım pazartesı randevum var tekrar bakılcak duruma gore kurtaj dedı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?