• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Ben adetime 3 gün varken öylesinde idrar testi yaptım. Pozitif çıkınca gece gece hastaneye koştum 365 çıktı. Ertesi sabah kadın doğuma gittim tekrarlandı 486 olmuştu. Adet gelmeden daha bu oran çok yüksek değil mi? Merakımdan yarın yani adet günü tekrar yaptırıcam.

Ben adetime 3 gün varken öylesinde idrar testi yaptım. Pozitif çıkınca gece gece hastaneye koştum 365 çıktı. Ertesi sabah kadın doğuma gittim tekrarlandı 486 olmuştu. Adet gelmeden daha bu oran çok yüksek değil mi? Merakımdan yarın yani adet günü tekrar yaptırıcam.

Hayırlı olsun cnm. Suan Önemli olan değerin yüksek vs olması değil önemli olan 2 gün sonrasında 2 katına çıkması

Adete 3 kala hcg 365 çıktı. Ertesi günü 486 ydı. Meraktan bugün BAT günü diye yine kan verdim. Sonuçlar saat 4'te. Bakalım nasıl çıkacak.
S _ss_ İkiz olduğu ne zaman belli oldu acaba senin?
@eda35 Canım meleğin seni bekletmesin, inşallah kucağına al, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun!

Adete 3 kala hcg 365 çıktı. Ertesi günü 486 ydı. Meraktan bugün BAT günü diye yine kan verdim. Sonuçlar saat 4'te. Bakalım nasıl çıkacak.
S _ss_ İkiz olduğu ne zaman belli oldu acaba senin?
@eda35 Canım meleğin seni bekletmesin, inşallah kucağına al, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun!

6.haftada kese gördü 7.haftada bebeğin kalp atışınıda dinledim

6.haftada kese gördü 7.haftada bebeğin kalp atışınıda dinledim
Kese HCG kaç olduğunda görünüyor? 1500 mü? Ben bugün Bat günüm yeniden kan tahlili yaptırdım. Sayıyı merak ettim.

Hayırlı olsun cnm. Benim eltimde hamile olduğunu bilmeden antidepresan felan kullanmıştı. Çocugu çok sağlıklı doğdu inşallah sende de bir sorun olmaz
Cevabın için çok teşekkür ederim. Yeni gördüm. Minikhatun. Inşallah benim bebeğim de sıhhatli olur. İnşallah Tüm bebekler için aynı şeyi diliyorum Allahtan

Kese HCG kaç olduğunda görünüyor? 1500 mü? Ben bugün Bat günüm yeniden kan tahlili yaptırdım. Sayıyı merak ettim.

benim 569 du sanırım tam hatırlamıyorumda sonucu aldıktan 2-3 gün sonra keseyi gördü doktor 1 hafta sonra bebeği gördü kalp atışını dinledik ve diğer keseyi gördü :) tam 1 hafta sonrada ikinci kesede bebeği görüp onunda kalp atışını dinledik

benim 569 du sanırım tam hatırlamıyorumda sonucu aldıktan 2-3 gün sonra keseyi gördü doktor 1 hafta sonra bebeği gördü kalp atışını dinledik ve diğer keseyi gördü :) tam 1 hafta sonrada ikinci kesede bebeği görüp onunda kalp atışını dinledik
Benim de Bat'ta 1221 çıktı hcg. Arkadaşlar çok yüksek, acaba ikiz mi diyolardı ama sanırım pek alakası yokmuş. Ahaha çok değişik di mi ikiz haberi almak? Hayırlı olsun. Ailenizde var mıydı ikiz?

Benim de Bat'ta 1221 çıktı hcg. Arkadaşlar çok yüksek, acaba ikiz mi diyolardı ama sanırım pek alakası yokmuş. Ahaha çok değişik di mi ikiz haberi almak? Hayırlı olsun. Ailenizde var mıydı ikiz?

evet ikinci gittiğimde doktor ikinci keseyi görüyorum dediğinde odasından çıkana kadar salak salak güldüm :))) annemin babası dedem ikiz ve halalarım ikiz. ama ikiz anne geninden olurmuş

Hayır canım boş kese salıdan berı ilaçları bıraktım adet olur atarsın kendı kendıne dedı ama bende tık yok hıc adet olcak gıbıde degılım pazartesı randevum var tekrar bakılcak duruma gore kurtaj dedı doktor
Benim bi arkadaşa da kese boş. Alıcaz dediler. Başka doktora gitti. Bişey yok. Ve bir kızı oldu. Maşallah pek şeker ve de uslu.

Back