- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Yaaa ne guzel banada 1 haffa sonra gel dedı işte pazaryesı gıdıcem belkı mucize olurBenim bi arkadaşa da kese boş. Alıcaz dediler. Başka doktora gitti. Bişey yok. Ve bir kızı oldu. Maşallah pek şeker ve de uslu.
Hayır canım boş kese salıdan berı ilaçları bıraktım adet olur atarsın kendı kendıne dedı ama bende tık yok hıc adet olcak gıbıde degılım pazartesı randevum var tekrar bakılcak duruma gore kurtaj dedı doktor[/QUOTE
Kaç haftalık hamilesiniz acaba banada boş gebelik dendi şimdide yolk sac gözüküyor ama kalp atışı yokHayır canım boş kese salıdan berı ilaçları bıraktım adet olur atarsın kendı kendıne dedı ama bende tık yok hıc adet olcak gıbıde degılım pazartesı randevum var tekrar bakılcak duruma gore kurtaj dedı doktor
Siz kaç haftaliksiniz,geç döllenme olmuştur belki?Kaç haftalık hamilesiniz acaba banada boş gebelik dendi şimdide yolk sac gözüküyor ama kalp atışı yok
9 haftalık hamileyimKaç haftalık hamilesiniz acaba banada boş gebelik dendi şimdide yolk sac gözüküyor ama kalp atışı yok
9 haftalık hamileyim inşallah öyledir bekliyorum bakalımSiz kaç haftaliksiniz,geç döllenme olmuştur belki?
Edacigim ne yaptın inş iyi haberler verirsin bizeYaaa ne guzel banada 1 haffa sonra gel dedı işte pazaryesı gıdıcem belkı mucize olur
Pardon e2 nedirRabbim bebeginize saglikla kavuştursun bugün bhcg 66bin çıktı 7.8 haftalık bebis I'm sanırım ama e2 1100 sizin e2 ler kaç biliyormsnz benm baya kafama takıldı
Estradiol hormonu tam bende ne olduğunu bilmiyorum sizde hamile olduğunuz için size de bakılmıstir diye yazdımPardon e2 nedir
Valla ne olduğu konusunda bi fikrim yok canım,dr.da herhangi bişey demedi.Belki bilen birileri çıkar.Estradiol hormonu tam bende ne olduğunu bilmiyorum sizde hamile olduğunuz için size de bakılmıstir diye yazdım
Allaam herşeye ağlıyorum sizin bu yazdiginiza bile hem içim sevinc dolarak hemde ağlayarak okudum.Bizde minnos minnos gelsek 3+6 olarak kenarda okusak olur mu kiiii
Hayırlı olsun yeni topiginKızlar artık 12 haftalık olduk çok şükür. Yeni bir topik açıyorum +12 haftaliklar için beklerim
Ins canımBende 12 haftamdayim folik plus diye ilaç kullaniyodum midemi berbat etti yemek yiyemez hale gelmiştim.ilacımı değiştirdi doktor 2 haftadır iyiyim şükür iştahım yerinde seninde düzelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?