- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 39
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Çok geçmiş olsun canım üzülme herşey Allah'tan. Hayırlısı böyleymiş benimde gecen sene düşmüştü.Kızlar ben düşük yaptım ardındanda kürtaja girdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım üzülme herşey Allah'tan. Hayırlısı böyleymiş benimde gecen sene düşmüştü.Kızlar ben düşük yaptım ardındanda kürtaja girdim
Sağlık ocağı yapıyor aşıyı canım kayıt yaptırdım oda 10 hafta gel dedi .bende çok korkuyorum uzun zamandır doktora gitmedim ya kalbi atmazsa Diye keşke hareketlerini hissedebilsekBebeğin kemik gelişimi açısından ve daha bir sürü faydası var cnm
Bu hafta aşırı derece de sinirlyim yaa sürekli nöbet geçirir gibi her gün en ufak biseye sinirleniyorum sonra ağlıyorum çok zor bir hafta geçiriyorum
Bu arada 10. Haftaya bugün girdim ama beni çağırmadi Dr neden acaba
Çok geçmiş olsun canım üzülme herşey Allah'tan. Hayırlısı böyleymiş benimde gecen sene düşmüştü.[/QUOTEsağol canım hayırlısı buymuş
Sağlık ocağı yapıyor aşıyı canım kayıt yaptırdım oda 10 hafta gel dedi .bende çok korkuyorum uzun zamandır doktora gitmedim ya kalbi atmazsa Diye keşke hareketlerini hissedebilsek
Maaşallah canım, hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inşallah.10+5im bugun canim cok bulantim var istifra etmkten cigerlerim patlayacak sanki hersey kokuyor. Bulanti olmayınca cok rahatım. Senin ne kadarlık sen nasılsın
Maaşallah canım, hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inşallah.
6+4 üm ben de . Çok şükür henüz bulantım yok ama son birkaç gündür yemek yemek istediğim halde iki lokmadan sonra kesiliyorum. Sanki midem küçülmüş de yiyemiyorum gibi. Bunun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
Kan degerleriniz nasıl,çoğul gebelikte beta hcg fazla olurmuş doğru mu?kızlar merhaba bişey sorucam sizlere
bende 6+4 hamileyim dün gittim doktora kalp atışını dinledik ama bi kese daha gördü içi boş dedi haftaya tekrar çağırdı belki ikinciyi görürüz dedi. Böyle bişey yaşayan varmı kesin ikinci mi olur yoksa başka ihtimalleride var mı ?
Doktorunu arada sor canım benim doktorda hiçbisey demedi. Sen tel numarası varsa sağlık ocağını ara sor bence .özel doktora gidiyorum bende hiç kilomu ölcmedi şunu yiyecek sinde demedi seninki de öylemiKeşke hissetsekkk :))
Ben sağlık ocağına hiç gitmedim doktorum da bişey demedi. Ayın 18. Randevum var cinsiyet öğreniriz inşallah. Kafana çok takma Allah korusun öyle bişey olsa bir sinyal verir leke felan olur diye biliyorum ben
Doktorunu arada sor canım benim doktorda hiçbisey demedi. Sen tel numarası varsa sağlık ocağını ara sor bence .özel doktora gidiyorum bende hiç kilomu ölcmedi şunu yiyecek sinde demedi seninki de öylemi
Bende de oldu canim aynısı ilaçlar da yapabiliyor. Şimdi 10+2 haftaligim iştahım açıldı yemek yiyebiliyorum halsizligin azaldı tabi sıcaklardan yinede oluyor bazen nefes alamıyorum. İnş geçecek biraz daha sabirKızlar akşamınız güzel olsun
Bazı şikayetlerim var bana has değildir eminim
6+5 iz
Yemeden kesildim
Midem çok kötü yemekler tiksindiriyor
Ve aşırı halsizim
Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyyorum
Yoruluyorum
Elim kolum kalkmıyo
Ben böyle olacağını hiiçç tahmin etmemiştim
Anneliğin zorlukları daha ana rahmine düştüğünde başlıyormuş meğer.
Sizlerde de aynı şikayetler var mı kızlar.
Msj şimdi gördüm nası gecti duyabildinmi kalp atislariniKızlar yarın saat 11 de kalp atısları ıcın gıdıcem bana dua edermısınız cok streslı ve heyecanlıyım dua edenden allah razı olsun
Canım malesef kalp atısları yok duyamadık kese boştu şimdi 1 hafta regl olmayı beklıcem olmazsa haftaya carsamba kontrolum var ve kurtaj olucam cok uzgunum birde kurtajla ugrasıcam bari kendisi düşseMsj şimdi gördüm nası gecti duyabildinmi kalp atislarini
Kaç haftalık senin belki geç dollenmedir başka doktora gitmeden karar vermeCanım malesef kalp atısları yok duyamadık kese boştu şimdi 1 hafta regl olmayı beklıcem olmazsa haftaya carsamba kontrolum var ve kurtaj olucam cok uzgunum birde kurtajla ugrasıcam bari kendisi düşse
Zaten geç döllenme demişti doktor normalde 8 haftalık olması lazım ama ultrason kagıdında 5hafta 6 gun yazıyo napsamki progestan kullanıyodum bıraktırdı doktor kanama beklıcez yoksa kurtaj dedi baskamı gıtsem doktoraKaç haftalık senin belki geç dollenmedir başka doktora gitmeden karar verme
bence bebeğin görünmesi için erken 8 haftada gören var seninki daha küçük başka doktorada git .senin durumunda olan çok insan var geç gözüken. Hakkında hayırlısı stres yapmaZaten geç döllenme demişti doktor normalde 8 haftalık olması lazım ama ultrason kagıdında 5hafta 6 gun yazıyo napsamki progestan kullanıyodum bıraktırdı doktor kanama beklıcez yoksa kurtaj dedi baskamı gıtsem doktora
Bilmiyorum aklım cok karısık zaten hcgde cok super artmamıstı 10.gun 63tu 12.gun 30 a dustu doktor gebelık yok ılaçları bırak degerın dusmus dedi sonra benım ıcıme sınmedı ben 18. Gun bı daha hcg yaptım 200 cıktı tekrar gıttım doktora gec dollenmiş dedı tekrar yaptık hcg 489 cıktı kese 6 mmdı bayram haftası bugun guya kalp dınlıcektık cunku transfere gore 8 haftalık bugun ama gıttık 20 hazıranda 6 mm olan bugun 12 mm olmus kesedede bısey yok ultrası dada 5 hafta 6 gunluk gozukuyo yıne ılaçları bıraktırdı pazartesıye kdr bekle kanama olmazsa gel alalım dedı pazartesı 6 bucukhaftalık oluyor bılmıyorum kızlar bugun ustumden tır geçmiş gıbı sersem gıbıyımbence bebeğin görünmesi için erken 8 haftada gören var seninki daha küçük başka doktorada git .senin durumunda olan çok insan var geç gözüken. Hakkında hayırlısı stres yapma
10. gün 63 tü derken, adetinin geciktiği 10. gün mü?Bilmiyorum aklım cok karısık zaten hcgde cok super artmamıstı 10.gun 63tu 12.gun 30 a dustu doktor gebelık yok ılaçları bırak degerın dusmus dedi sonra benım ıcıme sınmedı ben 18. Gun bı daha hcg yaptım 200 cıktı tekrar gıttım doktora gec dollenmiş dedı tekrar yaptık hcg 489 cıktı kese 6 mmdı bayram haftası bugun guya kalp dınlıcektık cunku transfere gore 8 haftalık bugun ama gıttık 20 hazıranda 6 mm olan bugun 12 mm olmus kesedede bısey yok ultrası dada 5 hafta 6 gunluk gozukuyo yıne ılaçları bıraktırdı pazartesıye kdr bekle kanama olmazsa gel alalım dedı pazartesı 6 bucukhaftalık oluyor bılmıyorum kızlar bugun ustumden tır geçmiş gıbı sersem gıbıyım