bence devam etmelisin yağı ve tatlıyı kesersen sonuç iyi olur oruç olmadın günlerde de dikkat et yediklerine proteğin ağırlıklı beslen kasların gelişirken yağların erir ,her bide sabır.kızlar bırakacağım ben sporu önce zayıflayayım yoksa kafayı yiyeceğim git okuldan sonra ter dök saatlerce sonra da kilon artsın , en iyisi mi önce zayıflayayım
Nare83 canım 3 gün üst üste yapınca kilodan ziyade kas kaybı yaşarsın. Uzun süre böyle devam edersen bedenin metopolizmasını bozarsın. O yüzden önerilmiyor. Sonuçta kilolarımızı verdikten sonra tekrar almak için kaslarımıza ihtiyaç duyacağız
günaydın,masum canım yemezsen güçsüz kalırsın sporda halin kalmaz,kilonu takıntı haline getirme sabırlı ol ve güzelayın dediği gibi sık tartılmaanladımmm cnmm , ama yeme günlrinde kilo alırım diye korkuyorum 1000-1200 kalori alsam yetmezmi o bile çok geliyor bana
Günaydınanladımmm cnmm , ama yeme günlrinde kilo alırım diye korkuyorum 1000-1200 kalori alsam yetmezmi o bile çok geliyor bana
Günaydın
Şöyle düşünu oruç gününde 500 kalıri yeme gününde 1200 kalari ise Iki günün toplanı artı bölümü günlük 850 kalori eder.buda uzun vadede jas kaybına + metopolizmanı düşük çalışmasına sebep olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?