- 20 Aralık 2014
- 647
- 918
evet canım benim bünyem böyle hatta 1.5 kilo bile verebiliyorum bir gündebir günde mi -700 * çok iyi yaa
tabi bundan sonra hep - olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım benim bünyem böyle hatta 1.5 kilo bile verebiliyorum bir gündebir günde mi -700 * çok iyi yaa
Çok şükür şeker kız. Senin üzüntünlen bizde üzülüp duruyorduk.artıkpazar günü bol eksili çıkarsın inşallahevet canım benim bünyem böyle hatta 1.5 kilo bile verebiliyorum bir günde
evet canım benim bünyem böyle hatta 1.5 kilo bile verebiliyorum bir günde
Gunaydin kizlar ben bi turlu konsantre olup 500 u yapamadim sinir oldum ama bugun kararli uyandim baslamam sart. Bugun ve ctesi oruc icin hazirim. Bu hafta herkes beni yoldan cikarmaya calisti. Basarili da oldular. Pazar gunu umarim hepimiz basarili sonuclar aliriz
canım sabret yarın yiyebileceğini düşün.Merhaba bugun direniyorum resmen strese gerginliklere yorgunluga ve istahima . Ruhen cok yorgun hissediyorum sanirim basarisizligim bundan yemek en kolay is yiyorum ve bir tekmede kendime ben vuruyorum . Ama ben bu sefer kendime bu kotulugu yapmayacagim
Senin adına çok mutlu oldumselam kızlar iştah denen şey kalmadı midem ve karnım resmen içe doğru göçtü
canım da hiçbir şey istemiyor, oruç diyeti bence çoook iştah kesiyor, böyle giderse mart hedefime çabuk ulaşacağım çok şükür
Takipte olacağız seni yediklerinin fotosunu bekliyorumSelam güzeller.. Bugün misafirlerim vardı çok yoğun geçti. Umarım yarın oruç günümü başarıyla tamamlarım
Günaydın canım verirmisin vermezmisin bilemem ama bu yaşam tarzıyla bugünden daha ince daha mutlu daha sağlıklı olacağın kesin.15 nisan a kadar 12 kilo hedefim var zor bir hedef ama imkansız değil. 80 olacagim