35 tl eskiden annemler vardı ben küçükken annem yapardı evde işten geldiginde geçen gün fit to fat to fit de adamın evinde gördüm tesadüf buldum aklıma geldi eskiden ben de evde kullaniyordum alt karın kasları ve kol için rahat calisiyorsun. Bide bilegime takmaya Kum ağırlık alacağım o da eskiden işime yarıyor.O aldığın spor aleti ne peki kaça aldın?
Stres olma o bagirsaklarin dolduğu için de seni ağır gösteriyor. Ben serbestleşme sınırsız serbestlik yapmayacağım normal sağlıklı beslenecegim canımın istediği şeyleri dikkatli yiyeceğim. Her aklıma geleni yemeyecegim biraz kontrol de geliştirmeyi düşünüyorum . Kaçamakli diet gibiarkadaşlar çok üzgünüm keşke 2 gün üst üste yeme günü yapmasaydım
tartıda 900 gr fazla çıktım
68.5 gösterdi tartı çok üzgünüm 1 gün oruç 1 gün yeme durumu daha iyiydi benim için(((
Stres olma o bagirsaklarin dolduğu için de seni ağır gösteriyor. Ben serbestleşme sınırsız serbestlik yapmayacağım normal sağlıklı beslenecegim canımın istediği şeyleri dikkatli yiyeceğim. Her aklıma geleni yemeyecegim biraz kontrol de geliştirmeyi düşünüyorum . Kaçamakli diet gibi
Eliz ben yaptığım şeyden en ufak birseyde umudumu kaybedince hemen vazgeçerim. Şimdiye kadar birçok kilo verme maceram böyle bitti. Sen de benim gibi yapıp yenilme sakin bırakma. Yarınki sonucun istediğin gibi olmazsa umitsizlige kapılma vücudun kendini bikaç günlük korumaya almıştır belki.
Senin 3 de yeme işi mantıklı aslında sabah erken yiyince zor oluyor bi de bunu deneyeceğim. Bugün gün bitmedi mesela ama 3 den sonra yeseydim kurtarirdim kesinIyi akşamlar güzeller nasıl gidiyor bakalım 4:3 maceranız. Tabikide haftada 3 kere 1000 kalori yapsan bile Kilo verirsin ama 500 de verdiğin kadar hızlı deyil.
Ben oruç günlerinde ilk öpünümü saat 15-16 da yiyorum 100 kalorik bu işte bir dilim wasa ile üzerine 2 dilim tavuk salam yanında 5-6 tane badem akşamda olan akşam yemeğinden bie tabak genelde zebze yemeği oluyor.
Sabahları acıksamda midem kıyılsada kendi kendime yemiyecem fazla yağlarımı yak kullan diyorum 5-10 dk sonra aclığım gidiyor.
cakil80 bide şöyle denesen oruç gününde yiyeceğini birgün önceden ayarlayıp hazırlasan nasıl olur acaba?
Günaydın bugünden yarının yemeklerini hazirlayacagim. Yürüyüş yapmak için erken uyandım ama acaip yağmur varevde bişeyler yapmaya calisacagim. Yağmur bir bitse sokağa atlayacagim
Tam tutmadı 800 ile bitirdim ama bugün 500 yapacağım yiyeceklerimi hazirladim ve geç yiyeceğim. Yaşasın hayatı seyredecegim 3 e kadar yemeyecegim hatta yapabilirsem 5 e kadar.günaydın canım dünü nasıl geçirdin ??
500ü tutturabildin mi ??
nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?