- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
Ben güne bolmuyorum sırayla bir kısıtlı bir serbest hangi güne gelirse.Gunaydin hepinize
Haftada 2 gün yaparım diyodum ama pzt crs ve cuma olmak üzere 3 gün yapıcam. Haftasonu 2 gün üst üste gelicek ama h.sonu yapamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben güne bolmuyorum sırayla bir kısıtlı bir serbest hangi güne gelirse.Gunaydin hepinize
Haftada 2 gün yaparım diyodum ama pzt crs ve cuma olmak üzere 3 gün yapıcam. Haftasonu 2 gün üst üste gelicek ama h.sonu yapamam
Geçen haftayı toparlamam gerek bu hafta sıkı tutacagim
Anlaştık kesinlikle aç kalacağım ama bozmayacagim. Bugün bozmayacagim hala birsey yemedim yemeğim kafamda hazır. Salatami yapacagim sadece yanına peynir mi köfte mi koysam emin olamadımben de canım hatta oruç günlerimizde yemin edelim bozmayalım
Anlaştık kesinlikle aç kalacağım ama bozmayacagim. Bugün bozmayacagim hala birsey yemedim yemeğim kafamda hazır. Salatami yapacagim sadece yanına peynir mi köfte mi koysam emin olamadım
Güzelay nerdesin sesin çıkmıyor senin menun nasıl.
Benimde oyle oluyor ondan dolayi duzgun beslenmeye calisiyorum bi de temmuzda hamilelik olirsa diye duzgun besleneyim diyorum.
Ben şimdiden çok zorlanıyorum bugun