- 20 Aralık 2014
- 647
- 918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o hareket dün vücudum titredi resmen bugün karın kaslarım ağrıdı ama hoşuma gitti sonuç güzel olsun istiyorum. Temmuz a kadar güzel bir karın kasim olsun istiyorum.Bugün oruç günüm birazdan iki haslanmis yumurta yİcem. KahVe bu saate kadar idare etti ancak. Sabah 78.1 di kilom. İki gün yeme günümdü.
Cakil80 programın çok güzelmis. Bende kopyalayıp başlayayım aynısınà. Plank hareketi şinav pozisyonu alıp beklenen hareketti değilmi? ?
Umarım yaza kadar hepimiz kilolalrimizdan kurtuluruz
Emin ol ben senden çok istiyorum. Dün bir arkadaşım bir foto gönderdi bana 10 yıl önce çekilmiş ben 50 kiloyum bakmaya doyamadim kendime... ben bunu kendime nasıl yaptım diye.kesinlikle canım yeme günlerimizde sağlıklı ve kontrollü olursak korumayı da rahat yaparız
ya bir de zayıflamayı o kadar çok o kadar çok istiyorum ki benden daha çok isteyen var mıdır bilmiyorum hayattaki tek amacım zayıflamak yaza kadar
Mide probleminiz yoksa yeme günlerinizde hafta da 2 gün yoğurt , tarçın , zencefil , zerdeçal kürünü yemenizi öneririm . Denemediyseniz biraz araştırabilirsiniz .oturdum ağlıyorum ben ya
bu yönteme çok güvenmiştim ,yaz geliyor, dolabımı yenileyecektim güya...
psikolojik destek mi alsam moralim sıfır , uyumak 10 kilo verince uyanmak istiyorum, depresyona girmek istiyorum,yerlerdeyim , nasıl kalkacağım bilmiyorum artık, denemediğim yol kalmadı