iki şekilde korunuyorsun ya haftada 1 defa 500 kalori yapıyorsun, yada haftada 3 defa 1000 yapıyorsunBu diyet bitince kilonuzu nasıl koruyabileceksiniz kızlar . 5:2 den sonra , düzenli yemeğe başlayınca kilolar geri gelmez mi hemen .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki şekilde korunuyorsun ya haftada 1 defa 500 kalori yapıyorsun, yada haftada 3 defa 1000 yapıyorsunBu diyet bitince kilonuzu nasıl koruyabileceksiniz kızlar . 5:2 den sonra , düzenli yemeğe başlayınca kilolar geri gelmez mi hemen .
selam kızlar bugün yeme günümdü yine şölen yaşadım
ama güzelaycığım gittikçe midemiz küçülüyor sanırım midem ağrıyor çok yiyince ..
biz birkaç ay yapsak iştahımız az ,midemiz küçücük ,minicik kalacak ve biz ne yesek te hep minnak kalacağız
yarın oruç günüm ve inan iple çekiyorum açlık bana huzur vermeye başladı, tokluk değil
Varım tabikiBugün benim kısıtlı günüm cakil80 varmısın sende?
Tamam canısı yarın görüşürüzIşte yeni geldim çok yorgunum yarın gorusuruz
Ben geldim ve bugün kabus gibiydi canım ne istenirse yedim rahat rahat eşimle çay yaptık bisküvi de yiyorum oh mis ama spor yapmaya halim kalmadı.
selam kızlar bugün yeme günümdü yine şölen yaşadım
ama güzelaycığım gittikçe midemiz küçülüyor sanırım midem ağrıyor çok yiyince ..
biz birkaç ay yapsak iştahımız az ,midemiz küçücük ,minicik kalacak ve biz ne yesek te hep minnak kalacağız
yarın oruç günüm ve inan iple çekiyorum açlık bana huzur vermeye başladı, tokluk değil
kızlar Güzelay,çakıl nerdesiniz beni yalnız bırakmayın lütfen 4 ay buradayım inş., yalnız çekilmez
Yalniz birakiriz mi hiç bende burdayim.. Cocugum hasyalandi ben hastalandim hastaæikla ugrasiyoruz anlayacağın