Kafam çok karıştı hadi ben yavaş yavaş yatıyorum iyi geceler dostlar desteklerin için tekrardan teşekkürler yarın oruç günüm5:2 ile haftada 300-500 gr verirken 4:3 ile 700-900 gr veriyorsun.
Bir hafta gelir 3 gün oruç zor gelir o hafta 2 tutarim.
5:2 koruma programinda haftada 1 gün oruc tutman yeterliyken.
4:3 koruma programinda haftada 3 kere 1000 kalorilik oruç tutarak verdiğimiz kiloları almıyormuşuz.
Kilodan ziyade Sağlık açısından oruçun çok etkisi var. Sırf bu yüzden ben oruç tutmaya devam ederim diye düşünüyorum.
Mantikli aslinda 500 kaloriye alisinca 1000 kalori acaip guzel geliyor kulaga. Ozaman 70 kiloya dusene kadar 4.35:2 ile haftada 300-500 gr verirken 4:3 ile 700-900 gr veriyorsun.
Bir hafta gelir 3 gün oruç zor gelir o hafta 2 tutarim.
5:2 koruma programinda haftada 1 gün oruc tutman yeterliyken.
4:3 koruma programinda haftada 3 kere 1000 kalorilik oruç tutarak verdiğimiz kiloları almıyormuşuz.
Kilodan ziyade Sağlık açısından oruçun çok etkisi var. Sırf bu yüzden ben oruç tutmaya devam ederim diye düşünüyorum.
Yarın bizimle yaparsin aynı gün olur kolay olur belki. Canın bişey yemek istediğinde yaz bize belki yazarken kötü fikirlerden uzaklaşmış olursunAah ahhh bugün ben 500 yapamadım nerdeyse iki kati yedim aslında çok iyi gidiyordum bugün ama evdeki doğum günü pastasından oldu yarına da kalacak yarın biter yoksa midem yemeğe alışmıştı zaten abur cubur da yemiyorum çok üzgünüm ama
Bilmiyorum ki acaba birden ağır mi geldi diye düşündümBalık bozuk olmasın?
İnşallah ama yarın da yapamazsam çok üZülerek söylüyorum ayrılırsam bu forumdan sizin de motivasyonunuzu düşüremem ne oldu bana anlamadım yaa ne güzel gidiyodum şimdi bile kurt gibiaçım iki haftadır kilo verdiğim gibi günde 1500 kaloriyi geçmeden devam edicem yapamıyorum böyle hoşçakalın herşey için teşekkürlerYarın bizimle yaparsin aynı gün olur kolay olur belki. Canın bişey yemek istediğinde yaz bize belki yazarken kötü fikirlerden uzaklaşmış olursun
Az mı çok mu senceYa akşam yediklerime 2003 kalori dedi . Tüm gün 2531 kalori almisim şaka gibi
Ya akşam yediklerime 2003 kalori dedi . Tüm gün 2531 kalori almisim şaka gibi
İnşallah ama yarın da yapamazsam çok üZülerek söylüyorum ayrılırsam bu forumdan sizin de motivasyonunuzu düşüremem ne oldu bana anlamadım yaa ne güzel gidiyodum şimdi bile kurt gibiaçım iki haftadır kilo verdiğim gibi günde 1500 kaloriyi geçmeden devam edicem yapamıyorum böyle hoşçakalın herşey için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?