- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Meyhane pilavı sağol teşekkürlerTeşekkür ederim iyiki tanismisim sizinle bu diet tam benlik . Yarın meyhane pilavı mi yesem makarna mi karar veremiyorum hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyhane pilavı sağol teşekkürlerTeşekkür ederim iyiki tanismisim sizinle bu diet tam benlik . Yarın meyhane pilavı mi yesem makarna mi karar veremiyorum hala
Yanına da cacık yapım offf hadi yarın olsun hemenMeyhane pilavı sağol teşekkürler
Ben de acıktım ama yemicemYanına da cacık yapım offf hadi yarın olsun hemen
Ben de acıktım ama yemicem
Evet zaten çok kilolular daha çabuk verio baksana herkes hedef kilo rakamını görsellerden bakıp avatara kaydetsinInsanlar ayda kilolarını % 4 u kadarını kaybedebilirler. Kilon az olduğu için daha sabırlı olman gerekiyor. O kadar bile alışkanlık. Yemenin sonu yok
peki şuanki kilon ve boyun kaçBen suan Michelin lastikleri gibi olduğum için henüz hedef kilo çooook uzakta ama 4 hedef belirledim.
Hedef 1 90
Hedef 2 80
Hedef 3 70
Hedef 4 60
Ama gerçek hedef 50
Çooook çalışmam gerek cooook
anlıyorum zor günler geçirmişsin kola tek başına bile yetlyo kilo almaya.... ben de başka şehre alıştım önceden baya hareket miymişsin .... ben şunu anlamadım hem diyosun ilk hedef 90 sonra 80 sonra 60 hem de diosun ki şuan boyum 1.63 şuanki kilo 63.6 bu ne demekAma 2.kez kilo almamda ana etken stres ve yalnızlık oldu. Kilo almak seni herkesten uzaklastiriyor. Insanlardan kaciyorsun. Ailem, çevrem, dostlarım başka sehirde 10 yıldır alışamadım ne donebiliyorum ne kalabiliyorum. Yani anlayacağın çooook uzun hikaye
Ben bile 10 kilo fazlayla ayı gibi hissediyorum kendimi,,, arkadaşlarıma bana ayı diyin diyorum93.6 yanlış yazmışım. hala kendimi obez görmüyorum
Evet Allah kolaylık versinHer kilonun altında bir hikaye vardır. Burdaki herkesin bir nedeni sadece bunun farkına varmak önemli.
Eşinle birliktesin dimiHala her tatilde gider uzun uzun ailemi arkadaşlarımı görüyorum o bağ hiç kopmadi. Belki de bu sebeple bu şehirde kök salamiyorum hep dönecek gibi
ben de İstanbul'u özledim aslında ama orda işten eve yürüyerek gelip gidemem sıkıldım aslındaHala her tatilde gider uzun uzun ailemi arkadaşlarımı görüyorum o bağ hiç kopmadi. Belki de bu sebeple bu şehirde kök salamiyorum hep dönecek gibi