Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun ogle yemeginde arkadaslarla gittim yemek yemedim ama cok keyifli sohbet oldu daha mutlu oldum. Yemek yemekten genelde hep sohbeti kacirirdim. Keyif yemek de degil sohbette ben bu isi sevdim
Tesekkur ederim ☺ kilo verirken hersey keyifli oluyor ben duraksadigimda birakmamaliyim . Bugin yogunluktan 3 mandalina 2 cikolata kapli eti form yiyebildim toplam o bile 212 yazdi daha isteyim aksama bakalim
Bu menu çok güzel görünüyor
Eki Görüntüle 1947806 bu da benim akşam yemeğim henüz kalorisi hesaplayamadim 30 gram kepek ekmeği 1 yumurta 6 dal roka 3 dal maydanoz 1 tane domates
Harika arkadaşlar ben de yarın 500 cal ama bugün yedim hatta pasta bile o ikiye ayrılmış tabağın şekli çok güzel iki bölmeli
Aynen ama ben oruç günde de kaçırmışım 625 hihi napim stresli diyetten çıktımYeme gününde pasta dahi serbest :) yarın nasıl olsa telafi edeceksin :)
Kız bugün toplam kaç kalori aldınBencede çok kullanışlı.
495 kalori almıştım biraz önce 2 dilim mandalina ile 500 u tamamladım bide 30 dakika evde yerimde atım atım. Kendimi dışarda yürüyüşe hazırlıyorum haftasonuna. 15 dakika zor yürüyorum çünkü .Kız bugün toplam kaç kalori aldın
Ozaman az kalori almış mi oldum şimdi 3 mandalina 2 tane üstü kremalı eti form yedim 2 dilim de mandalina yine. Hepsi 500 bendekine goreAfiyet olsun ben senin yerine hesapladim 208 kalori :)
Güzellll495 kalori almıştım biraz önce 2 dilim mandalina ile 500 u tamamladım bide 30 dakika evde yerimde atım atım. Kendimi dışarda yürüyüşe hazırlıyorum haftasonuna. 15 dakika zor yürüyorum çünkü .