Bu yeni kişiyle olsa da olmasa da eskisinden ayrılmalısın. Sana uygun değiş ve küçük yaştaki kafa yapısının çok değiştiğine inanıyorum ben de.
Ikimiz de degistik dedigim gibi kucuktuk ne ben ne o artik oyle insanlar degiliz ama hayata bakisimiz farkli ama boyle anlattigim icin sevgilimi kotu biri de sanmayin mutlu zamanlarimiz da coktur kiyamiyorum cok mutsuzumYeni çocuğa da tükürüp kollarını çizmeyeceksen tabii ki yeni olan...
Ben nasil modern gorustu bi insansam o tersine sig bir insan ayrilirsam pesimi birakmaz zarar vermesinden korkuyorum oyle kotu bir insan degil ama ne yapar kestiremiyorumHersey bitmis zaten, zorla olmaz gonul iliskileri. 2 cocukla bosanacagina ayril simdi.
Tabiki oyle ben zaten suan evlenmeyi dusunmuyorum ama iliskimi evlenmeyi dusunmedigim biriyle de devam ettirmemeyi dusunuyorum. Ama dogru kisi o mu haksizlik mi ederim emeklerimize yazik olacak diye dusunmekten de geri duramiyorum.Başta yazdığın şey şu anki yaşın içinde geçerli. 22 yaşında olabilirsin ama böyle bir evlilik tercihi yapmak için erken bir yaş.
Ayrıldığında sana zarar verebileceğinden korktuğun kişiyle kesinlikle evlilik düşünmemelisin. İstersen evin kurulu seni bekliyor olsun. Biraz cesaret lazım. Çeyiz dediğin ne ki satılır, verilir, tekrar alınır.
Biriyle beraber olduğun için de seni kabul etmeyecek kişi de zaten doğru “O” değildir.
Hayatta sadece 2 seçenek yoktur. Daha çok gençsin sal ikisini de gitsin.
Hayir illa ikisi de olmali demiyorum ama kararsizim bitirirsem pisman olur muyum yoksa daha mi iyi olacak. Bu dusuncem sadece suanlik mi bunalimdayim da o yuzden mi, ayrilirsam o nasil tepki verir pesimi birakir mi gozu mu doner. Bissuru dusunce var kafamdaİlla yenisi eskisi olmak zorundamı? Çalışıp biraz gönül ilişkilerine ara vermelisin. Kafan dinlenir,daha doğru kararlar verirsin. Birlikte oldun, çeyiz dizdin diye içine sinmeyen adamla mı evleneceksin? Kesinlikle ayrılmalısın. Daha sevgiliyken tükenmişsiniz evlenirsen mutsuz olursun.
O dediğiniz kısmet. Yıllarca evlilik için beraber olup da ayrılabilirsiniz de.Bu arada tesekkurler o kadar bunaliyorum ki arkadaslarima bile anlatamiyorum.
Tabiki oyle ben zaten suan evlenmeyi dusunmuyorum ama iliskimi evlenmeyi dusunmedigim biriyle de devam ettirmemeyi dusunuyorum. Ama dogru kisi o mu haksizlik mi ederim emeklerimize yazik olacak diye dusunmekten de geri duramiyorum.
Mesela suan dusunuyorum ki erkek arkadasimla evlenirsem basbasa bi evde hayat boyu nasil zaman gececek tahammul edemem galiba onceden boyle degildi. Hoslandim dedigim kisiyle tanisinca ona karsi tahammulsuzluk oldu bende en ufak seyde kestirip atiyorum onu
Insanlar iste isine geldigi gibi. Eskiden benim goruslerimi duymak istemezdi kendi dusuncesini savunurdu beni bastirirdi simdi buyuduk saygi duyuyor ama o tabi kendini bende kendimi dogru saniyorum.Sevgilin seninle beraber olmuş,bu durumda nasıl muhafazakar oluyor ben anlamadım?
Birbirinize göre değilsiniz,ben olsam diğer çocukla da bir kahve içerdimInsanlar iste isine geldigi gibi. Eskiden benim goruslerimi duymak istemezdi kendi dusuncesini savunurdu beni bastirirdi simdi buyuduk saygi duyuyor ama o tabi kendini bende kendimi dogru saniyorum.
Evet ben sanirim biraz sizlerden guc almak icin yazdim buraya. Kendimde ayrilacak cesareti goremedigimden. Yaptigim seyi hata ona haksizlik olarak dusunup onu aldatiyomus gibi pisman olup agliyorum ama onu icim almiyo degisik bi durumdayim.O dediğiniz kısmet. Yıllarca evlilik için beraber olup da ayrılabilirsiniz de.
Muhtemelen “normal” bir erkek görmediğin için ikinci seçenek seni fazla büyüledi ve ya kaçırırsam diye düşünüyorsun. Ama onu şimdilik rafa kaldırıp şu ankine tekmeyi basman gerekiyor. Böyle korkuyla yaşanmaz.
Ondan sonra da tek seçeneğinin diğer kişi olmadığını gör. Dünyada birden fazla düzgün erkek var ve bu erkekler sizi başka biriyle beraber oldunuz diye yargılamaz.
Bende bunu istiyorum ama sevgilimden ayrilmaya korkuyorum ne yapacagini bilmiyorum bana zarar verir mi bunu duyarsa hoslandigim kisiye musallat olur mu saygi duyacagini sanmiyorumBirbirinize göre değilsiniz,ben olsam diğer çocukla da bir kahve içerdim
Evet ben sanirim biraz sizlerden guc almak icin yazdim buraya. Kendimde ayrilacak cesareti goremedigimden. Yaptigim seyi hata ona haksizlik olarak dusunup onu aldatiyomus gibi pisman olup agliyorum ama onu icim almiyo degisik bi durumdayim.
Ayrılırsam, birşey yaparmı diye düşünüp korktuğun birisiyle evlenmek doğrumu sence? Sadece gözün açıldı. Başka birisini tanıdın,farklı duygular yaşadın ve farkına vardın. Ayrıl kafanı toparla. Monotonlaşmış bir ilişki, yanı sıra bir çok hoşnutsuzluk asıl evlenirsen pişman olursun.Hayir illa ikisi de olmali demiyorum ama kararsizim bitirirsem pisman olur muyum yoksa daha mi iyi olacak. Bu dusuncem sadece suanlik mi bunalimdayim da o yuzden mi, ayrilirsam o nasil tepki verir pesimi birakir mi gozu mu doner. Bissuru dusunce var kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?