4yillik emek verilen iliski mi yoksa 'O' mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 eylul ayinda biz ayrildik 2 ay gorusmedik. O sirada ben biriyle tanistim bu ay mezun oluyor. Birbirimizden hoslandik inkar etmiyorum. 4 yilli

1- Ayrılma, sık sık hakaret edilmeyin, ağza alınmayacak küfürler duymayınca, kapama gibi eve kapatılmadıkça çok pişman olursun. Kaçırdıklarına yanar kahrolursun.
2- 4 sene sevgili kaldınız diye beraber ölmeniz lazım tabi ayrılık ne demek. Zaten 4 sene boyunca o kadar mükemmel dillere destan bir ilişkiniz varmış ki bu mutluluğu başka kimse de yakalayamayacağın çok açık.
3- Bir kere ayrılmışsın zaten konuşmuyorsunuz da yavaş yavaş ayrılmanın yolu yapılabilir. Kötü bir durum olursa aile ve polise haber verilmeli.
4- Öffff.. Birisi ile birlikte oldun diye zaten seni bırakacaksa sen de onu bırak. Geçmişte yaptığın birşeyi değiştiremeyeceğine göre yapacak birşeyin yok. Madem pişman olacaktın yapmasaydın !
5- Bütün emekleri çöpe atmak zor gelir tabi. Neyse sen şimdi emekleri çöpe atma evlendikten sonra boşanırken daha az acı verir....

Etkileyici bi yorum oldu

Sevgilim beni meger aldatiyormus. Instada onerilerde kisilerde ekli diye biri cikti sevgilimle ayni isimli bi kullanici adi. Kullanici adini yazdim sevgilimin her zaman kullandigi sifreyo denedim ve giris yapildi. Mesajlarda bi kiza yavrum pazartesi gelicem yanina falan yazmis kiz bize yakin bir ilcede. Konusmuslar goruntulu falan. Hemen aradim beni aldatmissin diye o benim fake hesabim arkadasim kullaniyo o konusmus falan dedi tabiki inanmadim kiza mesaj attim o hesaptan cevap vermedi. Yaziklar olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…