Biliyorum ayrilirsam zarar vereceginden de supheleniyorum zaten. Cok aci degil mi ya istemedigim halde bundan korkmak. Onun acisindan da zor ama sevgilisinin ona aski bitti baskasina ilgi duyuyorBi' laf var çok severim "acıma acınacak hale düşersin" diye.
Sen ona merhamet edeceğim diyorsun ama ilk fırsatta adam seni ezecek gibi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4yillik emek verilen iliski mi yoksa 'O' mu?
- Konu Sahibi Azra910
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Biliyorum ayrilirsam zarar vereceginden de supheleniyorum zaten. Cok aci degil mi ya istemedigim halde bundan korkmak. Onun acisindan da zor ama sevgilisinin ona aski bitti baskasina ilgi duyuyor
Ben hiç onun açısından zor bir şey göremedim.
Sana muhafazakarım ayağı çekip seninle birlikte oluyor, sonra da hayatı sana zindan ediyor.
Ezik, özgüvensiz bir tip işte.
Şimdi saygı duyuyorum der yarın seni eve kapatır.
Yeni çocukla bi' kahve iç hadi bizi de haberdar et
Bu yeni çocuğu bilmem ama sevgilinden ayrıl.
Yaşadığın 4 yılı çöpe atmamak uğruna henüz yaşamadığın sayısız yılları mı çöpe atacaksın?
Ayrıca kendi görüşlerine göre birini bulursun.
Muhafazakar olmayan birini mesela.
Böylece daha evvel ilişki yaşadın mı yaşamadın mı sormayacak önemsemeyecek birisi ile olmuş olursun. Bunu da dert etmezsin.
Bak sen nasıl senden gençlere tavsiye vermişsin. Eğlenin hemen ciddi ilişkilere bulaşmayın diye.
Ben de senden 10 yaş büyük olarak diyorum ki
"sevgilinle evlenme"
Yaşadığın 4 yılı çöpe atmamak uğruna henüz yaşamadığın sayısız yılları mı çöpe atacaksın?
Böylece daha evvel ilişki yaşadın mı yaşamadın mı sormayacak önemsemeyecek birisi ile olmuş olursun. Bunu da dert etmezsin.
Bak sen nasıl senden gençlere tavsiye vermişsin. Eğlenin hemen ciddi ilişkilere bulaşmayın diye.
"sevgilinle evlenme"
Yaa cok tesekkur ederim zaten duygusaldim gozumden yaslar damladi,bir destege o kadar ihtiyacim vardi ki kendimi cok yalniz hissediyorum. Birini seviyosun sonra sorunlar yasiyosun ama onlari hemcinsine anlatip onlara aglayip rahatliyosun cok guzel bir sey tesekkur ederim. Buraya yazmadan once gazetelere haber olmaktan korkuyodum ayrildigi sevgilisi tarafindan siddete ugradi diye. Ama ben bu karari verdikten sonra bir sey yapmaya hakki yokBen hiç onun açısından zor bir şey göremedim.
Sana muhafazakarım ayağı çekip seninle birlikte oluyor, sonra da hayatı sana zindan ediyor.
Ezik, özgüvensiz bir tip işte.
Şimdi saygı duyuyorum der yarın seni eve kapatır.
Yeni çocukla bi' kahve iç hadi bizi de haberdar et
Cok tesekkur ederim sizlere ihtiyacim varmis rahatliyorum. Ben kotu bir sey yaptigimi dusunuyodumBu yeni çocuğu bilmem ama sevgilinden ayrıl.
"sevgilinle evlenme"
Yaa cok tesekkur ederim zaten duygusaldim gozumden yaslar damladi,bir destege o kadar ihtiyacim vardi ki kendimi cok yalniz hissediyorum. Birini seviyosun sonra sorunlar yasiyosun ama onlari hemcinsine anlatip onlara aglayip rahatliyosun cok guzel bir sey tesekkur ederim. Buraya yazmadan once gazetelere haber olmaktan korkuyodum ayrildigi sevgilisi tarafindan siddete ugradi diye. Ama ben bu karari verdikten sonra bir sey yapmaya hakki yok
Ay kıyamam ne demek, gel biz ayırma/boşandırma timi olarak destek için buradayız
Üstünden yük kalkacak valla bitince, bir şey yapamaz merak etme, anca konuşur sen de basarsın engeli biter gider
Tesekkur ederim. Suan engelliyiz zaten de eger ulasirsa konusucam. Kahve teklifini de kabul edicemAy kıyamam ne demek, gel biz ayırma/boşandırma timi olarak destek için buradayız
Üstünden yük kalkacak valla bitince, bir şey yapamaz merak etme, anca konuşur sen de basarsın engeli biter gider
Yapacağın en kötü şey bu çocukla evlenmek olurCok tesekkur ederim sizlere ihtiyacim varmis rahatliyorum. Ben kotu bir sey yaptigimi dusunuyodum
Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye tamamen karşı biri olarak söylüyorum sana bunu.
Bu korku ile sakın evlenme.
O çocukluk aşkı olarak kalsın.
Sen yoluna devam et, tek onu tanıdımn diye olmazları oldurmanın anlamı yok.
Kafanın uyacağı, çok seveceğin bir adam elbet çıkacaktır.
Nasil bir yol izlemeliyim su andan itibarenKonuyu okumadan "O".
Bir insanin size ifade ettigi tek sey "4 yillik iliski"yse sadece zaten duygusal bir tatmin gormuyorum burda. "O" hayatta sadece 1 kere gelebilen veya hic gelmeyebilen biri. Bu kadar kiymetli birini alelade bir iliski icin harcamazdim.
Yoksa zamani mi birakmaliyim
Nasil bir yol izlemeliyim su andan itibaren
Yoksa zamani mi birakmaliyim
Ben olsam konusurum, kahve icmeye cikarim. Etkilendigimi belli ederim.
Benim burda anlatmak istedigim hangisini secmeliyimden ziyade bu iliskiyi bitirmeli miyim boyle iliski olmaz mi? Yada her iliskide boyle donemler olur suan duygusallastigin icin boyle hissediyosun. Gibi sorularin yaniti. Cok onur kirici bi yorumdu yakistiramadim.Biraz erkeksiz devam et mesela
İlla birini seçmen gerekmiyor
Iliski hakkinda nasil bir yol izlemeliyim peki bekleyip anlasamaidigmizi gormesini mi saglamaliyim yoksa kestirip bir anda atmali miyimBen olsam konusurum, kahve icmeye cikarim. Etkilendigimi belli ederim.
Hayat görüşleriniz farklı. Aynı evde yaşamak size şu an bile cazip gelmiyor. Aşk sevgi desen eğer sevgilinize sevginiz bitmemiş olsaydı üçüncü bir kişi soru işareti olmazdı. Bile bile lades deyip evlenmeyin. Diğer çocuk için de acele etmeyin. Sevgilinizin zarar vermesinden korkuyorsanız birden kestirip atmayın. Zamana yayın bazı şeyler kendiliğinden bitsin. Korkunuzu da belli etmeyin. Aileniz biliyorsa ailenize durumu anlatın size destek olurlar. Sırf 3 4 yıllık ilişkiniz var diye mecbur değilsiniz evlenmeye. Umarım doğru kişiyi doğru zamanda bulursunuz.
Cok tesekkur ederim butun hissettiklerim ve dusunduklerimi siz aciklamissiniz aslinda kesinlikle hissettiklerim bunlarHayat görüşleriniz farklı. Aynı evde yaşamak size şu an bile cazip gelmiyor. Aşk sevgi desen eğer sevgilinize sevginiz bitmemiş olsaydı üçüncü bir kişi soru işareti olmazdı. Bile bile lades deyip evlenmeyin. Diğer çocuk için de acele etmeyin. Sevgilinizin zarar vermesinden korkuyorsanız birden kestirip atmayın. Zamana yayın bazı şeyler kendiliğinden bitsin. Korkunuzu da belli etmeyin. Aileniz biliyorsa ailenize durumu anlatın size destek olurlar. Sırf 3 4 yıllık ilişkiniz var diye mecbur değilsiniz evlenmeye. Umarım doğru kişiyi doğru zamanda bulursunuz.
4yillik emek verilen iliski mi yoksa 'O' mu?Benim burda anlatmak istedigim hangisini secmeliyimden ziyade bu iliskiyi bitirmeli miyim boyle iliski olmaz mi? Yada her iliskide boyle donemler olur suan duygusallastigin icin boyle hissediyosun. Gibi sorularin yaniti. Cok onur kirici bi yorumdu yakistiramadim.
Gerçekten de sormamışsın
Onur kırıcı bir yorum değil, gerçekler
Neden bu kadar gerginsiniz yazik... hoscakalin lutfen.4yillik emek verilen iliski mi yoksa 'O' mu?
Gerçekten de sormamışsın
Onur kırıcı bir yorum değil, gerçekler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.