- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
İşte bize hediye alanda olmadı normal ailesinin alması gereken bileziği eşim kardeşi takmış gibi davranıyor:/10 grlik bilezik yeter de artar bile. Esimin kardesi bizim dugunde bilezik takmisti 10 grdi hemen hemen
İşte bize hediye alanda olmadı normal ailesinin alması gereken bileziği eşim kardeşi takmış gibi davranıyor:l10 grlik bilezik yeter de artar bile. Esimin kardesi bizim dugunde bilezik takmisti 10 grdi hemen hemen
aralarında 15 yaş var ondan mı acabaEsin kardesini kendi cocugu saniyor galiba..
Kardeş bir bilezik takar yani. 10-13 gr arası yeter. Haklısınız. Ailesini size 45gr hediye ettiyse kardeşine de 45gr hediye etmeli mantıkenMerhaba hanımlar
Eşimin erkek kardeşi önümüzdeki hafta evleniyor eşim takı olarak 45 gram bilezik takmak istiyor sebebini sorduğumda ailem bana o kadar aldı sonuçta diyor ( ki ne dertlerle aldılar ) sonucta erkek kardeşi evlenirken bize bir hediye almadı çalışmıyordu diye . Ben hediye almayalım demiyorum ama daha uygun bi altın ya da bilezik yine takalıö diyorum resmen kavga ediyoruz ben senelerdir araba alırız diye biriktiyorum adam hediye edecekmiş. Sizce nasıl davranmam gerekiyor
Ki bu zamanda gerçekten fazla onlar aldığında çok ucuzdu altın zaten45 gram çok fazla kardeşi de olsa
Bilmiyorum ama su zamanda bu kadar acilmaya gerek yok. Normal bir bilezik alip taksin iste. Oldu olacak arabayi alip kardeşine hediye etsin direkİşte bize hediye alanda olmadı normal ailesinin alması gereken bileziği eşim kardeşi takmış gibi davranıyor:l
aralarında 15 yaş var ondan mı acaba
Ailesinin ne takacağını umursamıyorum . Valla bu zamanda 10 gramda çokta işte o direttikçe tam altın takasım geliyor aslında :) diğer kardeşine de 30 gram taktı bize yarım getirdiler getire getire ki evini döşemesini saymıyorum bileKardeş bir bilezik takar yani. 10-13 gr arası yeter. Haklısınız. Ailesini size 45gr hediye ettiyse kardeşine de 45gr hediye etmeli mantıken
Galiba durum onu gösteriyorAilesi size almış ona da alsın. Ailesi size ev vermiş olsa eşiniz kardeşine ev de mi alacak yani?
45 gramlık bilezik yaklasık 20 25 bin yapıyor45 gram çok fazla kardeşi de olsa
Ki bizim ihtiyaçlarımız var ben birikim yapıyorum bi şekilde ilerisi için öyle sanıyormusum daha doğrusu hediyeymiş oEşinize 45 gr altının güncel fiyatını söyleyin ve anne babanın taktıgı takı ebeveyn hediyesidir karşılık verilmesi gerekmez. İçinden gelir 50 gr takar kardeşine durumu olmaz çeyrek götürür. Israrcı olması bu devirde yanlış