43 yaş tüp bebek deneyimim

Merhaba çok şanslıymışsınız Beklemediğiniz zamanda çok güzel bir sürprizle gelmiş kızınız. Çok moral verici oldu benim için. Yumurtamız varsa şansımız da var, yaşımız kaç olursa olsun. Sağlıkla ve mutlulukla büyütürsünüz inşallah

Daha önce bu konunuzda yazışmıştık sizinle. İnşallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanır. O 4 yumurta güzelce döllenip size evlat olsunlar

Daha önce bu konunuzda yazışmıştık sizinle. İnşallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanır. O 4 yumurta güzelce döllenip size evlat olsunlar
Evet hatırlıyorum. Çook teşekkür ederim. İnşallah tek dileğim bu
Size de sağlıkla ve mutlulukla gebeliğinizi tamamlamanızı ve bebeğinizle kavuşmanızı diliyorum

Şimdiden iyi şanslar İnşallah hepsi nur topu gibi sağlıklı embriyolar olurlar

Yumurta sayısı bakımından farkı görebildiniz mi

Sayı bakımından bir fark olmadı. Önceki tedavide bir yumurta önden gittiği için onu feda edip diğerlerini toplamaya odaklanmıştık. Bu sefer hepsi beraber büyüdüler. Yarın opu'da anlayabilirim farkı. Umarım hepsi dolu çıkar

Güzel haberlerinizi bekliyorum Folikül boyutları çok güzel Sağlıklı embriyo olsun hepsi inşallah

Merhaba henüz 25 yasindayim malesef bende bu tüp bebek serüvenine katilmak üzereyim. Umarim iyi sonuclar alirsiniz allah kimsenin ugraslarini bosa cikarmasin..neden özellikle 3 .gün embriyosu? Görüstügüm klinik bana 5 ci gün embriyosunun daha kaliteli olacagini söylemisti..

Merhabalar umarım isteyen herkes olumlu sonuçlar elde eder. Benim özelimde soruyorsanız. Benim embriyolarım 5.güne gidemeyecek durumda oluyor ve doktorlar da anne rahmi en iyi laboratuvardan daha iyidir diye transfer ediyor. Önceki transferlerim hep 4.gün oldu. Yaşla ilgili bir durum olabilir. Sizin yaşınız genç olduğu için böyle bir engelle karşılaşacağınızı düşünmüyorum, muhtemelen 5. gün embriyonuz olacaktır.

Anladim dogrudur insallah güzel haberler alirsiniz gelisme olursa yazin mutlulugunuzu paylasin mutlu olurum

Konunu takip ediyordum denk geldıkce. Haydı bakalım rast gelsin emeklerin sana güzel mutluluklarla dönsün Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…