Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba lar Allah ım kucağınaza almayı sağlıkla çocuklarınızı büyütmeyi nasib eylesin sizin hamile kalmadan önce yumurta sayınız Fsh ve AMH değerleriniz kaçtı acaba bir de ekstra bişeyler kullandınız mıAntalya Tüp bebek Murat Berkanoğlu’nda tedavi gördüm. Doğumdan 4 ay sonra 2. Bebeğime hamile kaldım doğal yolla. Şu an 43 yaşındayım. 18 haftalım gebeyim.
Amin, cümlemizin Amh 1.1 di. Fsh 10.4 müş (enabızdan baktım) Yumurta sayılarım tedavinin başında 15’lerdeydi. Ama 2 sene içinde çok hızlı düştü. En son 5. Denememde toplamda 6-7 yumurtam oluşuyordu.Merhaba lar Allah ım kucağınaza almayı sağlıkla çocuklarınızı büyütmeyi nasib eylesin sizin hamile kalmadan önce yumurta sayınız Fsh ve AMH değerleriniz kaçtı acaba bir de ekstra bişeyler kullandınız mı
Çok teşekkür ederim bana da Bülent Traş büyüme hormonu veymişti aman Allah ım nasıl şişmişti her yerim ayak bileklerim bile taşıyordu nefes alamıyordum çok kötüydüAmin, cümlemizin Amh 1.1 di. Fsh 10.4 müş (enabızdan baktım) Yumurta sayılarım tedavinin başında 15’lerdeydi. Ama 2 sene içinde çok hızlı düştü. En son 5. Denememde toplamda 6-7 yumurtam oluşuyordu.
Ektra Bahçeci vitamin vermişti. Ama orda negatif gördüm. Antalya’daki doktorum hormonları kendi takip etti ve çok fazla hormon vermedi. Bülent Traş büyüme hormonu vermişti. Yüzüme yaptırdığım dolgularım bile şişmişti. Antalya’da genetik taramaya yollamadık. Doktorum bazı durumlarda sağlıksız embriyonun anne rahminde kendini düzeltebileceğini söyledi. Bir de bu genetik tarama işlemi esasında embriyo zarar görebilirmiş. Doktorum sulu ultrason diye bir şey yaptı. Ama inanın ne işe yarıyor bilmiyorum. Onun dışında eşim spremlerini kaliteleştirmek için diyet uygulamıştı. Ben istanbul’daki tedavilerimde hep çok stres yapıyordum. Antalya’da daha rahat olduğum bir dönemdi. Prp yaptırmıştım. Onun da faydasını gördüğüme inanıyorum.
aaa nasıl oluyormuşHu hu bayanlar gelişmeler nasıl gidiyor
Yeni bi tedavi şekli çıkmış Prp den farklı
- Laparoskopik Ovarian Fragmentasyon ve Oto-Tranplantasyon diye farklı yeni bir tedavi
Böyle bir yazı buldumaaa nasıl oluyormuş
Mrb ankarada onerebilecegin iyi bir doktor var mi?Başta rahmimde yapışıklık tespit edildi. Onun için ameliyat oldum. Sonra rahmimde enfeksiyon olduğu tespit edildi. Antibiyotik kullandım. Embriyolarımın genetikten sağlıksız geldiğini söylediler. Prp oldum. 5. Tüp bebek denememde tuttu.
Ben ilk denememi Ankara’da yaptım Genart’ta. Memnun kalmadım. Eğer Antalya’daki tedavim başarısız olsa idi Prof Hulusi Zeyneloğlu’na gidecektim.Mrb ankarada onerebilecegin iyi bir doktor var mi?
Peki ankara tup bebek merkezi nasil..kubilay vicdan?Ben ilk denememi Ankara’da yaptım Genart’ta. Memnun kalmadım. Eğer Antalya’daki tedavim başarısız olsa idi Prof Hulusi Zeyneloğlu’na gidecektim.
Çok teşekkür ederim İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve tamamlanır böyle güzel haberleri duyunca inanın çok mutlu oluyorum. Bizlere de umut oluyorSevgili cagcag78 konunu yeni gördüm ve sonuç kısmına gelene kadar heyecanla okudum, olumsuz sonucu görünce de çok üzüldüm. Pes etmemen yola devam etmen çok güzel inşallah başarılı olacaksın. Ben de 38 yaşımdayım, tiroid bezim yok, kilom ve insülin direncim var ve birkaç önce de sonlandırılmış gebeliğim. Şimdi çok şükür ki tekrar hamileyim, umarım sağlıkla ilerler. Öncelikle sana sonra da bu başlıkta bebek için mücadele eden herkese dua edeceğim. Yüce yaradan isteyen herkese nasip etsin.
Canım Prp den sonra yumurta sayın değişti mi ?Merhabalar kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Ben tekrar tedaviye başladım 4.tur.
Bu sefer doktorum klomen ve meriofert verdi. Bugün 9.gün. Kontrolden geldim. 4 tane büyük yumurtam var. Küçük birkaç tane daha varmış ama onlar herhalde küçük kalacaklar. Milimetrik dedi doktor. Diğerleri 11 ve 14 mm arasındalar, bugün cetrotide’a da başladık. Salı günü tekrar kontrole gideceğim.
Heyecanlıyım bakalım prp, beslenme değişikliği ve vitaminlerin faydası ne olacak merakla bekliyorum
Ben de bu ay dondurulmuş ile transfer olacağım Novaart'ta her şey yolunda giderse... Bence beslenme değişikliği vitaminlerin mutlaka kalite yönünde etkisi oluyor. Umarım her şey gönlünüzce olur...Merhabalar kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Ben tekrar tedaviye başladım 4.tur.
Bu sefer doktorum klomen ve meriofert verdi. Bugün 9.gün. Kontrolden geldim. 4 tane büyük yumurtam var. Küçük birkaç tane daha varmış ama onlar herhalde küçük kalacaklar. Milimetrik dedi doktor. Diğerleri 11 ve 14 mm arasındalar, bugün cetrotide’a da başladık. Salı günü tekrar kontrole gideceğim.
Heyecanlıyım bakalım prp, beslenme değişikliği ve vitaminlerin faydası ne olacak merakla bekliyorum
Sayı değişmedi ama bu sefer hepsi beraber büyüdü. Öncekinde önde gideni feda etmek zorunda kalmıştık. 4’ten 2’si boş çıkmıştı. Bakalım bu sefer nasıl çıkacaklar merak içindeyimCanım Prp den sonra yumurta sayın değişti mi ?
Sağlık beslenmeye devam edin Allah ım tez zamanda hayırlısı ile burdan bebek haberi de vermeyi nasib etsin bence
Bence maca tozu da biz ileri yaşta ki kadınlara çok iyi geliyor bebek için olsun veya olmasın kendim de fark ediyorum
Umarım tek dileğim her şeyin yolunda gitmesi Sizin için de öyle olmasını diliyorumBen de bu ay dondurulmuş ile transfer olacağım Novaart'ta her şey yolunda giderse... Bence beslenme değişikliği vitaminlerin mutlaka kalite yönünde etkisi oluyor. Umarım her şey gönlünüzce olur...
Merhabalar. Gayet normal. Aldığınız ilaçlar da yapar. Kim bilir belki de o sancılar güzel haberin müjdesidir umarım sağlıkla tutunurlar sizeİyi akşamlar arkadaşlar benim ayın 6 da 2 transferim oldu
Hiç bir belirtim felan olmadı ne lekelenme ne başka bir şey sadece bugün aralıklarla adet olucakmisim gibi hafif hafif sancılar oldu normal mi adetimede 9 gün var daha.
Merhaba sizinMerhabalar kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Ben tekrar tedaviye başladım 4.tur.
Merhaba konunuzu okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi.ben 42 yasinda evlendim. Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım,maalesef dusukle sonuçlandı.Yasim gereği doktor tup bebek önerdi.2 yıl içinde 3 tup bebek denedik çok başarılı geçmesine rağmen tutunmadiı.Esimle tamam olmuyor bırakalım cokk yiprandik dedik ve hayatımıza devam ettik.Tam 3 ay sonra ben 45 yaşındayken dogal yolla hamile kaldım.45 yasinda kızımı kucağıma aldım.Rabbime bin şükür kizim şu an 8 yasinda ben 53.Allahim isteyen herkese versin (bu arada troidim yok.yıllar önce ameliyat olmuştum.)Merhabalar kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Ben tekrar tedaviye başladım 4.tur.