Evet şimdi denemesem aklımda kalacak. Kime tüp bebek tedavisi görüyorum desem prp diyorlar. Denemekle bir şey kaybetmeyeceğim. Ama denemesem de bu sefer ileride aahh keşke bunu da deneseydim demek istemiyorum. Pişmanlık duyguların en kötüsü bence. O yüzden prp yapılmasını istiyorum. Sayıdan çok kalite önemli, sen de altın yumurtanı bir noktada yakalayacaksın, merak etme :) Serumla ilgili bir şey söylemedi. O daha sonra konuşulacak bir konu. Bizim daha 1-2 aylık bir sürecimiz var, sonrasında onu tekrar sorabilirim.Canım cok sevindim yeni bir şey denemene, insan elinden geliyorsa bir fark yaratmak çabalamak denemek istiyor. Benim doktorum da aynı şeyi söyledi ama benim yumurta sayım fazla olduğu için hiç gerek yok dedifazla da kalitesiz hepsi onu ne yapacağız… serumlarla ilgili olumlu bir şey söyledi mi doktorun?
merhaba ;İnşallahsizin tedaviniz ne durumda?
Ne güzel 7 tane 5.gün embriyonuz var. Çok şanslısınız. Her olumsuzun araştırması yapılmıyor maalesef, hatta neden olumsuz olduğu da bilinmiyor.merhaba ;
tedavimiz beklemede 7 adet dondurulmuş 5. gün embriyomuz mevcut zayıflamam gerekiyor biraz sonra tekrar deneyelim dedi ,fakat neden olumsuz olduğunu araştırmadıkları için tekrar denemek gelmiyor içimden
Merhabalar Aret Kamar'ı duymuştum ben, diğer doktoru hiç duymadım. Ben Ankara'dayım. Bana şehir dışında tedavi görmek zor geldiği için hiç araştırmadım. Ama Aret Kamar sanırım ileri yaşta klomenle yumurtaları büyütüyormuş. Sizin ilk tedaviniz mi?selamlar ben de 43 yaşındayım. tüp bebek düşünüyoruz ama 2 doktor arasında kararsız kaldım. çağdaş aslan. diğeri aret kamar. bunlarla ilgili yaorumlarınızı alaabilir miyim. denizliden istanbula gidiş geliş yapacagız.
Doktor kist menopaza giren hastalarda olması normal dediKist menopoz belirtisi mi? Her yaşta görünmüyor mu?
Ne kadar olumsuzluk varsa diyorlar zaten yaşımızdan ötürü.Doktor kist menopaza giren hastalarda olması normal dedi
Aynısı bende de oldu . Uyuyorum ama erkenden kalkıp uyuyamıyorum tekrar. Neden acaba? Hala devam ediyor mu sizin?Kızlar ben de transfer hazırlığında progestan tam tersi garip bir uykusuzluk yaptı Gece normal saatte uyuyorum sonra sabaha karşı gecenin bir vakti uyanıyorum ve geri uyumakta zorlanıyorum
Daha iyi erken uyanma saatim biraz ileriye kaydı şükür Siz transferin kaçıncı günündesinizAynısı bende de oldu . Uyuyorum ama erkenden kalkıp uyuyamıyorum tekrar. Neden acaba? Hala devam ediyor mu sizin?
Ayynen, o nasıl kalmış acaba, ne kadar uğraşmıştır.Aynen öyle,ama bakın Seray sever kas yaşında hamile kaldi
Dr mu önermişti glutensiz beslenmeyi?Merhaba öncelikle geçmiş olsun ve dilerim sonraki tedaviniz size bebeğinizi -ya da bebeklerinizi :)- getirsin. Glutensiz beslenmeyi ben uyguluyorum ve eskiden dediğiniz gibi kahvaltıda çok zorlanıyordum. Onu da tahin ekmeğiyle çözdüm tavsiye ederim. Hem tahin vücuttaki toksinleri atmak için de faydalı. :) Hatta şimdi tahinden browni falan da yapıyoruz, maşallah glutenli bi şey ihtiyacımız kalmadı hiç. Yumurtalara faydası olur mu bilmiyorum ama gluteni kestiğimizden beri çok iyi hissediyoruz.
ben tedaviyi desteklemek için akapunktura gitmiştim oradaki doktorum söyledi doğurganlık için gluteni bırakmamı. Bulgur, makarna vs gb içinde gluten olan hiçbir şey yemiyorum, pirinçte gluten yok o yüzden o serbest. Rafine şeker de tüketmiyorum. Bana iyi geldi hem zayıflamak moral oldu hem enerjim arttı (haliyle yumurta kalitesi de artmıştır diye düşünüyorum) ama her bünyeye iyi gelir mi bilmiyorum.Dr mu önermişti glutensiz beslenmeyi?
Sadece ekmek değil, bulgur/pirinç/makarna/ baklagilde yemiyor musunuz?
Benim de geçen hafta sonu katıldığım bir eğitimde gluteni bırakmam önerildi. Ben de başlayacağım glutensiz beslenmeye. Denemekten bir şey kaybetmeyeceğimi düşünüyorum. İyi gelmezse de keserim herhalde. Sizin zorlandığınız noktalar oldu mu bu süreçte?ben tedaviyi desteklemek için akapunktura gitmiştim oradaki doktorum söyledi doğurganlık için gluteni bırakmamı. Bulgur, makarna vs gb içinde gluten olan hiçbir şey yemiyorum, pirinçte gluten yok o yüzden o serbest. Rafine şeker de tüketmiyorum. Bana iyi geldi hem zayıflamak moral oldu hem enerjim arttı (haliyle yumurta kalitesi de artmıştır diye düşünüyorum) ama her bünyeye iyi gelir mi bilmiyorum.
Ben öncesinde tahmin edemeyeceğiniz kadar makarnaya, pastaya böreğe bağımlıydım o yüzden çok korktum zorlanırım diye ama çok şükür ilk birkaç günü atlatınca inanılmaz kolay oldu. Sadece ilk hafta biraz enerjim düşüktü onu da burda yazdığım o tahin ekmeğiyle çözdümBenim de geçen hafta sonu katıldığım bir eğitimde gluteni bırakmam önerildi. Ben de başlayacağım glutensiz beslenmeye. Denemekten bir şey kaybetmeyeceğimi düşünüyorum. İyi gelmezse de keserim herhalde. Sizin zorlandığınız noktalar oldu mu bu süreçte?
Banada aynısını dedi Dr, gluteni kestim, kahvaltıda 1 dilim yiyorum o kadar, diğer saydıklarımıda yemiyorum.ben tedaviyi desteklemek için akapunktura gitmiştim oradaki doktorum söyledi doğurganlık için gluteni bırakmamı. Bulgur, makarna vs gb içinde gluten olan hiçbir şey yemiyorum, pirinçte gluten yok o yüzden o serbest. Rafine şeker de tüketmiyorum. Bana iyi geldi hem zayıflamak moral oldu hem enerjim arttı (haliyle yumurta kalitesi de artmıştır diye düşünüyorum) ama her bünyeye iyi gelir mi bilmiyorum.
inşallahBanada aynısını dedi Dr, gluteni kestim, kahvaltıda 1 dilim yiyorum o kadar, diğer saydıklarımıda yemiyorum.
Yürüyüş bol su önerdi, zımba yapmaya çalışıyorum.
Amh düşük benim, 0.03,
senin en son kaçtı? Inş kaliteli hale getirebiliriz
Ben bugün glutensiz beslenmeye geçtim. Glutensiz ekmek aldım, sabah kahvaltıda onu yedim. Tadı bir değişik :) ama yenmez değil. Benim amh 2019'da 0,8'di, bir daha da baktırmadım, düşmüştür kesin. Benim de dileğim kalitenin artması ve olursa folikül sayımın da artması, bakalım etkisi birkaç aya görülür herhalde.Banada aynısını dedi Dr, gluteni kestim, kahvaltıda 1 dilim yiyorum o kadar, diğer saydıklarımıda yemiyorum.
Yürüyüş bol su önerdi, zımba yapmaya çalışıyorum.
Amh düşük benim, 0.03,
senin en son kaçtı? Inş kaliteli hale getirebiliriz
Ben de 10 gündür gluteni tamamen bıraktımBen bugün glutensiz beslenmeye geçtim. Glutensiz ekmek aldım, sabah kahvaltıda onu yedim. Tadı bir değişik :) ama yenmez değil. Benim amh 2019'da 0,8'di, bir daha da baktırmadım, düşmüştür kesin. Benim de dileğim kalitenin artması ve olursa folikül sayımın da artması, bakalım etkisi birkaç aya görülür herhalde.
Ne güzelBen de 10 gündür gluteni tamamen bıraktımsabahları bile yemiyorum.
Tahinli bir ekmek tarfi vardı onu yaptım ama kokusu garip geldi. Başka bir aynı tarifte az limon ya da sirke kokuyu alır yazmışlardı bir de onu deneyeceğimgüzel tarifler bulursanız bana da gönderin