42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

Merhaba tedaviniz nasıl gidiyor ?

Merhaba, 3 aydır femara ve ovitrelle kullanıyorum. Yumurta büyüyor ama sonuç negatif. Bu ay da son kez denemek istedim. Hatta bu sabah ovitrelle iğnesi vurdum kendime. Ama ilginç bür şekilde ultrasında yumurta göründüğü halde-en son cuma günü gittim- cumadan beri ovulasyon testi yapıyorum çok silik 2.çizgi çıkıyor. Anlamadım. Dr çok güzel yumurtan var dedi, gösterdi de ekranda ama çizgi silik.. neyse yaptım iğneyi zaten. Yarın gece de birliktelik.. inşallah bu ay hepimiz müjdeleniriz. Bu aydan sonra dr desteği almayı düşünmüyorum. Takviye, vitamin vs kendiliğinden olursa harika bir sürpriz olur. Ama yaş artık 43.. çok da zorlamamak gerekiyor.. olmuyorsa vardır bir hayır.

Benimde öyle oldu doktor yumurtan ufak dediğinde hatta daha koyuydu yumurtan büyümüş dediğinde hep negatif oldu.

Benimde öyle oldu doktor yumurtan ufak dediğinde hatta daha koyuydu yumurtan büyümüş dediğinde hep negatif oldu.
Benim aslında 17 mm’e yakındı ama yine de çok silikti. Çatlatma iğnesi yaptım inşallah çatlar.. yani bebek beklerken bu kadar detay bilmek, uğraşmak çok zor değil mi ya? Allah çabamızı mükafatlandırsın inşallah

tamam canım asisti kullanacagım.yürüyüş yapamıyorum havalarda soguk ama deneyecegim cok tesekkürederim verdiğin güzel bilgiler için Allah razı olsun

fayda ettimi canım peki yumurtalara büyüttü mü?
Asist nedir eczanede satılıyor mu acaba

++++++++++

haklısınız birazda bizim dikkat etmemiz gerekli

Dikkat etmeye çalışıyoruz ama ne kadar edebiliriz orası muamma

Sizin aşılama mı
Ne durumdasınız hanımlar su an ?
Geleneksel ve bütüncül desteklere devam Siz ?
Bende OMEGA, D vitamini, eşimle birlikte pharma Supra kullanıyorum.
Evde letu var bu adet döneminde yada önümüzdeki adet doneminde onu kullanmayi planlıyorum.

mavibaloncuk

Ne durumdasınız hanımlar su an ?

Bende OMEGA, D vitamini, eşimle birlikte pharma Supra kullanıyorum.
Evde letu var bu adet döneminde yada önümüzdeki adet doneminde onu kullanmayi planlıyorum.

mavibaloncuk
İyot kullanmanızı da mutlaka tavsiye ederim birde antioksidan yiyecekler ve içeriği temiz yüksek mg takviyeler.Letu ne inanın bilmiyorum kimyasal ilaç, temizlik ürünü paketli ürünlerden uzak durun mümkün olduğunca

İnşallah çatlar canım amin doktorun iyiyse ve yumurtayı gosterdiyse doktoruna güven bence
Asist nedir eczanede satılıyor mu acaba
İlaç canım balgam söktürücü suda eriyen bir ilaç.evet satılır ama doktormu yazması lazım reçetesiz vermeyebilir ler sormak lazım bende kullanmadım gebelik icin

Magnezyumu yaklaşık 5 senedir kullanıyorum
Sağlıklı besleniyorum
Reglim 5 gün erken geldi bu ay.
Olumsuz tüp bebeğin ertesi ayları böyle oluyir hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…