- 30 Kasım 2017
- 8.830
- 1
- 4.433
- 173
- Konu Sahibi callmemumsy
-
Merhaba tedaviniz nasıl gidiyor ?Merhaba kızlar, uzun süredir kulübün benzer konudaki yazışmalarını okuyorum. Sıra bende ama haberler iyi değil. 42 yaşındayım, 1 kızım var- çok şükür- 5 yaşında. 2-3 senedir 2. çocuk için uğraşıyorum- daha önce eşim istemiyordu- Uğraşıyorum derken ilk kez geçen ay profesyonel bir destek aldım ve femara kullandım. Bu arada geçen yıl 2 kez kimyasal gebelik yaşadım, o süreçte görüştüğüm dr.lar bunu yaşa bağladı. Tahlil verdim, Amh 0,58 fsh: 20,05 eşimin değerleri normal. Geçen ay adetim 3.günü femaraya başladım dr kontrolünde ve 4 yumurta gelişmişti, bu ay çatlatma ya da aşılama yapmadık, böyle deneyelim istedik ama sonuç negatif maalesef. Bu ay tekrar başladım femaraya. Bu arada ilk çocuğuma evlendiğim ay gebe kalmıştım. Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Bu arada eşim tüp bebek vs asla istemiyor. Sizce şansım var mı? Bu şartlarda potizitif sonuç alan var mı bildiğiniz? Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
Duphaston içtim cuma bitti adet olmayı bekliyorum halaNe durumdasınız hanımlar su an ?
Benimde öyle oldu doktor yumurtan ufak dediğinde hatta daha koyuydu yumurtan büyümüş dediğinde hep negatif oldu.Merhaba, 3 aydır femara ve ovitrelle kullanıyorum. Yumurta büyüyor ama sonuç negatif. Bu ay da son kez denemek istedim. Hatta bu sabah ovitrelle iğnesi vurdum kendime. Ama ilginç bür şekilde ultrasında yumurta göründüğü halde-en son cuma günü gittim- cumadan beri ovulasyon testi yapıyorum çok silik 2.çizgi çıkıyor. Anlamadım. Dr çok güzel yumurtan var dedi, gösterdi de ekranda ama çizgi silik.. neyse yaptım iğneyi zaten. Yarın gece de birliktelik.. inşallah bu ay hepimiz müjdeleniriz. Bu aydan sonra dr desteği almayı düşünmüyorum. Takviye, vitamin vs kendiliğinden olursa harika bir sürpriz olur. Ama yaş artık 43.. çok da zorlamamak gerekiyor.. olmuyorsa vardır bir hayır.
Benim aslında 17 mm’e yakındı ama yine de çok silikti. Çatlatma iğnesi yaptım inşallah çatlar.. yani bebek beklerken bu kadar detay bilmek, uğraşmak çok zor değil mi ya? Allah çabamızı mükafatlandırsın inşallahBenimde öyle oldu doktor yumurtan ufak dediğinde hatta daha koyuydu yumurtan büyümüş dediğinde hep negatif oldu.
Ben tüp bebk boş gebelik düşük yaptımNe durumdasınız hanımlar su an ?
Asist nedir eczanede satılıyor mu acabatamam canım asisti kullanacagım.yürüyüş yapamıyorum havalarda soguk ama deneyecegim cok tesekkürederim verdiğin güzel bilgiler için Allah razı olsun
fayda ettimi canım peki yumurtalara büyüttü mü?
++++++++++
haklısınız birazda bizim dikkat etmemiz gerekli
D vitamini biraz zor normale geliyormuş. Emilimi artırmak için C vitamini ile birlikte ve D3K2 damla formunda kullanmak gerekiyormuş. Bende daha bugün aile hekimimin verdiği Devit-3 20000 olana başladım. Diğer takviyeleri eczaneden tanıdık var tavsiye ettiği markaları alıyorum (Ocean B12 sprey, Velavit Q10 , Krilom kril yağı gibi) yüksek mg olması önceliğim.İnternette cok fazla sahte ürün var cesaret edemedim
Dikkat etmeye çalışıyoruz ama ne kadar edebiliriz orası muamma
Ne durumdasınız hanımlar su an ?Sizin aşılama mı
Bende OMEGA, D vitamini, eşimle birlikte pharma Supra kullanıyorum.Geleneksel ve bütüncül desteklere devamSiz ?
Hayırlı haberler alırsınız inşallahNe durumdasınız hanımlar su an ?
Bende OMEGA, D vitamini, eşimle birlikte pharma Supra kullanıyorum.
Evde letu var bu adet döneminde yada önümüzdeki adet doneminde onu kullanmayi planlıyorum.
mavibaloncuk
İyot kullanmanızı da mutlaka tavsiye ederim birde antioksidan yiyecekler ve içeriği temiz yüksek mg takviyeler.Letu ne inanın bilmiyorum kimyasal ilaç, temizlik ürünü paketli ürünlerden uzak durun mümkün olduğuncaNe durumdasınız hanımlar su an ?
Bende OMEGA, D vitamini, eşimle birlikte pharma Supra kullanıyorum.
Evde letu var bu adet döneminde yada önümüzdeki adet doneminde onu kullanmayi planlıyorum.
mavibaloncuk
İnşallah çatlar canım amin doktorun iyiyse ve yumurtayı gosterdiyse doktoruna güven benceBenim aslında 17 mm’e yakındı ama yine de çok silikti. Çatlatma iğnesi yaptım inşallah çatlar.. yani bebek beklerken bu kadar detay bilmek, uğraşmak çok zor değil mi ya? Allah çabamızı mükafatlandırsın inşallah
İlaç canım balgam söktürücü suda eriyen bir ilaç.evet satılır ama doktormu yazması lazım reçetesiz vermeyebilir ler sormak lazım bende kullanmadım gebelik icinAsist nedir eczanede satılıyor mu acaba
Magnezyumu yaklaşık 5 senedir kullanıyorumİyot kullanmanızı da mutlaka tavsiye ederim birde antioksidan yiyecekler ve içeriği temiz yüksek mg takviyeler.Letu ne inanın bilmiyorum kimyasal ilaç, temizlik ürünü paketli ürünlerden uzak durun mümkün olduğunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?