• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

Ben yaklaşık 1 hafta önce ovitrelle kullandım, öncesinde de femara kullanmıştım. Dr güzel yumurta görmüştü, beklemedeyim bakalım. İnşallah bu ay pozitifi görürüm gebelik testinde. Dua edin okur mu🙏 Siz denediniz mi femara ya da başka ilaç? B benem ? Dediğinize de kesinlikle katılıyorum bu arada, hiç umursamasak hatta istemesek kesin hamilelik yaşanmıştı.. dr’a gitmek de insanı beklentiye sokuyor, yumurta var, sperm iyi ama gebelik yok.. takip ermemek en iyisi.. sık birliktelik, sağlıklı beslenme ile olacaksa olur zaten.. olmayacaksa da olmuyor işte.
Yok ben hic birsey kullanmadim ovülasyon testi iki ay sadece kullandim oda pahaliya geliyor her ay suan bir cihaz aldim ates olcer gibi akıllı doğurganlık ve ovülasyon testi onu deniycem yas gereği zaten az yumurta oluyor onuda denk getiremiyoruz

Yok ben hic birsey kullanmadim ovülasyon testi iki ay sadece kullandim oda pahaliya geliyor her ay suan bir cihaz aldim ates olcer gibi akıllı doğurganlık ve ovülasyon testi onu deniycem yas gereği zaten az yumurta oluyor onuda denk getiremiyoruz
Bu nasıl birşey acaba ?

Abla tabiki yine dene ama olmazsa da üzülme bence. Çok şükür bir evladın varmış nasıl olsa. Beni de annem senin yaşında doğurdu şuan 20lerimin başlarındayım ve adam akıllı gezemedik bile bi yerlere bile pek gidemedik yaslı oldugundan dolayı

Abla tabiki yine dene ama olmazsa da üzülme bence. Çok şükür bir evladın varmış nasıl olsa. Beni de annem senin yaşında doğurdu şuan 20lerimin başlarındayım ve adam akıllı gezemedik bile bi yerlere bile pek gidemedik yaslı oldugundan dolayı
Acı gerçekler 😂 öyle aslında, galiba şimdiye fazla odaklanıp geleceği göremiyoruz.

Dogru soyluyorsun cnm da ben kendimi 40 gibi hissetmiyorum hatta kime 40yasindayim desem inanmiyor bide o kisiye gore degisir benim kayin validem 66 yasinda ama dersin 50 yasinda

Back