42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

Nasilsiniz kızlar bu ay soğan kürüne basladim 3. Günüm .bu ay bu şekilde deneyeceğim .bide ovulasyon testi.sizlerde gelişme var mı artık 40 yaşıma girdim bakalım umudum var
Merhaba, 40 yaşında doğal yolla gebe kalan çok kadın var, inşallah siz de onlardan biri olursunuz. Ben de 43 oluyorum artık, ümidim iyice tükendi aslında. Femara ile de sonuç alamadım maalesef. Sağlıklı beslenme ve egzersiz ile devam ediyorum.

Merhaba, 40 yaşında doğal yolla gebe kalan çok kadın var, inşallah siz de onlardan biri olursunuz. Ben de 43 oluyorum artık, ümidim iyice tükendi aslında. Femara ile de sonuç alamadım maalesef. Sağlıklı beslenme ve egzersiz ile devam ediyorum.
Cümlemiz inşallah canım inşallah seninde olur 43 yaş bir tanidigim ria taktırdı.yani ben gördükçe böyle seviniyorum umut oluyor bana gebe kalanlarda çok. femara banada fayda etmedi.sogan kürüne devam bakalım.spor diyet en güzeli aslında ama ben çok dikkat edemiyorum.yaz olsa biraz yürüyüş yaparım.avakadoyu çok oneriyolar.insallah hepimiz gebe kalırız🤲🥹🫠🌹

Önemli gelişme! Eşim tüp bebeğe biraz sıcak bakmaya başladı. Tavsiyelerinize ihtiyacım var, İstanbul’dayım. Avrupa Yakasında. Var mı güvenilir, iyi bir merkez??

Bahceci kliniği iyi bence arkadaşım çalışıyordu orada. İnşallah dogal yoldan kalırsın gerek kalmaz hiç.
İnşallah.. hem olur da tüp bebek yaparsak diye hem de belki doğal yoldan olur bir şansımızı deneyelim diye bir beslenme uzmanı ile çalışmaya başlayacağım bayramdan sonra . İnstada bir sürü güzel sonuç alan danışan mesajı paylaşıyorlar, etkilenmemek elde değil. İnşallah işe yarar ve ne zararı olabilir ki diye düşünüyorum.

Nasilsiniz kızlar ben bu ay soğan kürü ve ovulasyon testi denemiştim şuan döngümün 26. Günü ve pozitifi goremedim hala.sanirim yumurtlama olmuyor.artik aşılama ve tüp bebek düşünüyorum.. sizler ne yaptiniz

Selam canim progesteron baktirmismiydin 21.gununde. Ben bu ay da femera kullanarak denemeye devam edicem, nasip inşallah bu ay olur
Nasilsiniz kızlar ben bu ay soğan kürü ve ovulasyon testi denemiştim şuan döngümün 26. Günü ve pozitifi goremedim hala.sanirim yumurtlama olmuyor.artik aşılama ve tüp bebek düşünüyorum.. sizler ne yaptiniz

Önemli gelişme! Eşim tüp bebeğe biraz sıcak bakmaya başladı. Tavsiyelerinize ihtiyacım var, İstanbul’dayım. Avrupa Yakasında. Var mı güvenilir, iyi bir merkez??
bende avrupa yakasındayım yaşım 40 doğal yolla vitamin takviye ve güzel beslenmeyle yeni başladık denemeye henüz yeni evliyim ikinci evliliğim. ben kontrol için koç üniversitesi şule hanım ile görüştüm memnun kaldım ama kendim devam ediyorum bi kaç ay olmazsa gideceğim amh 0,19 ama çatlama ve yumurtalarda sorun yok olan yumurtayı kuvvetlendirmek için sağlıklı temiz beslenme ve vitaminleri alıyorum adet yarın , kasık ağrısı çekilmesi ve bel ağrısı yaşıyorum bakalım olursak yola devam olmazsak adet ne mutlu :KK200: :dua: :anneadayı:

Yok kuzum hiç baktırmadim .hadi inşallah nasip olur bu ay doktor ultrason takibiylemi kendin mi kullanıyorsun
Ovulasyon testiyle kendim deniyorum bu ay nasip inşallah kısmet olur artık Allaha şükür yumurta oluyo döllenme de oluyo ama devamı gelmiyor mübarek ramazan ayı hürmetine Allah bize de nasip etsin insallah

bende avrupa yakasındayım yaşım 40 doğal yolla vitamin takviye ve güzel beslenmeyle yeni başladık denemeye henüz yeni evliyim ikinci evliliğim. ben kontrol için koç üniversitesi şule hanım ile görüştüm memnun kaldım ama kendim devam ediyorum bi kaç ay olmazsa gideceğim amh 0,19 ama çatlama ve yumurtalarda sorun yok olan yumurtayı kuvvetlendirmek için sağlıklı temiz beslenme ve vitaminleri alıyorum adet yarın , kasık ağrısı çekilmesi ve bel ağrısı yaşıyorum bakalım olursak yola devam olmazsak adet ne mutlu :KK200: :dua: :anneadayı:
Fsh ostrojen değerlerin falan nasıl canım gebelik yaşadın mı daha once

Back
X