42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

callmemumsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
26
5
42
Merhaba kızlar, uzun süredir kulübün benzer konudaki yazışmalarını okuyorum. Sıra bende ama haberler iyi değil. 42 yaşındayım, 1 kızım var- çok şükür- 5 yaşında. 2-3 senedir 2. çocuk için uğraşıyorum- daha önce eşim istemiyordu- Uğraşıyorum derken ilk kez geçen ay profesyonel bir destek aldım ve femara kullandım. Bu arada geçen yıl 2 kez kimyasal gebelik yaşadım, o süreçte görüştüğüm dr.lar bunu yaşa bağladı. Tahlil verdim, Amh 0,58 fsh: 20,05 eşimin değerleri normal. Geçen ay adetim 3.günü femaraya başladım dr kontrolünde ve 4 yumurta gelişmişti, bu ay çatlatma ya da aşılama yapmadık, böyle deneyelim istedik ama sonuç negatif maalesef. Bu ay tekrar başladım femaraya. Bu arada ilk çocuğuma evlendiğim ay gebe kalmıştım. Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Bu arada eşim tüp bebek vs asla istemiyor. Sizce şansım var mı? Bu şartlarda potizitif sonuç alan var mı bildiğiniz? Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

Bende iki kez denedim tup benek olmadi yasim 42 kendi kendime femara kullansam mi ya belki olur insallah

Neden eşiniz tüp bebek istemiyor, parası yüzünden mi?

Benim esimde istemiyor ya napicaz biz

Neden eşiniz tüp bebek istemiyor, parası yüzünden mi?
Hayır, zaten bir kızımız var, gerek yok diyor. Tüm o tedavi süreçlerini yaşamayı istemiyor. Ki aslında ben de pek istemiyorum tüp bebek, aynı sebepten. Ama ilk çocuğum olsaydı durum farklı olurdu tabi. O zaman ne gerekiyorsa yapardım. Allah bekleyen herkesin müjdesini versin tez zamanda inşallah

Bende iki kez denedim tup benek olmadi yasim 42 kendi kendime femara kullansam mi ya belki olur insallah
Yumurta takibi yaptırabilirsiniz. Bir muayene açılıyor ve 10 gün boyunca tekrar ücret ödemeden kontrol ediliyorsunuz. Yani tüp bebeğe göre çok masrafsız. Çatlatma iğnesi falan da denersiniz belki. Siz kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar süredir deniyorsunuz?

5 yillik. 43 e giriyorum bir kere femarayla denedik 3 ay kullandjm olmwdi. Sonra iki tup bebek bir asilama malesef olmadi hicbiri

Yok malesef iki kere denedik tup benek esim zor guc ikna olmustu simdi 3.yu istemiyor yine. Dogal olsa keske ama iste allah vermeyince olmuyor
Hiç belli olmaz ki umudunuzu kaybetmeyin. Benim yakın bir arkadaşım 41 yaşında doğal yolla bebek sahibi oldu. Siz de olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…