- 11 Ekim 2024
- 419
- 187
- 18
- Konu Sahibi callmemumsy
-
tamam canım asisti kullanacagım.yürüyüş yapamıyorum havalarda soguk ama deneyecegim cok tesekkürederim verdiğin güzel bilgiler için Allah razı olsunRica ederim canım. Opu dan önce en az 3 ay her gün kullan ve yürüyüş yap mutlaka. Çok zor ama sağlıklı yumurta ve sperm olmadan da sağlıklı bir embriyo olmuyor. Maalesef çok yorucu.
fayda ettimi canım peki yumurtalara büyüttü mü?Bende 2 kere aşılama yaptırdım ikisinde de daha etkili diye yumurta geliştirici gonal f iğnesi vurdum her gün
Yani doktorun dediğine göre yumurtalar gelişti sonra çatlatma iğnesi yaptıktan 36 saat sonra aşılama işlemi yapıldıtamam canım asisti kullanacagım.yürüyüş yapamıyorum havalarda soguk ama deneyecegim cok tesekkürederim verdiğin güzel bilgiler için Allah razı olsun
fayda ettimi canım peki yumurtalara büyüttü mü?
Maşallah canım yenimi oldu asilamanYani doktorun dediğine göre yumurtalar gelişti sonra çatlatma iğnesi yaptıktan 36 saat sonra aşılama işlemi yapıldı
Bri Mayıs ayında diğeri Ekim ayında oldu ama tutmadı malesef meğer yumurtalarım kaliteli değilmiş şimdi ki doktor dhea takviyesine başladı onu kullanıyorum bu doktorumda tedavinin çok başındayızMaşallah canım yenimi oldu asilaman
hadi hayılısı ile bu tedavin güzel sonuclansın insallah canım başarılı olsun bukez. dhea ya bende baktıracagım bidahakineBri Mayıs ayında diğeri Ekim ayında oldu ama tutmadı malesef meğer yumurtalarım kaliteli değilmiş şimdi ki doktor dhea takviyesine başladı onu kullanıyorum bu doktorumda tedavinin çok başındayız
Amin inşallah çok teşekkür ederimhadi hayılısı ile bu tedavin güzel sonuclansın insallah canım başarılı olsun bukez. dhea ya bende baktıracagım bidahakine
İyi bı doktor bulup tedavi olmak lazım baktiracagim saol canım bu ayda kendim deneyeceğim öyle düşünüyorum ovulasyon testi aldim bide adet olunca femara içip kontrole gidecegim doktoraSenAmin inşallah çok teşekkür ederimbaktırın tabiki önemliymiş bende yeni öğrendim
Hangi şehirdesiniz ?İyi bı doktor bulup tedavi olmak lazım baktiracagim saol canım bu ayda kendim deneyeceğim öyle düşünüyorum ovulasyon testi aldim bide adet olunca femara içip kontrole gidecegim doktora
ankaradayım canım. aynen adam akıllı bakmıyorlar ne yazıkki. iyi bir doktormus insallah güzel sonuclar alırsın.Hangi şehirdesiniz ?
Testler önemli benim bir önceki doktorum hiç bir zaman test yapmadı bana ve şuan ki doktorum sürekli test yapıyor progesteron değerim 2.9 çıktı ve yumurtlama olmuyor yarın tekrar görüşücem 2.5 yılım çöp şuanda ...
Kesinlikle haklısınız, benimde d vitaminim geçen yıl 6 ydı kendim baktırdım ve ilaç yazdırdım şimdi yine gidip yazdıracam yine değerim istenilen seviyede değil düşükBelki iddialı gelebilir sizlere ama takviyelerle ve tabii sağlıklı beslenme ile (tüplerde ve eş kaynaklı ciddi bir sorun yoksa) doğal gebe kalınabileceğine inanıyorum ben. Kan değerlerinize mutlaka baktırın. Vitaminlere özellikle. Benden hiçbir dr bunu istemedi. D vitaminimin 6 olduğunu yenice kendim yaptırıp öğrendim.Demir ve ferritin tüp bebek ilaçlarından kaynaklı o kadar düşmüş ki 8-9 ayda .. Arkadaşlar önce kendi doktorumuz olmalıyız vücudumuz öyle güzel bir yazılım ki yaradan öyle güzel kurmuş ki sistemi yeterli ölçüde gerekeni aldığımız zaman bütün organlarımız görevini en iyi şekilde yapıyor emin olun.. Ha birde çok tavsiyemdir kimyasal olan herşeyden uzak durun mümkün olduğunca hatta tamamen. (Çamaşır suyu, bulaşık mak deterjanı, yumuşatıcı,şampuan, diş macunu v.s.. bunlar başta) eskiler nasıl yaşıyorsa öyle yaşasak zaten infertilite diye birşey kalmayacak.
haklısınız birazda bizim dikkat etmemiz gerekliBelki iddialı gelebilir sizlere ama takviyelerle ve tabii sağlıklı beslenme ile (tüplerde ve eş kaynaklı ciddi bir sorun yoksa) doğal gebe kalınabileceğine inanıyorum ben. Kan değerlerinize mutlaka baktırın. Vitaminlere özellikle. Benden hiçbir dr bunu istemedi. D vitaminimin 6 olduğunu yenice kendim yaptırıp öğrendim.Demir ve ferritin tüp bebek ilaçlarından kaynaklı o kadar düşmüş ki 8-9 ayda .. Arkadaşlar önce kendi doktorumuz olmalıyız vücudumuz öyle güzel bir yazılım ki yaradan öyle güzel kurmuş ki sistemi yeterli ölçüde gerekeni aldığımız zaman bütün organlarımız görevini en iyi şekilde yapıyor emin olun.. Ha birde çok tavsiyemdir kimyasal olan herşeyden uzak durun mümkün olduğunca hatta tamamen. (Çamaşır suyu, bulaşık mak deterjanı, yumuşatıcı,şampuan, diş macunu v.s.. bunlar başta) eskiler nasıl yaşıyorsa öyle yaşasak zaten infertilite diye birşey kalmayacak.
D vitamini biraz zor normale geliyormuş. Emilimi artırmak için C vitamini ile birlikte ve D3K2 damla formunda kullanmak gerekiyormuş. Bende daha bugün aile hekimimin verdiği Devit-3 20000 olana başladım. Diğer takviyeleri eczaneden tanıdık var tavsiye ettiği markaları alıyorum (Ocean B12 sprey, Velavit Q10 , Krilom kril yağı gibi) yüksek mg olması önceliğim.İnternette cok fazla sahte ürün var cesaret edemedimKesinlikle haklısınız, benimde d vitaminim geçen yıl 6 ydı kendim baktırdım ve ilaç yazdırdım şimdi yine gidip yazdıracam yine değerim istenilen seviyede değil düşük
Sizin kullandığınız vitaminlerin markalarını da söyler mısınız internetten mi temin ettiniz eczaneden mi ?
ankaradayım canım. aynen adam akıllı bakmıyorlar ne yazıkki. iyi bir doktormus insallah güzel sonuclar alırsın.
[/QUOT
Amin inşallah hepimiz güzel sonuç alalım canım
Ankara'da Zahide Küçük kadın hastalıklarında iyi diye biliyorum isterseniz bir araştırın hatta kendisini ınstagram üzerinden takip ediyorum baya başarılı .
Dikkat etmeye çalışıyoruz ama ne kadar edebiliriz orası muammaBelki iddialı gelebilir sizlere ama takviyelerle ve tabii sağlıklı beslenme ile (tüplerde ve eş kaynaklı ciddi bir sorun yoksa) doğal gebe kalınabileceğine inanıyorum ben. Kan değerlerinize mutlaka baktırın. Vitaminlere özellikle. Benden hiçbir dr bunu istemedi. D vitaminimin 6 olduğunu yenice kendim yaptırıp öğrendim.Demir ve ferritin tüp bebek ilaçlarından kaynaklı o kadar düşmüş ki 8-9 ayda .. Arkadaşlar önce kendi doktorumuz olmalıyız vücudumuz öyle güzel bir yazılım ki yaradan öyle güzel kurmuş ki sistemi yeterli ölçüde gerekeni aldığımız zaman bütün organlarımız görevini en iyi şekilde yapıyor emin olun.. Ha birde çok tavsiyemdir kimyasal olan herşeyden uzak durun mümkün olduğunca hatta tamamen. (Çamaşır suyu, bulaşık mak deterjanı, yumuşatıcı,şampuan, diş macunu v.s.. bunlar başta) eskiler nasıl yaşıyorsa öyle yaşasak zaten infertilite diye birşey kalmayacak.
Allah emeklerimizi boşa vermesin inşallahD vitamini biraz zor normale geliyormuş. Emilimi artırmak için C vitamini ile birlikte ve D3K2 damla formunda kullanmak gerekiyormuş. Bende daha bugün aile hekimimin verdiği Devit-3 20000 olana başladım. Diğer takviyeleri eczaneden tanıdık var tavsiye ettiği markaları alıyorum (Ocean B12 sprey, Velavit Q10 , Krilom kril yağı gibi) yüksek mg olması önceliğim.İnternette cok fazla sahte ürün var cesaret edemedim
Sizin aşılama mıD vitamini biraz zor normale geliyormuş. Emilimi artırmak için C vitamini ile birlikte ve D3K2 damla formunda kullanmak gerekiyormuş. Bende daha bugün aile hekimimin verdiği Devit-3 20000 olana başladım. Diğer takviyeleri eczaneden tanıdık var tavsiye ettiği markaları alıyorum (Ocean B12 sprey, Velavit Q10 , Krilom kril yağı gibi) yüksek mg olması önceliğim.İnternette cok fazla sahte ürün var cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?