- 15 Temmuz 2016
- 8.108
- 13.509
- Konu Sahibi callmemumsy
Gebeliğe değil yumurta kalitesine etkisi var.Merhaba bilginiz var sanırım size soru sormak istiyorum
Ben dhea testi yaptırdım akşamına doktorumu aradım sonuç için normal değer 300-350 arası olması gerekirken benim 203 çıktı doktor dhea 25 mg takviyeye başlattı ve en az 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi cuma günü tekrar gidicem geldiğinde daha detaylı konuşuruz dedi ama ben merak ediyorum sizce bu takviyenin gebeliğe etkisi oluyor mu
Zaten dhea kadınların böbrek üstü bezlerinin ürettiği cılız bir erkeklik hormonu yumurta kalitesi için çok önemli bir hormon.
203 çok da düşük değil 30 yaşından sonra üretimi azaldığı için doktorlar bakıyorlar az ise takviye veriyorlar.
Yumurta kalitesi için a d c b12 folik asit e vitamini gerekli. Ve bu vutaminleri vücut tarafından emilen formlarımı kullanmanız gerekiyor.
Eğer yaşınız 40 sonrası hormonel menapoz başlangıcı ile kalitesinde sorun olmaya başlamadı ise etkisini çok çok çok daha iyi görürsünüz.
Bu konu da aslında bir çok etken var. Yaş çok genç oluyor ama vucut kalitesiz yumurta üretiyor. Bu platformda ne üyeler var, yaşları genç, yumurtaları fazla ama toplanan yumurtalar kalitesiz hiç biri döllenmiyor. Bu kişiler sağliklı besleniyor, yürüyüş yapıyor, gerekli hormon ve vitamin takviyesi alıyorlar vs vs.
Beni 37-38 yaşında cocuklarımı doğurdum.
İlk evladımdan önce tüp bebek denedik ( gereksiz yere) 2 ay dhea, vitamin takviyeleri, doktorumun onay vermesi ile bitkisel cay, yürüyüş vs yaptım. Çok kaliteli yumurtalar verdim.
6 sı 5. Güne gitti.
Tutmadı.
Ertesi ay doğal yolla gebe kaldim. Tabi ameliyatta oldum gebeliğimi engelleyen sorunlar vardı.
Ama bu destekler yumurta kalitemi inanılmaz derece de destekledi.