• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcosla hamile kalmak

Merhaba canım öncelikle Rabbim inşallah kalbine gönlüne ferahlık versin sakın strese girme bu hastalıkta stres o kadar önemli bi faktör ki bende 23 yaşındayım bende de doktorlar pcos var dedi bende 1.5 senelik evliyim bende de hiç gecelik oluşmadı ama sana şunu söyleyim ben burdaki arkadaşlar sayesinde ebru ceylanla bir gebenin günlüğü onunla tanıştım daha dün ebru ablaya kan sonuçlarımı attım ve bana dediği sende pcos yok pco var dedi çünkü kan sonıçlarım gayet normal sağlıklı bi insan gibi sadece tsh ım gebelik için çok az bi yükseklikte bunun içinde dahiliyeden gebelik düşünüyorum ilaç başlarlar dedi hemen yarına bi randevu aldım ve ona gidecem kan sonuçların var mı ebru abla sayesünee bende normal değerleri öğrenmiş oldum seninkine de bakalım ama dediğim gibi kesinlikle stres yapma stres yaptıkça kistlerin daha çok seni sarıyor
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım evet kan değerlerim normal ama amh 7 yani buda pcos tanısını maalesef doğruluyor bende ebru ceylanı şans eseri instagramda gördüm hatta ürünlerinide aldım bu ay önerilerine uyucam inolac magnezyum ve jeli önermişti, maalesef çok stresli bi hayatım var buda çok etkiliyor sanırım bu ay ekstra çatlatma iğnesi ve letuda kullanıcam hsg çektirdim ayın 3ünde umarım şansım artık inşallah bizlerede allah sağlıklı birer evlat nasip eder🥹

Bende bir buçuk yıldır evliyim korunmadan deniyoruz nasip olmadı eşimde hareketsiz sperm ama %40 değer var yani bunla da çocuk sahibi olan var bende adet düzensizliği var ve çatlatma yaptım ikincisini de pazartesi yapacam bekliyorum bende aynı senle durumu yaşıyorum bazen düşüyorum ama güçlü kalmak zorundayım inslaahh rabbim nasip eder ikimize de istiyen herkese de
Allah umarım gönlümüze göre verir🥹

Yumurtlama kanaması ola bilir bende de aynı şekilde kanama oldu adetin 12 günü başladı 4 gün sürdü doktora gittim gelişmiş yumurtam varmış çatlamak üzreymiş
Dienille kullanımım 2 gün önce bitti ara kanama yaşamıştım normal demişti doktorum ama bittikten ertesi gün sadece bir iki damla kanama olmuş devamı gelmiyor açıkçası endişeleniyorumda

Benim 2 tane çocuğum var çok şükür 5 ve 3 yaşlarında Allah uzun hayırlı ömürler versin. İlki çatlatma iğnesiyle oldu ilk denemede ikincisi kendiliğinden oldu şimdi 1 senedir tekrar deniyorum ♥️🩷
Allah evlatlarınıza ve size sağlık huzur versin bir ömür boyu inşallah💞

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım evet kan değerlerim normal ama amh 7 yani buda pcos tanısını maalesef doğruluyor bende ebru ceylanı şans eseri instagramda gördüm hatta ürünlerinide aldım bu ay önerilerine uyucam inolac magnezyum ve jeli önermişti, maalesef çok stresli bi hayatım var buda çok etkiliyor sanırım bu ay ekstra çatlatma iğnesi ve letuda kullanıcam hsg çektirdim ayın 3ünde umarım şansım artık inşallah bizlerede allah sağlıklı birer evlat nasip eder🥹
inşallah canım Allah varsa sıkıntı yok

3 aydan 3 aya regl olan bir pcoslu olarak 2 evladım var. 2 sene tedavi sonrası tüp bebekle hamile kaldım ilk bebeğime. Sonra nasıl olsa tedavisiz olmuyor diye rahat takıldığım bir dönemde hamile olduğumu öğrendim. Zorluğun arkasından kolaylık veren Allah sizin de gönlümüzdekini versin dilerim ki 😊😊

Dienille kullanımım 2 gün önce bitti ara kanama yaşamıştım normal demişti doktorum ama bittikten ertesi gün sadece bir iki damla kanama olmuş devamı gelmiyor açıkçası endişeleniyorumda
Bende de aynı oldu yumurtlamaymış benimki

Back