ben de 40 yaşındayım bir kimyasal geçirdim ocak ayında düştü, gecen ay da boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Yani 2 defa gebelik yaşadım başarısız sonuçlandı. 2 haftadır arı sütü, polen bal hayıt ekstratlı karışım aldım aktardan onu yiyorum, vitamin kullanıyorum folbiol magnezinc gyneferrosanol d vit sıra sıra içiyorum hergün hepsini değil. yumurtayı bu aralar çok duyunca ben de başladım yemeye, siz nasıl yiyorsunuz çiğ içmeyi tavsiye den var. az haşlayıp yiyorum. bi arkadaşım yumurta akı hapı var onu kullananlar da varmış dedi.
hep bu çabam kalitesiz yumurtlama sebebi olduğunu düşünmemden. ovulasyon testleri yaptım mayıs haziran itibariyle, yumurtlama görmemiştim çünkü, o yüzden hergün taze incir yedim, incir mevsimiydi zaten, sonrasında eylül ayında ovulasyon testim biraz daha koyu geldi ertesi gün tam koyuluk olur diye düşünürken silikleşti. işte o yumurtayla hamile kaldım o da boş gebelik oldu. Anladımki yapmam gereken en önemli şey iyi bir yumurta elde etmek. Bir döllenme gerçekleşiyor tutunuyorsa sorun spermde veya yumurtada deniyor. Siz ne düşünüyorsunuz.