42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

Benimde bir evladim var 10 yaşında.ama bu ikinci evliliğim o yüzden bir ortak bağ olsun çok istiyorum.ilk gebeligimnde soğan kürü ile hamile kaldım birde ovulasyon testi yapmıştım ve yumurtlamayı tam yakalamistim.

Şimdi femara başladım bu ay yumurta takibi.devletteki aşılama dedi.
Miyoinostol kullanıyorum OMEGA 3 ve d vitamini birde yatarken bir küçük melatonin hapı cigniyorum.
C life sabah akşam bir çay kaşığı yumurtlamaya kadar kullanılan
Bal polen arı sütü sabah akşam bir çay kaşığı
Bide zeytinyağına incir bastım ondan iki adet yiyorum yumurta büyüsün diye bide havuç hergun bir tane.
Cuma kontrol var yumurta büyümüş mu diye

Kizlar hergun yumurta yemeyi unutmayın bende bu hafta bunlara başladım femara ile

İnş gönlümüze göre olur ama olmazsa da yapacak bir şey yok Rabbim çocuklarımıza hayırlı ömür verdin vermiyorsa vardır bir bildiği

Kuzum benn 36 yaşındaydım. 11.8 fsh, 0.44 amh ile defalarca klomen ve femara tedavisi uygulandı, 4 kez aşılama oldum tutmadı. Tüp bebekte ilk denemede yumurta olmadı, sonra iki kez yumurta toplama ve 2 kez transfer sonucu hamile kalabildim. Düşük amh ve yüksek FSH ile folikül oluşması zor oluyor, bir iki tane yumurta olgunlaşıyor. Yani 2. Tüp bebek denemesinde hamile kalabildim. Bu benim tecrübem. Olmayacak diye birşey yok 0.1le doğal yoldan hamile kalanları okudum hep burda. Eşin tüp bebeğe yanaşmıyorsa, Mfk ürünü belki deneyebilirsin. Ben onları tecrübe etmedim ama duydum. Soğan havuç kürü denedim olmadı, bir sürü takviye kullandım olmadı. Bende işe yaramadı yani. Umarım senin için süreç çok daha olumlu ilerler.
Merhaba kızlar, uzun süredir kulübün benzer konudaki yazışmalarını okuyorum. Sıra bende ama haberler iyi değil. 42 yaşındayım, 1 kızım var- çok şükür- 5 yaşında. 2-3 senedir 2. çocuk için uğraşıyorum- daha önce eşim istemiyordu- Uğraşıyorum derken ilk kez geçen ay profesyonel bir destek aldım ve femara kullandım. Bu arada geçen yıl 2 kez kimyasal gebelik yaşadım, o süreçte görüştüğüm dr.lar bunu yaşa bağladı. Tahlil verdim, Amh 0,58 fsh: 20,05 eşimin değerleri normal. Geçen ay adetim 3.günü femaraya başladım dr kontrolünde ve 4 yumurta gelişmişti, bu ay çatlatma ya da aşılama yapmadık, böyle deneyelim istedik ama sonuç negatif maalesef. Bu ay tekrar başladım femaraya. Bu arada ilk çocuğuma evlendiğim ay gebe kalmıştım. Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Bu arada eşim tüp bebek vs asla istemiyor. Sizce şansım var mı? Bu şartlarda potizitif sonuç alan var mı bildiğiniz? Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

Haftanın 4-5 günü yürüyorum, temiz beslenmeye de gayret ediyorum. Ovulasyon takibi de yapıyorum. Bir de bu vitaminleri ve dhea’yı kullanayım. Kaç kür ya da kaç ay düzenli kullanılmalı en az?
İki ay kullan fazla kullanmana gerek yok.
Özelden yazarim dozlarını.

Kizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı 🥹

O kadar çok gebelik belirtisi okudum ki mutlaka birileri oluyor. Çok takip etmemek lazım. Ama kalça ağrısı ayırt edici olabilir. Erken gebelik testi ile bakılabilir. Ama en doğrusu adetin geçmesini beklemek.

Kuzum benn 36 yaşındaydım. 11.8 fsh, 0.44 amh ile defalarca klomen ve femara tedavisi uygulandı, 4 kez aşılama oldum tutmadı. Tüp bebekte ilk denemede yumurta olmadı, sonra iki kez yumurta toplama ve 2 kez transfer sonucu hamile kalabildim. Düşük amh ve yüksek FSH ile folikül oluşması zor oluyor, bir iki tane yumurta olgunlaşıyor. Yani 2. Tüp bebek denemesinde hamile kalabildim. Bu benim tecrübem. Olmayacak diye birşey yok 0.1le doğal yoldan hamile kalanları okudum hep burda. Eşin tüp bebeğe yanaşmıyorsa, Mfk ürünü belki deneyebilirsin. Ben onları tecrübe etmedim ama duydum. Soğan havuç kürü denedim olmadı, bir sürü takviye kullandım olmadı. Bende işe yaramadı yani. Umarım senin için süreç çok daha olumlu ilerler.
dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz zaten, olmuyorsa vardır bir sebebi.. olacaksa en zor durumda bile oluyor. Çok uğraşıyoruz ya ondan olacağı varsa da olmuyor. Eminim olsa, acaba sağlıklı mı diye endişelenmeye başlayacağım. Bitmiyor yani.. Aslında en iyisi başka yöne bakmak..Allah herkesin evladına uzun sağlıklı ömürler versin.

Kizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı 🥹
olabilir canım benim ilk gebeliğimde belirtim gögüs agrısı vs olmamıstı .sadece karnımda söylemesi ayıp ishal olacak gibi bir agrı olmustu.herkeste ve her gebelikte farklı oluyor sanırım

ben de 40 yaşındayım bir kimyasal geçirdim ocak ayında düştü, gecen ay da boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Yani 2 defa gebelik yaşadım başarısız sonuçlandı. 2 haftadır arı sütü, polen bal hayıt ekstratlı karışım aldım aktardan onu yiyorum, vitamin kullanıyorum folbiol magnezinc gyneferrosanol d vit sıra sıra içiyorum hergün hepsini değil. yumurtayı bu aralar çok duyunca ben de başladım yemeye, siz nasıl yiyorsunuz çiğ içmeyi tavsiye den var. az haşlayıp yiyorum. bi arkadaşım yumurta akı hapı var onu kullananlar da varmış dedi.
hep bu çabam kalitesiz yumurtlama sebebi olduğunu düşünmemden. ovulasyon testleri yaptım mayıs haziran itibariyle, yumurtlama görmemiştim çünkü, o yüzden hergün taze incir yedim, incir mevsimiydi zaten, sonrasında eylül ayında ovulasyon testim biraz daha koyu geldi ertesi gün tam koyuluk olur diye düşünürken silikleşti. işte o yumurtayla hamile kaldım o da boş gebelik oldu. Anladımki yapmam gereken en önemli şey iyi bir yumurta elde etmek. Bir döllenme gerçekleşiyor tutunuyorsa sorun spermde veya yumurtada deniyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Benimde bir evladim var 10 yaşında.ama bu ikinci evliliğim o yüzden bir ortak bağ olsun çok istiyorum.ilk gebeligimnde soğan kürü ile hamile kaldım birde ovulasyon testi yapmıştım ve yumurtlamayı tam yakalamistim.

Şimdi femara başladım bu ay yumurta takibi.devletteki aşılama dedi.
Miyoinostol kullanıyorum OMEGA 3 ve d vitamini birde yatarken bir küçük melatonin hapı cigniyorum.
C life sabah akşam bir çay kaşığı yumurtlamaya kadar kullanılan
Bal polen arı sütü sabah akşam bir çay kaşığı
Bide zeytinyağına incir bastım ondan iki adet yiyorum yumurta büyüsün diye bide havuç hergun bir tane.
Cuma kontrol var yumurta büyümüş mu diye

Kizlar hergun yumurta yemeyi unutmayın bende bu hafta bunlara başladım femara ile

O macun nedir nerde bulunur? Mfk ürünlerinde de bi macun vardı women plus karısım onu aldım
bu macunun içeriği benim kullandığım macunun içeriği gibi inşallah fayda görürürüz. yumurta da çok önemli sanırım arkadaşım, bi filmde kadına çiğ şekilde iç hamile kalman gerek diye bi replik duydum demişti. o konuda bişey duydunuz mu.

ben de 40 yaşındayım bir kimyasal geçirdim ocak ayında düştü, gecen ay da boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Yani 2 defa gebelik yaşadım başarısız sonuçlandı. 2 haftadır arı sütü, polen bal hayıt ekstratlı karışım aldım aktardan onu yiyorum, vitamin kullanıyorum folbiol magnezinc gyneferrosanol d vit sıra sıra içiyorum hergün hepsini değil. yumurtayı bu aralar çok duyunca ben de başladım yemeye, siz nasıl yiyorsunuz çiğ içmeyi tavsiye den var. az haşlayıp yiyorum. bi arkadaşım yumurta akı hapı var onu kullananlar da varmış dedi.
hep bu çabam kalitesiz yumurtlama sebebi olduğunu düşünmemden. ovulasyon testleri yaptım mayıs haziran itibariyle, yumurtlama görmemiştim çünkü, o yüzden hergün taze incir yedim, incir mevsimiydi zaten, sonrasında eylül ayında ovulasyon testim biraz daha koyu geldi ertesi gün tam koyuluk olur diye düşünürken silikleşti. işte o yumurtayla hamile kaldım o da boş gebelik oldu. Anladımki yapmam gereken en önemli şey iyi bir yumurta elde etmek. Bir döllenme gerçekleşiyor tutunuyorsa sorun spermde veya yumurtada deniyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
ben pişmiş yiyorum canım haslanmıs da olur yagdada önemli olan tüketmek bence.bende aynı durumu düsünüyorum yumurtlama olmuyor ondan dolayı oldugunu düsünüyorum.kaliteli yumurtlama olmuyor.ovulasyon testide yaptım ama yumurtlama yakalayamadım.bende bide pko var zaten kaliteli olmuyor.şifa olsun insallah ama su var gebelik olusmasıda güzel demekki saglıklı yumurtlama oldumu gebe kalma ihtimaliniz yüksek.bence devam edin.bide keten tohumuda faydalı yogurda katıp yiyebilirsiniz

O macun nedir nerde bulunur? Mfk ürünlerinde de bi macun vardı women plus karısım onu aldım
canım ben trendyoldan aldım.bir bak.ama bence mfk aldıysan önce onu dene.o daha iyidir belki cünkü cok duydum mfk ürünlerini iyi olduguna dair ama hiç denemedim

bu macunun içeriği benim kullandığım macunun içeriği gibi inşallah fayda görürürüz. yumurta da çok önemli sanırım arkadaşım, bi filmde kadına çiğ şekilde iç hamile kalman gerek diye bi replik duydum demişti. o konuda bişey duydunuz mu.
Çiğ yumurta hiç duymdım. Yakı duydum onuda deniycem. Siz kaç yaşınfasınız çocuk var mıydı sizde

X