• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

Benimde bir evladim var 10 yaşında.ama bu ikinci evliliğim o yüzden bir ortak bağ olsun çok istiyorum.ilk gebeligimnde soğan kürü ile hamile kaldım birde ovulasyon testi yapmıştım ve yumurtlamayı tam yakalamistim.

Şimdi femara başladım bu ay yumurta takibi.devletteki aşılama dedi.
Miyoinostol kullanıyorum OMEGA 3 ve d vitamini birde yatarken bir küçük melatonin hapı cigniyorum.
C life sabah akşam bir çay kaşığı yumurtlamaya kadar kullanılan
Bal polen arı sütü sabah akşam bir çay kaşığı
Bide zeytinyağına incir bastım ondan iki adet yiyorum yumurta büyüsün diye bide havuç hergun bir tane.
Cuma kontrol var yumurta büyümüş mu diye

Kizlar hergun yumurta yemeyi unutmayın bende bu hafta bunlara başladım femara ile
Melatonin hangi marka kullandınız acaba ?
Bir markanin 120 adet 200 lirayken
Başka markanın 60 adet 3.500 lira

Melatonin hangi marka kullandınız acaba ?
Bir markanin 120 adet 200 lirayken
Başka markanın 60 adet 3.500 lira
Melatonin neden kullanılıyor uyku problemi için mi? Bilmediğim için soruyorum, bnde yumurta kalitesi için vitamin kullanmaya başlayacam tavsiye ettiğiniz vitaminler var mı acaba??

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-31-08-19-22-618_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-31-08-19-22-618_trendyol.com.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 7
Melatonin neden kullanılıyor uyku problemi için mi? Bilmediğim için soruyorum, bnde yumurta kalitesi için vitamin kullanmaya başlayacam tavsiye ettiğiniz vitaminler var mı acaba??
Benim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu.
Yumurta kalitemi artırmak için birşeyler yapmak istiyorum.
Pharma Supra aldım eşime de kendime de
Balık yağı aldım
Melatonin de daha önce doktor yumurta toplama öncesi kullandirmisti. Ondan yine kullanmak istiyorum

Gebeliğe değil yumurta kalitesine etkisi var.
Zaten dhea kadınların böbrek üstü bezlerinin ürettiği cılız bir erkeklik hormonu yumurta kalitesi için çok önemli bir hormon.
203 çok da düşük değil 30 yaşından sonra üretimi azaldığı için doktorlar bakıyorlar az ise takviye veriyorlar.

Yumurta kalitesi için a d c b12 folik asit e vitamini gerekli. Ve bu vutaminleri vücut tarafından emilen formlarımı kullanmanız gerekiyor.

Eğer yaşınız 40 sonrası hormonel menapoz başlangıcı ile kalitesinde sorun olmaya başlamadı ise etkisini çok çok çok daha iyi görürsünüz.

Bu konu da aslında bir çok etken var. Yaş çok genç oluyor ama vucut kalitesiz yumurta üretiyor. Bu platformda ne üyeler var, yaşları genç, yumurtaları fazla ama toplanan yumurtalar kalitesiz hiç biri döllenmiyor. Bu kişiler sağliklı besleniyor, yürüyüş yapıyor, gerekli hormon ve vitamin takviyesi alıyorlar vs vs.

Beni 37-38 yaşında cocuklarımı doğurdum.
İlk evladımdan önce tüp bebek denedik ( gereksiz yere) 2 ay dhea, vitamin takviyeleri, doktorumun onay vermesi ile bitkisel cay, yürüyüş vs yaptım. Çok kaliteli yumurtalar verdim.
6 sı 5. Güne gitti.
Tutmadı.

Ertesi ay doğal yolla gebe kaldim. Tabi ameliyatta oldum gebeliğimi engelleyen sorunlar vardı.
Ama bu destekler yumurta kalitemi inanılmaz derece de destekledi.
İlk cocuklarınızı mı bende 36 yaşındayım 8 aylık evliyim inşaAllah benim de cocuklarım olur

Evet düşük dedi dhea takviye kullanıyorum sizin için normal yaşınız genç demişler aramızda 1 yaş var demek ki bilenlere göre 1 yaşta olabilecek şey bu
Bilmiyorum ben 29 yaşındayım
Doktorlar bana hiç bir takviye vermedi bu hormonlara göre

Alfa lipoik asit, resveratrol, q10, karnitin taurin, d vitamini, b12, omega 3, folik asit, lipozomal glutatyon, arı sütü, multivitamin,e vitamini birde asist yumurta kalitesi icin bunlara başladım ben de kısmen
Maşallah ne güzel inşallah faydasını görürsünüz 🧿🤲🤲
Kendiniz mi araştırıp kullanıyorsunuz yoksa doktor tavsiyesi mi ?
Bende kullanmak istiyorum ama doktorlar folik asitten başka vermiyor 😒

Alfa lipoik asit, resveratrol, q10, karnitin taurin, d vitamini, b12, omega 3, folik asit, lipozomal glutatyon, arı sütü, multivitamin,e vitamini birde asist yumurta kalitesi icin bunlara başladım ben de kısmen
ASİST YUMURTA KALİTESİNE NE GİBİ FAYDASI VAR CANIM İLKKEZ DUYDUM.BİRDE BU VİTAMİNLERİ AYRI AYRIMI KULLANIYORSUN.ŞİFA OLSUN

bende pko var canım yumurta büyümüyor küçük kalıyor
Benim de bir önce ki doktor pcos dedi şimdi ki doktor yok diyor kg veriyorum belki de o yüzden kayboldu .
Osman bey benim yumurtalarımı takip etti en son 15 mm iken gördü 3 gün sonra kayboldu .
2 ihtimal var dedi ya çatladı yada bozulup söndü dedi o yüzden 1 hafta sonra yani yarın kan vericem prolaktin ve progesteron hormonuna bakacak ona göre değerlendirecek

Benim de bir önce ki doktor pcos dedi şimdi ki doktor yok diyor kg veriyorum belki de o yüzden kayboldu .
Osman bey benim yumurtalarımı takip etti en son 15 mm iken gördü 3 gün sonra kayboldu .
2 ihtimal var dedi ya çatladı yada bozulup söndü dedi o yüzden 1 hafta sonra yani yarın kan vericem prolaktin ve progesteron hormonuna bakacak ona göre değerlendirecek
Benimde öyle oluyor 13-15 büyüyor ve kayboluyor

Back