42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

bu hikayeyi her gun okumak gerek ve uygulamak
mantigini benimsemek
olmayacak is yoktur ben iyice gaza geldim ve mantigini
bu bayanin olusturmus oldugu felsefeyi'ki
bu felsefe yuz yillar boyunca soylenen bir sey
korkunun insani nasil gucsuz biraktigi mesela
evet ya disarda gurul gurul bir dunya var ve sismanlar utaniyorlar sikiliyorlar
dislanmis hissediyorlar kendilerini
yemekler tatliar o kadar cazip geliyorki o yalnizliklarina o ruhlarina ve midelerine
otesine gecis yapma cesaretini kaybediyorlar hep o gise zayiflama kürleri yuzunden
ve tabiiki insanin gozune soktuklari o 90-60-90 bedenler sayesinde

yazını okudugumda ınankı cok duygulandım bende senın gıbıyım artık arkdaslarımın cocukları bıle tombiş teyzem dıye sevıyorlarrr okadar cok ıstıyorumkıııı zayıflamayııııııı bunu ancak allah bırde benımgıbıler bılırrr ben 27 yasındayım 4 yasında oglumvar boyum 168 kılom 100 ..........çok kotuyummm ınsallh zayıflarım sızın gıbıııııı bende mutlu olurummmmmm

Yaziyi bastan sona kadar okudum.Cok etkilendim.Hic böyle zayiflayacagim aklima gelmemisti.Hep diyet yapmazsam hatta acliktan kivranmazsam zayiflayamam diye düsünüyordum.Ama su an bütün diyet listelerini kafamdan sildim.Bende bunu deniycem.Herseyden ama az miktar yiyerek.Vermem gereken 15 kilo.Bu kilolari da migren tedavisi sonucunda aldim.Ama bana o kadar fazla ve verilmesi zor gibi geliyor ki.
Kendime bugün söz verdim.Aclik diyetleri yapmiycam.Bundan sonra herseyin tadina bakicam ama miktarini azaltarak.Insallah Allah'im yardimci olur da eski kiloma dönerim yine.Guatir hastasiyim,hic calismiyor ama ne yapayim.Yavas da versem vericem ya.Buda önemli.
Zayif olmak isteyen herkesin Allah yardimcisi olsun.
Eger ki bu yöntemle kilolarimdan kurtulursam sonucu buraya yazicam insallah.

İki gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum;ama az önce nefsimin oyununa gelip ufak bir kaseye doldurduğum 3-5 bayram çikolatasını hoop mideye indirdim.Sonra bu yazıyı okudum ve bitirdikten sonra "ne gerek vardı onların hepsini yemeye " diye düşündüm.Çok güzel bir başarı hikayesi..Paylaşım için teşekkürler.

gercekten harika bir hikaye sonuna kadar okudum bende bir anneyim ve kilo problemi olan bir anne bu yazıdan sonra bende bir günlük tutmaya ve günlüğümde her verdiğim kilonun hikayesini yazmaya karar verdim başlamak bitirmrnin yarısıdır derler yaza kadar 20 kiloyu vermem gerekiyor ve bu hikayeden sonra cokta zor bişey olmayacağına karar verdim 42 kilonun yanında 20 kilo ne ki???? umarım bende başarı hikayemi burada paylaşırım tekrar tebrikler ve bu niyete giren tüm arkadaşlara başarılar keşke herkez bu tür hkayeleri kendine ders alsada ülkemizde obezite diye bir problem kalmasa değilmi aslında bu bizim elimizde bunu bu gece anladım hadi bakalım kısa zamanda tekrar görüşeceğiz kilo vermiş olarak:KK34:

valla beni de motive etti bu öykü:)) ben de başlıyorum artık, şimdi 78 kiloyum, son 3 ayda 10 kilo aldım, 3 ay önce 68 kiloydum:KK43: offf nasıl vericem diyorum şimdi ama eminim başlayınca yürüyüşe, verdikçe daha da motive olucam. inşallah zayıflarım... en azından eski kiloma döneyim zaten hedefim 58, 20 kilo vermem lazım:KK43:

sevgili arkadaşım seni kutlarım duygularımı anlatmışsın bide yemek yerken insanın içi sızlıyor sofradan kalkınca ben bunu niye yedim diye pişmanlık oluyor.Yarın bende aynısını yapıcam içim sızlamadan yicem yemeğimi bende başarıcam inşallah kilo vermeye başlayınca bende sizlerle paylaşırım hoşçakalın.

anlattığınız konunun özeti az ve sık yemek.ama bravo. bunu yapan resmen manken gibi olmuş.93 kilodan 51 kiloya.helal olsun...

bu konuyu başlatan arkadaşa öncelikle çok teşekkür ederim dün okudum bugün de okuma ihtiyacı hissettim ve dün okur okumaz bu yönteme başladım eski sert tatsız tuzsuz ve beni çıldırtma noktasına getiren diyetler artık hayatımda yok --kendimi seviyorum bu kilolara mahkum değilim veee canımın çektiği herşeyden az bi miktar yiyebilirim zamanla fitt olacağım----:KK34::90: kendini sevmek ve inanmak çok güzel bir duyguymuş :KK66: değişimleri yine bu başlığa yazacağım ve her gün ilk sayfayı okumayı düşünüyorum :KK16:

çok ama çok güzel bi hikaye.ben de 50 kilo verdim kızlar.muhteşem bişey bu.yeter ki insan istesin.yapamayacağımız şey yok:)

Bu yazıyı zaten arkadaş çok ama çok iyi yazmış kendisii çok azimliymiş çok tebrik ediyorum :) dün okudum ve bugün tekrar okudum o kadar güzel ve insana o kadar cesaret veriyor ki aah gözlerimden yaş geldi :KK70:

çok güzel yazmış.okurken bile içim titredi.inşaallah bizlerde onun gibi azimli olup bu kilolardan kurtulabiliriz.

okurkan çok hak verdim suç yiyeceklerde değilde yediğimiz miktarlardaymış meğerse.. artık yeme alışkanlıklarımızı değiştirme zamanı geldi sanırım kızlarr. benim 15 kilo vermem gerekiyor. bende inş. bu şekilde verebilirimmm

X